Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Homeopatika - prosím o radu
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:49
- Nahlásit

zuzka
no tak to je jasný.
Zajímalo by mě, co to obsahuje, nijak mi to ve vyhledavači nedává žádný odkaz.

zuzka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:55 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit

fromeli
to nevím, nám dala veterinářka jen dvě dávky do injekční stříkačky.
ale mělo by to být nehormonální

zuzka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

sorry je to galastop

Lucosek
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 21:55
- Nahlásit

moll
já zas nechci nic uspěchat, přeci jen je to teprve 10dní, co užívá tu přír. medicínu a homeo, tak tomu chci dát ještě čas. A co se týče toho neznámého útvaru - nic přesnějšíhi bohužel nevíme a u toho nynějšího veta se asi nedozvíme Ani není možnost, jak přesněji určit o co jde, jen jí čas od času sledují na UTZ, jestli to neroste - naposled "to" ani nenašli. Už i proto přejdem k jinému - snad konečně poslednímu a shopnému!

Verca
bohužel jo Ještě mi jeden moc milý vet na netové poradně radil vyzkoušet poš. výplachy, ale pořád jsem se k nim ještě neodhodlala. Jaksi si nedovedu představit, jak bychom je praktikovali? Jednu dobu jsme jí měli zavádět čípky a i to bylo téměř neproveditelné, přestože si nechá líbit docela hodně. Už vážně uvažuju o všem

suesie
díííky za tip! Právě o tomhle jsme vážně uvažovali, protože už jsme na něj slyšeli spoustu chvály i od místních pejskařů a i minulý víkend, jak jsme potřebovali akutně poradit, zkoušela jsem volat právě jemu a jeho přístup mě mile překvapil Navíc, koukala jsem na jeho atestace, a má i z homeopatie, tak mě těší, že není jen zastánce kals. medicíny, určitě by podpořil i naši snahu o přír. léčbu
Jen mám ještě dotaz: všimla jsem si, že se v ordinaci střídá ještě s paní doktorkou a já bych samozřejmě ráda k němu Jak to zařídit? Bývá tam nějak pravidelně, máš osobní zkušenosti? Díky Lucka

suesie
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:12
- Nahlásit

Lucosek
No teď poslední dobou se tam střídá také s jedním mladým doktorem, Oba jsou to moc příjemní lidé. Ta paní doktorka má také spoustu zkušeností. Ale myslím si, že když se k němu budeš objednávat, není problém mu říct, že bys chtěla jít přímo k němu a on ti řekne kdy tam bude. Ale je fakt, že my na něj poslední dobou moc štěstí nemáme. Byli jsme tam tak 2x v za minulý měsíc a pokaždý tam byl ten mladý a doktorka.

Lucosek
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:35
- Nahlásit

suesie
díky moc! Věřím, že i ti ostatní budou určitě zkušení a výborní veterináři, ale když my už vážně potřebujem toho naprosto NEJLEPŠÍHO! Budem mu to muset takhle vysvětlit, až se budem objednávat, snad to pochopí a vyjde nám vstříc

suesie
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 22:46
- Nahlásit

Lucosek
Určitě! Držím palečky ať se vaše feňulka brzy uzdraví!

Lucosek
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

Hlásím dobré zprávy! Nechci to zakřiknout, ale Sandy je dnes naprosto bez výtoku a vulvu má suchou! A taky je mnohem živější než dříve, už má zase náladu na lumpárny Tohle už sleduju pár dní, ale nevěděla jsem, jestli na to nemá vliv jen to, že byl teď páníček nezvykle dlouho doma. On je většinou dost na cestách a tak jsme tu i týden samy, a Sandy je vždycky taková skleslá Ale od včera manžel zase odjel a Sanďula je v pohodě, po dlouhé době na ranní prochajdě hopsala a nosila vesele klacíky a oblíbené Pet láhve Jinak se za námi v poslení době jen znuděně vlekla a kolikrát jsem měla dojem, že jí snad venčím za trest.
Je vážně překvapivé, jak se její stav rychle mění. Ještě včera měla výtoky, i když slabší, ež před pár dny a dnes taková úžasná změna! Ufff, kéž bych už nemusela později zase psát, že se to horší! Snad tu budu moct za pár dní jásat, jak jsme nadobro vyléčení )

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání