| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:45
- Nahlásit
Eire
Hele, ty si chlastej co chceš, já odpad pít nebudu a svým psům to taky nedovolím Moč nic jiného než odpad není. Kdyby k něčemu byla zařídila by to příroda tak, abysme se jí nezbavovali
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:59
- Nahlásit
Biluška
Kdo tě to nutí pít!?Já to tuto metodu nemám potřebu na sobě aplikovat.Čti pořádně a hlavně omez svá moudra na prostor kterému rozumíš.Je to sice špelunka,ale ty si poradíš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:02
- Nahlásit
Eire
Dobrá, tak upřesním odpověď tak, abys ji pochopila i ty.Ty si pij co chceš, klidně i chcanky, já je pít nebudu a budu svobodně vyjadřovat svůj názor na jejich pití.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:16
- Nahlásit
Biluška
a budu svobodně vyjadřovat svůj názor na jejich pití.
Ano již si všichni zvykli,že se zásadně vyjadřuješ k věcem ,kterým absolutně nerozumíš.Nejhorší je,že je pratktikuješ.
Třeba jako zánětu v uchu,neoplocenému pozemku,neuvázanému štěndu u silnice,ujmutí setřice za účelem namnožení štěňat bez PP....škoda energie na tebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:16
- Nahlásit
Od aromaterapie preskocit k urinoterapii, proc ne.
Nekdo to nazve uchylarnou, jiny lecbou...
http://www.celostnimedicina.cz/urinoterapie.htm
Přestože v celém světě je urinoterapie běžnou záležitostí a žádným tabu, pro mnoho lidí je použití této vlastní tělní tekutiny nepřijatelné a vzbuzující odpor. Svůj podíl na tom má pochopitelně výchova, kdy je již malým dětem vštěpována představa o své moči jako o něčem nečistém a špatném.
P.S. - tez svou moc nepiju ani se s ni nepotiram, ale zaroven to nenazvu uchylarnou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:18
- Nahlásit
Fifi
Tak je tvoje věc čemu věříš. Když si myslíš, že je někdo chytřejší než matka příroda tak prosím
Eire
Myslíš, že by ses dokázala alespoň tři příspěvky po sobě držet tématu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:20
- Nahlásit
Eire
Jablu u Tebe mě to opravdu mrzí.
Co tě mrzí?Že jsou věci kterým opravdu nevěřím a když to napíšu,tak je to špatné?
Fifi
ale zaroven to nenazvu uchylarnou.
úchylárnou jsem to nenazvala,ale přez něco prostě nepůjdu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jablunka
Tak ja jsem nepsala, zes to ty nazvala uchylarnou, nebo ano? Jen jsem mluvila s clovekem, ktery toto v ramci svy ocisty tela provadel, ac se mi to taky ekluje, tak to fungovalo.
Co se psu tyka, neznam, necetla jsem o tom nic, takze nemuzu rict, zda to pomaha ci ne.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:25
- Nahlásit
Fifi
Take jsem nepsala, zes to ty nazvala uchylarnou, nebo ano?
Ne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:58
- Nahlásit
Biluška
Myslíš, že by ses dokázala alespoň tři příspěvky po sobě držet tématu?
To se musí?
jablunka
Že jsou věci kterým opravdu nevěřím a když to napíšu,tak je to špatné?
Nevěříš? Nebo nemáš zkušenost,povědomost?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
Eire
To se musí?
No blbě se s tebou diskutuje když nejsi schopna udržet myšlenku a moč
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
Eire
Nevěříš? Nebo nemáš zkušenost,povědomost?
Nevěřím.Zkušenost nemám,ale povědomost ano.Už v roce 99 jsem dostala školení od jednoho pána,že nad urinoterapii není,několikrát,a přiznám se,že i jen sedět vedle něj mi dělalo problém.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:06
- Nahlásit
Biluška
Ano již si všichni zvykli,že se zásadně vyjadřuješ k věcem ,kterým absolutně nerozumíš.Nejhorší je,že je pratktikuješ.
Třeba jako zánětu v uchu,neoplocenému pozemku,neuvázanému štěndu u silnice,ujmutí setřice za účelem namnožení štěňat bez PP....škoda energie na tebe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:09
- Nahlásit
Eire
To už tu jednou bylo Si nepamatuješ co jsi psala? Fakt, že to s tebou jde z kopce je obecně známý, ale netušila jsem, že je to tak rychlé Nepotřebuješ nějak pomoc?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:16
- Nahlásit
to je ale roztomilý dvoreček tohleto....
držet tématu?
tak nevím, nevím kdopa to byl, kdo od příspěvku týkajícího se falešky odhopkal k paní Houškové a urinoterapii?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:22
- Nahlásit
PetraK
tak nevím, nevím kdopa to byl, kdo od příspěvku týkajícího se falešky odhopkal k paní Houškové a urinoterapii?
Podívej, já ti to vysvětlím po lopatě, tak abys to pochopila i ty. Přípěvek PsaMatesa mi hodně připoměl příspěvky paní Houškové. Proto jsem se otázala zda se náhodou nepřevtělila. Jabloni zase připoměl tu paní co u chrtů propaguje urinoterapii. Tím jsme se k ní dostali, chápeš?
Jak jsme se od ní dostali k nějakému zánětu v uchu a štěňatům už nevím, tento zvláštní myšlenkový pochod ti bude muset vysvětlit někdo jiný
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:23
- Nahlásit
Biluška
Jistě vím a ty si pamatuješ jak jsi tu setřici vytáhla z útulku,nasekala štenda bez PP,bez zdravotních testů!!a pak všechny poslala do prčic?I s matkou?
Fakt, že to s tebou jde z kopce je obecně známý, ale netušila jsem, že je to tak rychlé
Ale jdi ,máš špatný informace zlatíčko,ale díky za péči..i za tu předešlou.Tušení jsem měla a díky vzkazu na ifaině jsem se přesvědčila...jo holka jsi pěkná lidská ku....ovšem nepřísluší mi soudit,to náleží jiným.
Re: Gabriela Hřeblová (Vložil: Anonymní XXX.XXX.36.225 - 23.08.2011 06:55:40)
Čau Erin, ještě jsi nezapomněla jak náhodou uhádla a změnila tvé heslo na cz-pes a pak psala urážlivé příspěvky? Asi jsi ji musela hodně lézt na nerv vyslovenou pravdou když si dala Libuše tu práci. Vůbec, nechápu kde slečny a paní berou čas a energii věčně okupovat internet, když by se měly věnovat vořechům co si natahaly domů. Pak se jim to zabíjí mezi sebou nebo dostanou injekci poslední pomoci pro 5ti kilového psa, takový musel být skutečně životu nebezpečný při své nezvladatelné agresivitě. Hračka mě omrzela, nevadí, natahám si další a na síti která je mým životem mě budou hloupolenky chválit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:24
- Nahlásit
Eire
Promiň, ale mohla bys mi vysvětlit o čem mluvíš? To máš jako pocit, že jsem ten příspěvek psala já?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
Biluška
Tím jsme se k ní dostali, chápeš?
jistě, to uvažování neni nijak složitý
a proč se podivuješ tedy tomu, že někdo i dělá to stejný co ty?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
PetraK
jistě, to uvažování neni nijak složitý
Tos mě příjemně překvapila
a proč se podivuješ tedy tomu, že někdo i dělá to stejný co ty?
Jako co třeba?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:34
- Nahlásit
Biluška
Jako co třeba?
ejch, ale tak nic, no, to nevadí, že to nesekládáš dohromady. Tos ale pro změnu překvapila ty mě, myslela jsem, že to není tak těžká otázka.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
Biluška
Promiň, ale mohla bys mi vysvětlit o čem mluvíš?
Proč chytrá jsi dost ne?,Jen napovím,že pravda vyplave jak mastný oko na vodě.Jen to někdy chvilku trvá.
Velmi ráda tě potkám a vyřídářím si to s tebou z očka do očka.A jen na okraj ,nevěř lidem co se tváří jako přátelé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
PetraK
Sem doufala, že když jsem ti všechno tak hezky polopatisticky vysvětlila, že by sis mohla dát tu práci i ty a taky mi vysvětlit své myšlenkové pochody Ne, že si musím pořád všechno domýšlet a skládat. Ono na rovinu, dá mi dost zabrat vyzkoumat co mi chtěla Erin sdělit tím, že vkládá stejné příspěvky dvakrát, nebo sem kopíruje části jiné diskuze z jiného fora
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
Echjo, nekomu neco prijde jako neco (priznavam, Houskovou s biokalciem jsem u osteosarkomu tez nevydychala), ma u nicku uvedeny web, co se tyka aromaterapie. Rozkliknout si ten zde linkovany pripravek, tak Složení/účinné látky:
100% silice: majoránka, kozlík lékařský, levandule, šalvěj muškátová; lecithin, olej z hroznových jader, alkohol, voda. Žádná ze složek nemůže v obsaženém množství ohrozit život nebo zdraví. Účinné látky jsou prospěšné i pro lidský organismus. ma jiste velmi spolecnyho s urinoterapii.
Treba nekomu tyhle byliny u feny falesne brezi pomuzou. Stejne jako homeopatika, ktery jsou tu na x predchozich stranach.
K cemu to sklouzlo zase nasledne, nic, seru na to. Mela sem rozepsano Jiraskovo Temno, radsi jen takto kratce. Dobrou noc bez falesek a urinoterapii.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:39
- Nahlásit
Eire
Velmi ráda tě potkám a vyřídářím si to s tebou z očka do očka
To slibuješ už kolik let. Adresu znáš, auto máš, řidička jsi údajně excelentní (no i kdyby ne tak sem jezdí vlaky) tak na co čekáš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
Biluška
polopatisticky
to sis dávala zbytečnou práci, psala jsem, že ty pochody nejsou složité, takže mi to je jasné, ale je to od tebe hezké
Ne, že si musím pořád všechno domýšlet a skládat.
rozvíjí to myšlení.
Fifi
Temno
a to by asi i zapadlo myslim
taky dobrou
|