| Autor |
Zpráva |
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 07:55
- Nahlásit
evka
Evko nezlob se, ale zatím kolem sebe kopeš jenom ty. On fosilia není žádnej blbec, když o něčem píše, ví o čem mluví. Ještě jsem tu nezažila, že některý jeho příspevěk by byl jen plácání do větru. Chápu, že jsi nešťastná, že tvůj pes je nemocnej, ale nemusíš se proto hned utrhovat na někoho, kdo zdílí jiný názor na léčbu než ty. Já na tebe taky hned nehartusím, že neschvaluješ chemoterapii, pro kterou jsme se rozhodli my. A pokud to tedy fakt dobže chápu, tak stejně při maligním lymfomu doporučují kombinaci chemoterapie a téhle alternativní léčby.
Tak se zkus uklidnit, podívej se na příspevky s nadhledem jako na jiný názor.
A promiň, ale ani pro mě není 14 dní jako objektivní doba k posuzování. Ten náš byl v pohodě 3 měsíce.
Ale budu vám moc držet palečky, aby jste byli v pohodě co nejdýl a aby pejsek prožil co nejspokojenější a nejdelší zbytek života. Vím jak moc to bolí, když pejsek onemocní, u nás tím víc, že je mu teprve 6 let.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:05
- Nahlásit
Meta
To už je fakt jeden o koze a druhý o voze. Musíš si přečíst o co vlastně jde, a nebo spíš o kterého psa jde.
To byla odpovět na otázku pro Fifi, která ví o co se jedná, řešili jsme tu dietu v jiném tématu.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:29
- Nahlásit
Hafina
Já netvrdím o někom, že je blbec,každý má právo na svůj názor,ale to neznamená, že musí mít vždycky pravdu. Není všeználek, aby mohl vědět co konkrétně různá léčba dokáže, to opravdu někdy neví ani doktoři. A ta příroda je taky nevyspitatelná a někdy dokáže zázraky. Tu kombiaci s chemoterapií doporučujou, to je fakt a snad každému musí být jasné proč. To, že já chemoterapii neschvaluji, je jiná věc, nikomu to nevnucuji, pouze jsem napsala, že bych na ni nešla, protože s ní nemám dobré zkušenosti , tak oč ti jde? Klidně v ní pokračujte, když v ní věříš. Nechápu, proč se na mě utrhuješ. Každý, alespoň si tak myslím, chce pro svého psa to nejlepší a podle toho také jedná. Také vám přeji ať vše dobře dopadne a držím vám palce.
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:53
- Nahlásit
Evka ale toto je forum a ja netvrdim ze len ja mam pravdu. Je to len moj osobny nazor nic viac.
Poznamka: Slovo soudruzi sa pouziva na zaklade nemenovaneho ceskeho filmu na tych co ospevuju svoj vyrobok a nakoniec sa ukaze ze ano je to celkom dobre ale niektori pridu na to ze je to asi len reklama.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 08:58
- Nahlásit
evka
Já se na tebe utrhuju? V čem prosím?
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 09:03
- Nahlásit
fosilia
No mě to jako jen osobní názor nepřišlo, ale to je OK. Tak v tom případě jestli to dobře chápu, jsi ten soudruh ty.
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:37
- Nahlásit
Ano do roku 1968 sme sa vsetci krasne oslovovali potom sme poniektori odisli a opat vratili. Tak asi tolko a vidim ze konecne chapes.
Neviem, co ine ako osobny nazor mozes na fore napisat...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:12
- Nahlásit
Hafina
Když si přečteš svoje příspěvky tak možná pochopíš v čem.....ale to nemá cenu, stejně to nepochopíš, OK.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:22
- Nahlásit
evka
A od moderátora bych čekala rozhodně lepší přístup jak k lidem, tak ke zvířatům.
ale, z čeho tak usuzuješ? ty jsi nakonec i vědma...
Já opravdu nemohu za to, že tvá fena podlehla nemoci, tak si prosím, nevylévej vztek na mě
jediný, kdo se tu vzteká jsi zatím jen a jen ty, a ještě tady používáš dost nechutný narážky
velice smutné, je mi tě líto.
nápodobně...
ty jsi fakt případ
Ale te´d jsem to konečně pochopila! jen mám obavu, ža ani Fosilia ani já jsme patrně (já tedy určitě) netušili, že za velkou louží je slovo soudruh tak sprosté, žes kvůli němu málem dostala infarkt
fosilia
jj, soudruzi z NDr udělali někde chybu jen doufám, že Evka není ještě z bývalé NDR, to by byl průser
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:26
- Nahlásit
fosilia
No jsi trošku mimo, ne do roku 1968, ale do roku1989, ne? A nekteří odešli a už se nevrátili. Ale to je celkem fuk.
Držme se tématu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:41
- Nahlásit
Ebony
Soudruh sem, soudruh tam, vsude kam se podivam...
evka
Držme se tématu.
A to je teda ceho? - ze kdo nepouzije produkt tebou zminovany, tak vzdava boj s rakem u psa a nechce tudiz pomoci svym ctyrnohym mazlickum??
Kdokoliv ti napsal neco malo proti, ci svuj nazor, tak je spatny ci vseznalek.. A soudruh.. Takze... ... ?
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:41
- Nahlásit
Ebony
T jsi tedy pochopila opravdu brzy
Soudruzi mě jsou úplně ukradení, nikdy a možná narozdíl od vás jsem průkaz nikdy nevlastnila.
Ale na tomhle foru a zvlášť u tebe mě zas přesvědčila česká mentalita. Ty konkrétně dokážeš jen napadat a závidět snad i zdraví, ubohost sama ! Jestli máš problémy, tak si je ventiluj jinde, tady se to fakt nehodí.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:46
- Nahlásit
Fifi
No comment.
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:53
- Nahlásit
Evka: Zle som sa vyjadril pretoze pre mna to skoncilo v roku 1968 ale pre inych az 1989.
Ano k teme odhliadnuc, ze si nevidela Pelisky inac by si pochopila co som tym myslel. A posledna poznamka k narodnosti. Boli sme Czechoslovaci a dnes je to trochu inac. Ked chcem navstivit svoju rodinu cestujem do Ciech. Tak to je vsetko co som chcel este napisat a radsej napis ako sa dari psikovi.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 00:58
- Nahlásit
[b]fosilia
Pelíšky jsem viděla nezčetněkrát, mám je na DVD, takže jsem to pochopila hned, neměj obavy,ale jen mě to nějak nesedělo k USA, k jakému koliv postkomunistickému státu je to OK, ale k USA? Já netvrdím, že je tu všechno akorád, ale spousta věcí tu narozdíl od čech funguje, no a ti lidé, ti jsou tu taky jiní, ještě nikdo mě tak nenapal na různých forech jak tu. Vždycky se snaží spíše pomoc.Už jsem si asi odvykla na tu českou aroganci.
Díky, že jsi se zeptal na pejska, ale nevím jestli má smysl ti psát, že je OK, fakt nekecám, je ode dne lepší, dokonce už se i pere s fenkou....a to už hodně dlouho nepamatuji,protože se asi budeš zas jen vysmívat. Je mě z smutno z téhle diskuze a z některých lidí co ji navštěvuje, to myslím upřímě, sorry...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 00:58
- Nahlásit
evka
ne do roku 1968, ale do roku1989, ne
jistě je mimomožná na rozdíl od tebe...a že nárážíš že
jsem nepřispěla tvýmu tématu...jak píše Fifi
Kdokoliv ti napsal neco malo proti, ci svuj nazor, tak je spatny ci vseznalek.. A soudruh.. Takze... ... ?
je to fakt dobrý...píšeš EbonyA od moderátora bych čekala rozhodně lepší přístup jak k lidem, tak ke zvířatům.
znáš jí??
|
evka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 01:01
- Nahlásit
sarax
Sorry, no comment!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 01:03 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
evka
mno kupodivu..jiná fráze není??na jednu položenou otázku neodpovíš??njn...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 01:18
- Nahlásit
sarax
"hele pocem", už jednou jsem ti psala.....máš kvalitní příspěvky a já nemám o čem se s tebou bavit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 06:52
- Nahlásit
evka
newim no...vadí ti "hele pocem"...slováci,Ebony a tak dál..tak co tu furt děláš???
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:01
- Nahlásit
evka
Nezlob se, ale ty si teda případ... Když má někdo jiný názor, hned je hlupák. No jen jestli to není spíš naopak...
|
Navrátilová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:54
- Nahlásit
Čau všichni, koukám, že jsem rozjela mezinárodní diskusi, která se ošklivě zvrtla v divnou politiku. No nic, každopádně všem děkuji za pomoc a za názory.
U nás se situace pořád vyvíjí (tim nemyslím v ČR, ale u nás doma s pejskem). Ten ultrazvukem objevený nádor pod nadledvinkami, nakonec nebyl nádor! Sháním teď lék Adiuretan, který se už nevyrábí ,tak jeho náhradu Minirin. Po pár dnech by se měla projevit koncentrační schopnost ledvin. Pokud lék seženu a ukáže se,že ledviny fungují, tak nás čeká léčba tím minirinem a kastrace, protože v tom varleti se bohužel bujení prokázalo, naštěstí tedy bez metastáz. Ach jo. Tak si vezmu půjčku a budeme léčit a léčit. Bojím se té operace, ale prý je to jednoduchý zákrok a před tím půjdeme na vyšetření srdce, tak snad to dobře dopadne. Pojišťovna by mohla aspoň trochu přispívat na veterinární recepty...no nic.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:52
- Nahlásit
Navrátilová
v tom varleti se bohužel bujení prokázalo, naštěstí tedy bez metastáz
náš pesan měl nádor na kulkách a dost velkej..je mu 11 pryč a po operaci je rok a půl a v pohodě.. tak držím palce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:46
- Nahlásit
Navrátilová
Taky drzim palce, meli jsme pejska operovaneho na ten samy problem asi v 9 letech. Po kastraci pookral, a v pohode se dozil skoro 15 let.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:45
- Nahlásit
sarax
Hele pocem....Mám ten samý dotaz.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:48
- Nahlásit
rakovina nuda je ma vsak cenne udaje
neklesejme na mysli ona nam to...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:55
- Nahlásit
argosek
njn máš cas
|
evka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:02
- Nahlásit
Hafina
To rozhodně ne, hlupák je ten (a to řekla ty), kdo aniž by věděl o co jde,podceňuje a dělá si legraci z jiné možné léčby a varianty. Ne všechno co je založelo na chemii je dobré. Tak jak u lidí, záleží též na jedinci, na každého může působit jinak. A ne všechno je podvod a jen reklama. A určitě se v boji s touto nemocí, vyplatí vyzkoušet všechno, jde přece o život našich psů. Já nikomu nic nevnycuji, to už jsem psala, pouze jsem se chtěla podělit o své zkušenosti a samozřejmě získat i nové, ale to asi tady opravdu nejde.
Je to smutné, že se člověk lépe domluví a pomohou mu v cizí zemi.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:11
- Nahlásit
sarax
njn máš cas
a jeste k tomu jsem nesvepravnej...a treba mam i rakovinu..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:14
- Nahlásit
argosek
jsem nesvepravnej...a treba mam i rakovinu..
woe neboj my tě nedáme
|