Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pindíkova zelená kapka
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:04
- Nahlásit

Díky dámy, po přečtení této diskuse jsem zase načerpala cca půl roku života. Nasmála jsem se jako nikdy!

Mimochodem, naši sousedi mají boxera a ten měl taky pořád kapku. Kapal a kapal, a když to nebralo konce a vodičky nezabraly, tak vet zjistil, že má zvětšenou prostatu. Nóóó a už je vykastrován. A nekape...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 21:08
- Nahlásit

ola
Mě vždycky potěší už jen ten název...

Jajina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 06:51
- Nahlásit

Tak jsem se včera na tu "naši kapku" ptala doktora!!!!! Říkal, že radši zbytečně žádné výplachy nedělat, pokud si to pejsa sám čistí, neškrábe a nemá s tím žádné viditelné problémy. Prý bych to poznala - že by se choval jako člověk (nervozní, škrábající atd.) a že je to hlavně taky tím, že má telecí léta (budou mu 2 roky) a že prej "samčí". Tak jsem říkala, že to teda jooooo!!! a moc se nasmál, když jsem mu říkala, že jako aby si pak nakonec na ty masáže nezvyknul... takžeprý radši nic neprovádět!

Janka

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:25
- Nahlásit

ola

našemu psovi z útulku vet zjistil taky mírně zvětšenou prostatu, ale prý je to zatím dobrý a pejsa "nekape" tak doufám, že ani nezačne.....Btw. já myslela, že psi se kastrují tak, že se otevře šourek odoperují varlata, zašije a je to.....Kdyby to u toho boxera bylo prostatou, tak by mu museli operovat i jí ne? Jéžiš já doufám, že tohle nás teda s tím naším pejsou nepotká....

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:05
- Nahlásit

Jajina
no ale našemu je přes 8 let....a můžu říct,že někdy je to děs..hlaně když mi vleze do postele a já pak převlíkám denně

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

moji pesani mají občas kapičku oba - tedy bílou , ne zelenou , mlaďoch to má od dpby, co náhle zjistil, že fenka je něco trochu jiného než pes a že se s ní dá provádět i něco jiného než se jen honit ( doma to pak zkusil na taťku , nevzbudil nadšení ) , ale že bych měla všechno pokapané, tak to zase ne , olížou se - dobrou chuť

Darina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 10:09
- Nahlásit

Moc jsem se pobavila na těch názvech:Šla jsem do města a celou dobu se usmívala.Tak vážne téma a jak seto zvrhlo.Máme doma taky psího chlapečka,ale zatím bes kapek.Podezřívamho,že kape jinde.Musím vám zdělit jak ten organ jmenujeme my ŠULYPRD.Vymyslela jsem ho já když jsme se seznamyli s mim manželem.Takže všichni chlapi jsou Š......D i ti psí.

jimmy
# Zasláno: 27 Kvě 2006 02:15
- Nahlásit

Náš Aron proti tomu nic nemá, tak mu 2-3x za měsíc shrneme celeho pinďoura a opláchneme v heřmánku, ostríháme srst v ústí předkožky a je po problému.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2006 20:06
- Nahlásit

Takové obscénosti, a založil to moderátor!

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání