Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / co s ní je???
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 20:18
- Nahlásit

aren

v zásadě s tebou souhlasím, ale pořád vidím diametrální rozdíl mezi 17ti letou holkou, která si osvojí týraného pita a je to pro ni příliš velké sousto a mezi někým, komu 2 měsíce zvrací štěně nebo 2 dny trpí fena bolestmi břicha, nejde na veterinu a řeší to na netu....
Ten odkaz, co jsem zde dala, jsem jěště teď projela, na rozdíl od tebe, jsem tam žádný posun k lepšímu nenašla.... To jsou samozřejmě moje subjektivní názory a přece reagovat, nemusím, že...

aren
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 20:32
- Nahlásit

maixnerova
No, beru to tak, že prezentace mého názoru není příliš podstatná, že podstatné je pomoct psovi, o kterém je řeč. Třeba to nevyjde, ale můžu se pokusit hledat tu platformu, na které si s tazatelkou budeme rozumět. Někdy sleduju, jak to dělají jiní a obdivuju je za jejich trpělivost, já ji asi taky nemám.
Ono říct - seš blbej, kup si plyšáka, je náramně jednoduché (taky jsem zedvakrát vyjela, vím to, a nejsem na to nijak hrdá), ale efekt je pak takový, že ten člověk už se příště ani nezeptá.
Jo, i když u ell třeba žádný posun není (a co víš, třeba si to nechala projít hlavou a něco se v ní fakt změnilo, i když to neprezentuje), říkám, i když žádný posun není, za pokus to přece stojí. Jde přece o toho psa.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 20:33
- Nahlásit

maixnerova
Podívej se třeba v tomto případě - pár lidí tady zveřejnilo své geniální postřehy a co dosáhli? Progressiv je v trapu. To přece není dobrý výsledek.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 20:39 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

maixnerova
Zatím dobrou, jdeme dospávat, neb jsme na dnešek spali jen čtyři hodiny.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 20:59
- Nahlásit

aren

Někdy sleduju, jak to dělají jiní a obdivuju je za jejich trpělivost, já ji asi taky nemám

No, s tím, jak čtu tvoje naivní příspěvky, si říkám-je div, že ještě nejsem vrah.

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:23
- Nahlásit

Mucholabka
občas je to "naivní" eufemismem

fatdog
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:36
- Nahlásit

mac1
občas je to "naivní" eufemismem
Sorry jsem asi tup...myslíš to tak, že je to více než naivní? Mi to tak přijde, že je to jednoznačně napsáno, jen nevěřím tomu, že bys to napsala :O

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:40
- Nahlásit

fatdog
někdy nevydržím

fatdog
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:41
- Nahlásit

aren
Myslím, že rada zmůže hodně, protože je tady ta zásadní věc, že človíček se ptá, tudíž o radu stojí, a je zde nenulová pravděpodobnost, že radu dokáže přijmout a jeho psovi to pomůže. To snad stojí za trochu trpělivosti. Holky na tom Tvém odkazu trpělivost prokázaly obdivuhodnou, a řekla bych, že ell si z toho i něco vzala.
Jakou by bylo bývalo mělo cenu děvče seřvat až se urazí a odejde a víckrát se už radši na nic nezeptá? Někteří lidé jsou prostě nezkušení a dezorientovaní, ale už to, že se ptají a chtějí věci řešit, si celkem vážím.
Vlastne to vidím stejně jako Argosek: "rozdil vidim v tom, ze tady se majitel prisel zeptat, co s tim. vetsine lidi tady to prijde jako neuveritelna pitomost, ale pokud jedna v nevedomosti a ma SNAHU neco s tim udelat, pak je to dobry prvni krok.

No jistě, Vy vydíte podobně i Efas, že ano? Voni také mají snahu podle Vás, co?)
Nějak jste je přestala komentovat!

Olina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 22:53
- Nahlásit

Myslíte si, že se progressiv ještě ozve? I když už třeba ví, že udělala chybu, tahle diskuze je jen pro otrlý... Tak nevím, nevím...

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 23:00
- Nahlásit

Olina
není důležité, jestli se ozve, podstatné je, jestli šla k vetovi

Olina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 23:03
- Nahlásit

mac1
To je jasný. Jenže mi se to už asi nedozvíme. Jedině, že by měla opravdu silné nervy.
No.....vlastně...asi je má, když nechala psa s nafouklým břichem 2 dny.Hmmm...nechám se překvapit. Hlavně aby pejsana nic nebolelo(ať už dopadl jakkoliv).

fatdog
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:52
- Nahlásit

mac1
není důležité, jestli se ozve, podstatné je, jestli šla k vetovi
není důležité, jestli šla k vetovi, podstatné je, co s ní bude

))))))))

Olina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 20:10
- Nahlásit

progressiv
Ozvi se, jak jste dopadly........My tě neukamenujeme...(přes PC to ani nejde)

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání