| Autor |
Zpráva |
Endy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:57
- Nahlásit
Ten,kdo chodí s pejskem na stříhání,tak asi ví,jak je z toho pes nadšenej.To se spíš nechtělo vetovi do léčení.On jen píchá injekce.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:00
- Nahlásit
Endy
je pravda že náš KOPUK je ze stříhání šílenej,mám kliku,že mi paní jezdí domů,jinak by to nezvládl...srabík
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:02
- Nahlásit
No Aris s tím mívá taky problémy. Když je to slabší, tak nám vet doporučil vyplachovat heřmánkem, přesně tak, jak už tu někdo popsal a když už je to hodně, tak na to dostaneme lék. Je v takové stříkačce, kterou mu tam na 5x vymáčkneme.
Ale jak teď víme jak na to (když se to trochu objeví, stačí 2x až 3x vypláchnout heřmánkem a je třeba zas na 14 dní pokoj), tak už léčbu nepotřebujem...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:03 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Hafina
a vyplachujete naředěným a stříkačkou??nebo oplachujete??
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:08 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Normálně si uvařím do 3 dcl hrnečku heřmánkový čaj. Nechám schládnou, ničím neředím a aplykuji dovnitř stříkačkou (mám doma 20 ml). Trochu přidržím a promnu a pak nechám vytéct.
Fuj, vypadá to jako nějaký sexuální praktiky....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:19
- Nahlásit
Hafina
malinko.taky je zkusíme
|
Jajina
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:22
- Nahlásit
Tak my možná, jistě k velké Fíkově radosti, taky...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:29
- Nahlásit
Jajina
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:24
- Nahlásit
no jak to tak čtu, tak zlatá fena a její hárání.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:29
- Nahlásit
monika
Tak to mě taky napadlo...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:49
- Nahlásit
Já jsem už našemu mladému taky léčila "pimpulu" tím slabým roztokem hypermanganu....Taky stříkačkou přímo do pimpuly...Pes stál jak přikovanej a ještě si vrněl úchyláček jeden Takový způsob léčby by on bral nejspíš od rána do večera.....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:00
- Nahlásit
Přesně tak, když mu chci čistit uši nebo nakapat nebo něco jinýho, tak se nechce ani nechat chytit a nebo dělá jako blázen, ale když jsem mu šla vypláchnout pimpulu tak si poslušně stoupnul a ani se nehnul. A v duchu si určitě řikal ještéé ještéé.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:57
- Nahlásit
Chm, my uz jsme taky vyplachovali pindika, ale podle nazoru naseho chlapita, existuji jine, mnohem lepsi rozkose...
Takze to bylo spis ve stylu: "Uz spi...? Jo?! Tak tri dva jedna ted: chytit, uzemnit proplachnout, pustit, pochvalit!" (Pak nam stenatko tyden trpleo nespavosti, jak porad cekal, ze na nej vlitnem se strikackou... )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:19
- Nahlásit
wami
ani se štěndu nedivím že nespalo
takový šílený akce ..ale léčili jste i když byl starší??já se obávám že těm starším úchyláčkům se to fakt líbí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:21
- Nahlásit
sarax
Ne, od te doby to sice tu a tam ma, ale ne nejak zvlast, proste jednou za cas si neceho vsimnu, ale rychle to zmizi samo...
Jako stendo mel ale od toho uplne zeleny nohy...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:24
- Nahlásit
wami
tak to je fajn,že má klid....nám to samo nemizí žužlá a žužlá....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:30
- Nahlásit
sarax
A tak jasne, ze si pomuze a ocisti se sam, ale proste uz to neni tak hrozny, co to bylo, v podstate uz nikde nenajdu ani kapicku, co by po sobe nechal... Tak podle me i veta je uz tohle v norme.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:32
- Nahlásit
wami
a taky se pak chce líbat???náš jo...to je hnus teda celkem
jindetakhle nepříjde....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:39
- Nahlásit
sarax
Ne, on se umejva tak nejak porad, takze oblizovani se neda specifikovat, ze po "necem". A priznavam, ze vic mi vadi obliznuti pote, co si otevre na zachod a jde se tam napit... Holt cista voda neni tak dobra, jak ta zachodova s prichuti citronoveho Brefu... (Naucili jsme se zachod zavirat napevno, nemyslim, ze by Bref byl neco, co musi muj pejsa nutne pit... )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:43
- Nahlásit
wami
tak my olizujeme jen někdy....a na záchod nechodíme...neotevře si...a máš pravdu Bref asi není pro pejsy nejlepší
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:58 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Moji náruživci když se vystříkají, tak je to takové skoro čiré. Kapičku zelenou míval Píďa na pindíkovi tak před dvěma-třemi lety, když měl nervy ze změny domova, to měl tehdy víc zdravotních problémů. Pak se mu to spravilo i bez výplachů a teď už dva roky nevím, co to zelené kapičky jsou. Kluci to neměli nikdy.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:58
- Nahlásit
wami
náš mladej pro změnu miluje mýdlovou vodu: kdyby si měl vybrat mezi čistou a mejdlovou vodou, napije se tý druhý.....A když není mýdlová voda, sežere samotný mejdlo
v neděli měl večer takové stavy, že jsem se bála, že jsou to příznaky torze....vet nezjistil nic a pejsovi bylo do hoďky dobře, akorát jsem pořád nevěděla, čím to bylo....Dneska se mi dědeček jen tak mimochodem přiznal, že mu pejsa omylem v tu neděli sežral mýdlo, které zapomněl u vodovodu....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:02
- Nahlásit
Evik
Jo, tak to taky znam, chtela jsem tu napsat i tohle, ale prislo mi to jako OT...
Lumpik totiz miluje penu, kdyz si udelam koupel a dam tam bublinky, tak chodi ocumlavat bublinky... A uplne ze vseho je koupelova voda nejlepsi, kdyz v ni mam sul...
Na druhou stranu, dedek Denysek bublinky nerad. On se jich ne ze boji, ale neni si jisty, takze na ne strasne vrci a steka...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:05
- Nahlásit
To je fakt, co nesnáším je pes, kterého stříhám na stole, jemu ukápne kapka a já si v tom samozřejmě vymáchám hnátek :-/ A když to řeknu loidem, je jim to většinou celkem jedno. Nebo se stydí. Ale nikdy jsem to neviděla u kastrovaného psa.
Meli jsme psa, ktery mel rad nejen mydlo, ale zboznoval i solvinu, byl schopny sezrat cely kyblik a smradlave mazlave mydlo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:08
- Nahlásit
Zrovna me Asenka upozornila, ze nam plot zase obchcava pes od nas z ulice. Oni ho vypusti vyvencit na cestu a pak tu vsechnoo pachne, tak jsem otevrela branku a Aska ho hrde vyhnala. At se nauci, smrad jeden, pak to tu mame jak na panskych zachodech :-/
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:12
- Nahlásit
Evik
Aris už mi taky sežral mejdlo. Fuj. Bylo takový trochu umydlený a hodně rozmočený. Nevím, co těm psům na tom chutná.
Jinak nemám moc pocit, že by se mu procedura výplachu nějak zamlouvala. Jen utrpně drží, jako u všeho ostatního. Jen u čištění zubů u toho kouše kartáček.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:16 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
tak to já paní na stříhání upozorňuju a stojím vedle s hadříkem ble...
pak to tu mame jak na panskych zachodech
my bydlíme v přízemí v paneláku a chlapy nám choděj pod balkon když jdou z hospy..to mi vadí víc jak psy
normálně někdy číhám a ječím na ně
Hafina
u nás čištění zubů neva,ale u česání teda má kapičku jak šílenej a žere kartáč..zrovna včera
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:36
- Nahlásit
Mucholabka
u nás na chalupě už jsou všichni psi z horní části vesnice tak vycvičení, že si raději na žádný plot netroufnou zvednout nohu, protože náš soused ob barák je magor a všem vyhrožuje, že psy postřílí....Když vidí nějakého "ochcávače", střílí po psech vzduchovkou. Našemu staršímu pejsovi také několikrát vyhrožoval, takže jsem pejsu rychle naučila, aby šel kolem toho plotu pěkně u mé nohy.....Pejsa jakoby to věděl už pak chodil s hlavou hrdě vztyčenou, hopkal mi u nohy a jenco jsme zalezli za roh, kam soused neviděl, zvedl mu nohu na kolo od auta
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:24
- Nahlásit
No, ne že bych po nich střílela, ale ten onen mi fakt vadí. Páchne jak deset jiných psů dohromady a furt chodí chcát k nám, protože máme dvě feny a kastráta-tak si troufá. A sousedovi je to ukradené, ale když jdu kolem nich já s ovčandou přicvaknutou na vodítku, to by se pos... a jejich děcko když nás vidí, zvedne ruce, zdrhá a řve "to je ten šílený pes, to je ten co všechny sežere..." Takhle od mala mu tlouct klíny do hlavy... Když jdu ven s malou pejsou, čoklík pořád se jí točí za zadkem a pejsa může chudák vrčet, já můžu vrčet na chlapa, on je prostě starý cyp a nejde to s ním po dobrém. Beztak má taky kapku, zelenou jako ten jeho pes
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 20:27
- Nahlásit
Mucholabka
bleee to je děsná představa
Beztak má taky kapku, zelenou jako ten jeho pes
|