Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Rakovina a co dál...
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
evka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 20:38
- Nahlásit

Pro všechny, kteří nehodlají vzdát boj s tak zákeřnou nemocí a hlavně chtějí pomoc svým čtyřnohým mazlíčkům ...je tu šance.... http://www.dogcancer.net

Navrátilová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 08:45
- Nahlásit

Prosím, máte někdo zkušenost s tím, jak snášejí pejsci chemoterapii? Máme psa, je mu 12,je to kříženec boxera a dalmatina a na sonu se ukázalo, že má nádor na nadledvinkách, zřejmě s metastází do varlat. Máme možnost nasadit chemoterapii nebo "to nechat" s tím, že mu bude postupně selhávat metabolismus.
Nevím, jak se rozhodnout, bojím se, že mu chemoterapie ublíží,vezme radost ze života a bude se trápit tím, že mu je špatně a nemůže řádit. Ale zase, co když pomůže a pak bude líp? Zatím žádné bolesti nemá, je pořád veselej, chutná
mu...akorát je problém, že hrozně pije a chodí často čůrat...bezbolestně. Dokud se nás to netýkalo, byla jsem přesvědčená, že by nikdo neměl, kvůli sobě, prodlužovat psí trápení s nemocí a léčit za každou cenu. No a teď...
Díky moc za každou zkušenost a radu.
Lenka

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 08:52
- Nahlásit

Navrátilová
Leni chemoterapie je samozřejmě obr zátěž a ty máš pesana už starýho. Největší zátěž je to na ledviny a játra. Být tebou,nechám mu udělat kompletní rozbory krve a moč,abys zjistila,jak mu fungují všechny orgány a podle toho se zařídila. Pes v tomhle věku už nemusí mít třeba játra v pořádku a v tom případě bys mu mohla jen dost ublížit. Pokud by bylo všechno v pořádku,tak bych to zkusila,ale každých 14 dní si nechala dělat krevní testy a pokud by se to zhoršovalo,tak bych od toho upustila.Další možností je to konzultovat ještě s nějakým vetem,jestli by do toho šel nebo ne. A taky je asi dost podstatný,kolik času mu vet dává bez léčby.Jestli třeba rok,tak bych se asi na chemo vybodla,protože 13 let je pro psa této velikosti už dost vysoký a klidně může umřít normálně na stáří Obávám se,že pokud má metastázy je stejně šance dost malá. Držím palce

Navrátilová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 12:00
- Nahlásit

Díky za odpověď,radu,pomoc,podporu. Ty rozbory jsou hotové, ledviny i játra má bez nálezu. Zítra jdeme na konzultaci co a jak, tak se dozvím kolik času nám asi zbývá. Veterinářku máme tu nejlepší (aspoň podle přístupu,pečlivosti, svědomitosti a je i hrozně hodná), budu jí věřit a jestli dá šanci chemoterapii, tak to zkusím...s tim, že jestli to bude snášet (on neni žádnej drsňák, je to citlivka citlivá) fyzicky nebo psychicky nějak špatně, tak jí ukončíme, pojedem na chatu a tam si v klidu a (když zatnu zuby,tak snad i v radosti) budem užívat než přijdou bolesti. Ach jo. No máme ještě fenku Báru, jsou nejlepší kámoši, umí udělat srandu a rozveselit ho, tak snad to zvládnem.

Hafina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 12:20 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Navrátilová
Tak pro mě bohužel dost aktuální téma. Pes přítelovi maminky má maligní lymfom. Před pár měsíci jsme se rozhodovali přesně jako ty, jít do chemoterapie či ne? Samozřejmě jsme si představovali, že mu bude zle stejně jako lidem. Pravdou je, že psi reagují na chemoterapii mnohem lépe než lidi.
Doktor nám řekl, že doba přežití je několik měsíců, samozřejmě vyléčit nelze. Pes byl veselej, žravej, jen trochu unavenější a měl obrovský uzliny. Do chema jsme šli, hned po první injekci se mu uzliny zmenšili téměř na původní velikost, přestal být unavený a prostě vypadal, jako by mu nic nebylo. Teď po 3 měsících se mu uzliny začínají opět zvětšovat, bohužel. Pes je stále veselý, žravý, aktivní. I když se to teď zhoršuje, na tom psovi je vidět, že ho život stále těší. Kdyby se to zhoršilo rapidně, myslím že to poznáme, jsme rozhodnutí ho netrápit a ukončit to.
Příště bych to udělala stejně. Pokud vidím, že je pes aktivní, žere, se spokojenej a je na něm vidět, že to rozhodně ještě nevzdá, tak mu pomůžu, i kdybych mu chemoterapií měla prodloužit život třebas jen o těch pár měsíců.

Jo samozřejmě se na začátku dělal rozbor krve, ten dopadl v pořádku, takže jsme chemo nastoupili.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 12:51
- Nahlásit

Navrátilová
Jestli půjdete na chemo,tak řekni vetce,ať pesanovi napíše acidum folicum - kyselinu listovou,nebo jí kup v lekárně a pesana tím láduj. Ochraňuje to játra,já když brala cytostatika,tak mi to nasadili,ale u psů na to dost často zapomínají.Držím moc palce

evka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 16:44
- Nahlásit

Navrátilová

Hafina

Mám stejně bolestivý problém.....téma "KREV V MOČI". Můj 10 let starý pejsek má rakovinu močového měchýře,zřejmě i prostaty.Operovat to nejde, byla nám také nabídnuta jako jediné řešení chemoterapie.Ostatní orgány má v pořádku. Jí, nemá žádné větší problémy, bolesti nemá. Protože vím, co chemička udělá s člověkem,navíc s téměř nulovým výsledkem, dočetla jsem se, že se psům aplikuje malá dávka a tak nemá valný účinek a proto jsme se rozhodli hledat jiné řešení. Strávila jsem spoustu hodin na netu a hledala variantu, jak mýmu pesanovi pomoc a zároveň ho ušetřit problémů, jaké by s chemičkou nastaly. Přece jen jsem něco našla,ihned jsem se rozhodla jít do toho.Všechno jsem objednala přes net , rychlou poštou přes noc a druhý den jsme zahájili léčbu. Jisté výsledky už opravdu pozoruji, ale bojím se, abych to nezakřikla...tak raději o tom ještě moc nemluvím. Ale... bojujeme a věřím, že se nám povede přelstít tu hroznou nemoc.Jedná se o alternativní léčbu.....www.dogcancer.net....nebo....www.alohame dicinals.com.....nebo.....www.jcashley.com ....,jediný problém je v tom, že ty stránky jsou v angličtině, my totiž žijem v USA, ale pokud umíš anglicky a nebo máš někoho kdo to přeloží, opravdu to stojí za to si to přečíst, příběhy majitelů psů, kterí se vyléčili a vůbec na jaké bázi to funguje a tak...není to žádné šarlatánství! Je to medical..." dog cancer" a na všechno mají patenty, rozesílají to do 30ti zemí. Pokud budeš cokoli potřebovat, obrať se s důvěrou na mě. Držím pěstě!!!

evka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 16:54
- Nahlásit

Navrátilová
Hafina
Ještě jednou ty stránky, které fakt stojí za to.
www.dogcancer.net
www.alohamedicinals.com
www.jcashley.com

fosilia
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:51
- Nahlásit

Evka na Slovensku uz davno existuje alternativna liecba jak u maciek tak u psov. Vsetko postavene na prirodnej baze liecivych rastlin podobne ako u ludi. V pripade chemoterapie sa vsak tato alternativna liecba nenasadzuje. Na to nepotrebujes patenty ale vedomosti. Nie je to vsak lacna zalezitost.

evka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 02:44
- Nahlásit

fosilia
Nejprve si to prostuduj a pak se k tomu vyjadřuj, nevíš o čem mluvíš. Je mi jasný, že existuje alternativní léčba na slovensku a jasně,že i v česku, ale jde o to, jestli tam právě ty vědomosti jsou. Alternativních léčeb je spousta od všelijakejch pochybnej léčitelů,podvodných firem apod. až po University Veterinary Medicine,a právě pod ní spadá ... K9 Immunity- Clinical Care Formula For Dogs. Mimo jiné to nejsou žádné léčivé rostliny a už vůbec to není podobné jak u lidí, ale jsou to mnohaleté studie a zkušenosti, určené specielně pro psy.Touto metodou Immuno-modelating, bylo léčeno téměř 10 tisíc psů s velice dobrými výsledky....to jsou právě ty vědomosti, jestli ti to ovšem něco říká, o čemž pochybuji. A vůbec to není podmíněno nějakou chemoterapií.Laciná záležitost to určitě není, ale to chemoterapie také ne. Tady jde však o zdraví našich věrných kamarádů a většinou členů rodiny,ti co jsem píší, chtějí pro ně udělat maximum a většinou(pochopitelně v rámci možností) jim nejde o peníze, ale o záchranu a nebo alespoň prodloužení života a krásných chvil se svým věrným přítelem.Vím o čem mluvím, jsem ve stejné situaci, bohužel, ale naděje umírá poslední.

fosilia
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 08:00 - Změnil/a: fosilia
- Nahlásit

Evka na rozdiel od teba ta vobec nepodcenujem ale este citat viem. Takisto viem vzhladom na pacientov ktorych mam o com sa tu bavime. Este raz si pozri produkty o ktorych pises.
Mozes dat nadej ale...
To co tu ukazujes je dobre zname uz davno a chcem vidiet z coho to vyrobili ked tvrdis ze nepouzili rastlinne prirodne zlozky. V jednom produkte pouzili ryby koli Omege, V druhom na zvysenie imunity pouzili nieco nove co soudruzi z USA si dali pantetovat atd.
Vies to nie je liecivo co vylieci tvojho psa ak ma rakovinu.
V prvom rade si treba uvedomit ze mame pred sebou operaciu, chemoterapiu alebo alternativnu liecbu.
A je to presne ako ludi vobec nie je rozdiel. Vek, znasanlivost, dieta genetika atd.
Tieto produkty sa vzdy kombinuju s niektorou s uvedenych metod.
Lenze tebou uvedene produkty riesia imunitu psa a ta ma potom samozrejme vztah aj pri liecbe rakoviny. Zmiernovat dosledky chemoterapie atd. U ludi je to inac? Úplne rovnako.
Mimochodom stranky su urcene na to aby si produkt kupila tak treba byt trochu pri zemi.
Tymto chcem len povedat ze ano je dobre ked tieto pomocne ampule pomahaju pri liecbe ale zas to neberme ako genialny vyrobok.
Toto sa potom krasne pise ked nepozname uspesnost.
Seeing Eye dogs being treated for cancer, and is now available to clinics, veterinarians and direct to the public. K-9 Immunity™ has been used in over 10,000 dogs with cancer, with outstanding success.

Takze v prvom rade je dolezity vyber stravy. Potom je uz naozaj neskoro ked krmite psov chemiou a lacnymi krmivami kde obile ma tu najhorsiu kvalitu. Dosledky sa raz prejavia otazkou vzdy ostava cas a datum.

Cancer is the leading cause of death in American dogs. It is thought by many experts that diet is the main reason for this. We feed our dogs a diet based mostly on grain, even though none of the dog family feeds on grain in the wild. Not the wolves, or coyotes, or dingoes, or hyenas, none of them. Dogs have not evolved the necessary enzymes to digest or utilize grain in their diet.

evka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 21:44
- Nahlásit

fosilia
Nebudu to fakt komentovat, protože ty jsi zřejmě sežral patent na rozum, jen se divím co ještě děláš na těhto stránkách soudruhu ze slovenska. Tvé argumenty i znalosti jsou víc než trapné. Anglicky umím a v rodině máme doktora, tak vím o co jde. Je mě celkem jedno co si myslíš a čím se tu oháníš. Jedno je však jisté (a to je pro mě i mého psa nejdůležitější), že to skutečně funguje. Po 12 dnech užívání, pes močí bez bolesti a hlavně bez krve, má normální proud moči(dříve močil po kapkách). Je veselý, dokonce si hraje jak štěně. Před týdnem ještě močil pouze krev, byl smutný,bez nálady a špatně chodil. To je pro mě to nejdůležitější a ne nějaké teorie nějakého přemoudřelého slováka.

evka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 21:46
- Nahlásit

fosilia
A TO VŠECHNO BEZ CHEMOTERAPIE!

