| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:21 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
sarax
madam? tak to ste mi zklamala. ja myslel po vsem tom case, ze jo!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:27
- Nahlásit
evka
A určitě se v boji s touto nemocí, vyplatí vyzkoušet všechno, jde přece o život našich psů.
Souhlas.. Taky jsem ti nekde jinde preposlala dle myho docela sikovny rady, ktery s chemii nemely nic spolecnyho.
pouze jsem se chtěla podělit o své zkušenosti a samozřejmě získat i nové, ale to asi tady opravdu nejde.
Je to smutné, že se člověk lépe domluví a pomohou mu v cizí zemi
Smutne je, ze mas tenhle pocit... Ikdyz mluvis cesky, mam nekdy pocit, ze nejak nechapes, co ti tady nekdo cesky napise..
|
evka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 18:10
- Nahlásit
Fifi
To máš pravdu, nechápu...ale asi jinak než myslíš ty. Zatím tady dostávám jen samý podpásovky, a nebo příspěvky některých ...o ničem. Jen do mě......napadá mě několik pravdivých českých příslový, např. pro dobrotu na žebrotu...chtěla jsem se podělit o zkušenosti s jinou léčbou a říci co nám to přináší a ..takhle to dopadlo. Udělaji jste ze mě tupce, krerý tady prosazuje nějaký nesmysly, který stejně nejsou k ničemu, (nenejvýš možno použít při chemoterapii) nejspíš jednající se o reklamu a prodej výrobce., kteří sice mají patenty a centifikáty ale nemají znalosti...tedy soudruhů z USA.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 19:36
- Nahlásit
evka
Hele, podelila jsi se - diky za odkazy. Konkretne ja jsem ale nic zazracnyho neobjevila, tak promin, pokud to beres jako podpasovku. A ze vam to zabira v lecbe psika je jen a jen dobre.
Tupce z tebe nikdo nedela, jen ti nejak ti "soudruzi" lezi v zaludku.. Staci si fakt procist prvni stranku diskuse - tam reagujes na nick Fosilia malinko neadekvatne - a pokud to nevidis, tak co dodat... Jak ty rikas - "no comment" ..
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:54
- Nahlásit
evka
jsem ráda za ty odkazy a i když doufám, že to nikdy nebudu potřebovat, uložila jsem si je .Přiznávám, že chemoterapií bych své psy nezatěžovala
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:56
- Nahlásit
evka
a držím palce
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 22:13
- Nahlásit
argosek
ja myslel po vsem tom case, ze jo!
ne ti ale tě
|
evka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 06:09
- Nahlásit
Fifi
a jí podobní.
Máš pravdu, není co dodat......arogance některých lidí včetně tebe mě už fakt neudivuje ani nepřekvapuje, dá se říct, že za těch pár dní na tomhle foru, které jsem založila, jsem si už zvykla.Udělala jsem si úsudek o vás, kterí se tu objevujete pořád dokola a notujete si,udělali jste si z této diskuze takový soukromý spolek a běda tomu když se tu objeví někdo pro vás cizí a nenotuje vám a když si dovolí mít jiný názor, popřípadě jinou zkušenost je zle, sesypete se na něj jak vosy a vyštípáte ho, a vůbec vám nedělá problémy narovinu říct, aby ten dotyčný vypadl, nebo dokonce se na něj osočit co tu vůbec ještě dělá. Tady prostě vůbec nejde o psi...jejich zdraví, nemoce, ale úpně o něco jiného, sorry.....co jsem tu vlastně hledala?.... máš pravdu......NO COMMENT !
|
evka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 06:33
- Nahlásit
mac1
Byla bych ráda, kdyby někomu tyto odkazy pomohly, tak jako mě, proto jsem vlastně zakládala forum s tímto tématem.
Mám stejný názor.
Moc ti přeji, abys je nikdy nepotřebovala, a prožívala se svými pejsky hezké chvíle, tobě i pesanům hodně zdraví.
Díky za podporu,moc ji oba potřebujeme. Jen tak ten boj nevzdáme!
|
ziguska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:41
- Nahlásit
ahojte vsetci, mam sucku irskeho setra a zistili smse ze ma rakovinumliecnych zliaz,okolo prsnika ma hrozne vela drobnych hrciek.Vet nam odporucila operaciu,lebo je to vraj ohranicene a dalo by sa to v pohode vybrat, zacala jej tiect z prsnika aj krv a nevieme co to znamena,. co mame robit ,ona ma uz 9 rokov a obavame sa ze ta operacia jej to este zhorsi a vobec jej nepomoze.Chcela by som radu nejakeho nestranneho odbornika ,co na to hovori, aka je asi percentualna ucinnost po tej operacii,ako vobec psi znasaju taky zakrok do ich organizmu,lebo sa bojim ze si moze roztrhat stichy alebo nebude moct chodit a tak...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 04:28
- Nahlásit
Uplynulo 6 měsíců co jsem založila toto téma a chtěla bych se podělit se všemi kteří nám drželi a drží palce o dobrou zprávu a to že jsme ten boj nevdali a džíme se velice dobře, stav nijak nezhoršil, naopak Moc vám všem děkujem za podporu.
Těm ostatním co se tu do mě naváželi a dělali ze mne hlupáka... nemám co říct.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:03 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
evka
to jsem moc ráda, že je pejsovi líp , to je hlavní . Díky za odkazy.
A nenech se vyhecovat , co člověk, to názor a zkušenost... Konec konců chybu někdy udělají soudruzi ze Slovenska, USA a dokonce i z PRAHY
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 12:07
- Nahlásit
evka
skvělé, skvělé, skvělé , mám radost a držím dál palce
|
evka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 16:10
- Nahlásit
maixnerova
Máš ve všem pravdu .
Díky za to, že jsou ještě takový fajn lidičky jako ty ,všem díky... hodně zdravíčka páníčkům i pejskům.
|