Hafina
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 08:38
- Nahlásit

evka
Ahoj. Pes není můj, je to pes přítelovi maminky. Léčbu určitě měnit nebudume. Jestli totiž dobře chápu tak tohle Most lymphomas respond very well to modern therapy, by using a combination of chemotherapy (sometimes radiation, although not very often) and immunomodulation therapy such as K-9 Immunity™ or some equivalent immune system enhancers. znamená, že se v jeho případě rakoviny (maligní lymfom) používá chemoterapie v kombinaci s tímto prostředkem.
Celkem chápu tvoji nazlobenou reakci, chceš věřit, že to tvému psu pomůže.
Budu vám držet palce, aby byl pejsa co nejdýl v pohodě.

fosilia
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 18:38
- Nahlásit

Evka Po 12 dnech užívání, pes močí bez bolesti a hlavně bez krve, má normální proud moči(dříve močil po kapkách).
Problemom u teba je ze tvrdis nieco ine ako pises. Fakt zazrak takto liecit rakovinu a bez chemoterapie.
U nas u slovenskych sudruhov a premudrych slovakov liecime cystitis tiez 2-3tyzdne avsak mavame obcas aj recidiva. Avsak rakovina ta nam trva dlhsie a bez americkych zazrakov.
Skoda len ze o tom nevedia v LA... Myslim tu kliniku, ktora ma momentalne najlepsie vysledky.

evka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 19:14
- Nahlásit

Hafina
OK, já to nikomu nevnucuji, ať každý uzná co je pro něho ta nejlepší metoda léčby. Chci jen poukázat na to, jaké jsou možnosti. A vyloženě nešnáším chytráky, kteří si myslí, že vědí všecho. Víš, já bych se nikdy třeba pro chemoterapii nerozhodla, protože s ní máme v rodině nejednu špatnou zkušenost. Náš veterinář tady v americe nám ji také nabídl, jako možnost, ale rozhodně nám ji nevnucoval, spíše naopak. je to s podivem zvlášť tady, kde se všechno točí jen kolem peněz, tak by to pro ně byl opravdu slušný byznys a přesto podle toho tak jak jednal, myslím, že mu jde spíše o psa než o byznys. Známe ho dobře asi 7 let a on naše psi zná perfekně, feně několikrát zachránil život. Ta tvá citace, je na místě, ale zajímavé a pozoruhodné je to, že ta léčba právě zabírá i na psi kreří ať už z jakýkoliv důvodů, chemoterapii neprodělali.Jsou tam o tom story od majitelů a já jsem te´d s jednou paní v kontaktu, jejímu pesanovi nedávali žádnou naději, pár týdnů a on žije již téměř rok celkem kvalitní život. Já jsem také spokojená, pesan se chová, jak by byl naprosto zdravý, úplně je v pohodě a jak už jsem psala po problémech s močením a krvi ani památka. Jsem moc ráda a věřím, že zvítězíme.Příroda je mocná čarodějka a nikdo neví....žáleží samozřejmě i na tom ,jetli pes bojuje a nebo jestli tomu podlehne a vzá to. Díky za podporu, vážím si toho a přeji pevné nervy, pesanovi pohodu ještě spoustu krásných dní prožitých ve vaší společnosti.

evka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 19:28
- Nahlásit

fosilia
Já už fakt nemíním se slovenským soudruhem strácet můj tak dost drahocený čas, raději ho věnuji svým hafíkům.
Nakonec vy léčte na slovensku jak chcete a my ostatní si budeme léčit tak jak uznáme, co je pro naše psi nejlepší. Nejlepší výsledky nemohou mít přece americký soudruzi, ale ti co mají vědomosti a to je jedině na slovensku nějaký fosila. Díky za tvé nepostradatelné příspěvky, ale už to stačilo.Dál nemám zájem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:02
- Nahlásit

evka
Jestli je pejskovi lepe - jenom dobre. Byli jste si nekde potvrdit tu puvodni diagnozu? Nebot si sama mela pochybnosti...
A pravdu rict, tve odkazy na jsem procetla a taky na me ty produkty nejak zazracne nezapusobily.
Vicemene - nejdulezitejsi je preci jen ta specialni masova dieta, to je asi zaklad. A kdyz si prectu u Osteosarkomu "It has been our experience that surgery and/or radiation, with the addition of some form of immune modulation therapy such as K9 Immunity™ or similar products, generally leads to a more favorable outcome than the surgery alone. All other things being equal, this seems to be the canine cancer which responds the best to immuno-modulation therapy. In younger or middle aged dogs, which are otherwise healthy, the results following surgery and treatment with the K9 Immunity™ leads to a complete remission in a large percentage of canine osteosarcoma cases.
tak se na me nezlob, ale je to pro me dost nicnerikajici, co se presnych cisel tyka (podobne jako u jinych skvelych vysledku) a take to na mne dycha spise reklamou.

P.S. - Sorry, ale zkus si nekdy procist vsechny prispevky onoho "slovenskeho soudruha" - urcite neplaca nesmysly.

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:09
- Nahlásit

evka
Příroda je mocná čarodějka a nikdo neví....
Buď ráda, u nás příroda, ani nic jiného, ani bojovnost naší feny a i naše, u osteosarkomu nepomohla, a jsem přesvědčená, že ani ten tvůj "zázračný" lék. Takže nevím, proč ty ostré příspěvky, každý nemá to štěstí, jako tvůj pes, tak si toho važ a nenapadej fosilii, ta za tvé starosti nemůže...

fosilia
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 20:51 - Změnil/a: fosilia
- Nahlásit

Evka neber vsetko az tak vazne osobne ta vobec nenapadam tak preco to robis ty. Len som chcel naznacit, ze to nie je ziadny zazrak ale pomocna liecba pri chemoterapii. V tom ma pripravok samozrejme svoj vyznam a preto ten doraz na imunitu.
U nas v alternativnej liecbe pes pokial ide na chemoterapiu my s nim koncime. Takze v tomto je to ok ale liecba rakoviny ak je mozna neriesi spominany produkt. Napomaha vsak pri liecbe. To je vsetko nic viac som nenapisal.
Ale trend narastu zhubnych nadorov u psov je znacny aj na Slovensku. Netreba sa cudovat ked si nikto ani nevie precitat ake chemicke svinstvo je v zlozeni krmiva.
A uz sa tolko nehnevaj. Tiez som rad, ze psikovi sa ulavilo tak drzim palce dalej v liecbe.

evka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 23:05
- Nahlásit

Fifi
Nesouhlasím, ty výsledky a změnu VIDÍM!!! PŘED DVĚMA TÝDNY, JSEM TO VIDĚLA ČERNĚ A NAD PSEM BREČELA, MOČIL POUZE TMAVOU KREV. Mám na to prostě jiný názor, mě přesvědčujou výsledky a skutečnost a to je ta pravá reklama!
Sorry, nechci se hádat, ale ten slovenský soudruh začal."Soudruzi z USA......."

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 23:14
- Nahlásit

evka
Jak jsem uz rikala, jen dobre, ze se psikovi dari lepe.. Pokud to u vas zabralo - taktez drzim palce v dalsim leceni...
A co ta dieta - zacala si krmit jinak? Dve misky pro kazdeho zvlast?

evka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 23:22
- Nahlásit

Ebony
Sorry, ale než začneš osočovat mě, přečti si příspěvky fosily od začátku, abys viděla kdo koho začal napadat! A nevímco má znamenat ten "ten tvůj zázračný lék". To jestli by tvé feně pomohl nebo ne, neví nikdo, ani ty ani dokroři, tak nevím o co ti jde. Říká ti něco KEVIN TRUDEAU? Asi ne, jinak b ys tohle nemohla napsat.

evka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 23:39
- Nahlásit

fosilia
Jsi mimo,tato léčba pomáhá i bez chemoterapie, to je právě to co se celou dobu snažím říci. Můžeš mě tvrdit tisíckrát, že ne a prostě ti nebudu a ani nemůžu věřit...VIDÍM SVÉHO PSA!!! Toť vše. A to, že tomu někdo nevěří, je jeho problém, ne můj. Oni si fakt nepotřebujou dělat reklamu, ta se dělá sama, jestli jsi to ještě nepochopil, je to na trhu dost dlouho, aby se poznalo jestli to za něco stojí, nebo ne.Toho KEVINA TRUDEAU vřele doporučuji, i tobě( nebo hlavně tobě) jestli máš ovšem komunistický myšlení(když se odvoláváš na soudruhy), tak ti to bude k ničemu....sorryyyy

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 23:59
- Nahlásit

evka
Poslouchej, jestli máš problémy, asi by jsi si měla najít nějaké jiné místo k jejich vylévání. Četla jsem skutečně poctivě, a jediný, kdo tady "vyskakuje" jsi ty. Ale tady nikdo za nemoc tvého psa nemůže.

VIDÍM SVÉHO PSA!!!
dva týdny na jednom psovi jsou jistě objektivní...

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 00:14
- Nahlásit

evka
Toho KEVINA TRUDEAU vřele doporučuji, i tobě( nebo hlavně tobě) jestli máš ovšem komunistický myšlení(když se odvoláváš na soudruhy), tak ti to bude k ničemu....sorryyyy

hele pocem se ani nedivím když nám nadávaj..jak píše Fifi Sorry, ale zkus si nekdy procist vsechny prispevky onoho "slovenskeho soudruha" - urcite neplaca nesmysly.

s tím souhlasím..jako že je slovák je blbej...a ty seš pak co????

evka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 01:27
- Nahlásit

sarax
"hele pocem se ani ........"
To je velice kvalitní příspěvek. OK, díky.

evka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 01:36
- Nahlásit

Fifi
Dieta je OK, pesanovi šmakuje,přidávám do masa zeleninu, česnek, ženšen a ještě nějaké doporučené antioxidanty. Dvě misky fungujou pouze když feně do granulí přidám nějakou dobrůtku co má pesan.

evka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 02:11
- Nahlásit

Ebony
Podívej, nauč se číst. S těma soudruhama v USA začal on. Takže má asi problém on. Já tady žiji dost dlouho a ještě jsem tu žádného soudruha neviděla,tak když už jsi ten moderátor, tak buď prosím objektivní. Já nikoho neobviňuji z nemoci mého psa, ani tu neobtěžuji nějakýma svejma starostma,kde jsi to vzala? Naopak, pořád tvrdím, že jsem ráda, že to funguje. A od moderátora bych čekala rozhodně lepší přístup jak k lidem, tak ke zvířatům.

" Buď ráda, a nu nás příroda, ani nic jiného, ani bojovnost naší feny a i naše, u osteosarkomu nepomohla, a jsem přesvědčena, že ani tvůj " zázračný " lék ........."

Já opravdu nemohu za to, že tvá fena podlehla nemoci, tak si prosím, nevylévej vztek na mě. Je mě tvé feny moc líto (upřímě), ale ty ani nikdo jiný, nemůže vědět, jestli údajně můj lék by ji pomohl, nebo ne, to jsou věci mezi nebem a zemí....tak jak můžeš být přesvědčena....nechápu, a ani doktor to s jistotou neřekne.
A dva týdny asi objektivní budou, když i veterinář to potvrdil.
Tak se nevysmívej,ošekávala bych od tebe, že budeš spíš nemocnejm pejskům fandit, ale vypadá to, že závidíš......velice smutné, je mi tě líto.

Meta
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 07:22
- Nahlásit

evka
nezlob se, ale vyplývá z tvého příspěvku, že psa léčíš (kromě jiného i) stravou - tedy normálním krmením a fenu dál cpeš granulema? To mi hlava nebere...Lidi cpou do psa chemii v koncentrované formě, pak brečí, když pes onemocní, ale setrvačně dělají totéž dál?

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání