| Autor |
Zpráva |
kejta
|
# Zasláno: 29 Pro 2005 20:17
- Nahlásit
Na chalupě. Zasadili jsme jí tam ještě Jinan dvoulaločný,aby tam nebyla sama.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:16
- Nahlásit
Jerryk
Teoreticky se asi nesmí pochovat si psa na zahradě, ale náš veterinář ochotně přijel uspat pejska k nám domů a poradil, jak hluboko zakopat a pro jistotu posypat vápnem nebo chloraminem. S většinou veterinářů je rozumná domluva, protože sami mají pejsky.
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:23
- Nahlásit
Díky za odpovědi. Doufám že to ještě dlouho nebudu muset řešit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 21:04
- Nahlásit
VlastaK
A ako hlboko prosim?
|
VlastaK
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 13:30
- Nahlásit
pigie
No náš kavalírek měl 10 kg, takže minimálně půl metru. Ale myslím, že 1 metr stačí pro větší pejsky.
Jinak ještě jednou díky za podporu, když mi bylo těžko.
Všech nej nej do nového roku.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 09:40
- Nahlásit
ahoj všichni tady milovníci pejsků..
právě včera jsem nechala uspat mou 13 letou fenku jezevčíka SIDUŚKU..je to bolestný...nedovedla jsem si nikdy tu situaci představit,i když už jsem se na to skoro půl roku její nemoci připravovala ..ale včera jsem pochopila,že ten pejsek vám to řekne sám,kdy přišel ten čas..
přeju všem radost s pejsky a těm,co jsou v podobné situaci,jako jsem byla já přeju hodně odvahy..Hanna
|
viky
|
# Zasláno: 19 Led 2006 09:44
- Nahlásit
Hanna
to je mi lito, vim jak ti je.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 09:49
- Nahlásit
Hanna
Cítím s Tebou a doufám že máš ještě jiného psa, který Tvůj smutek zmírní. A jestli ne, tak ho jistě brzy budeš mít.
|
moll
|
# Zasláno: 19 Led 2006 10:13
- Nahlásit
dřív se podla jakéhosi veterinárního zákona směli pohřbívat mazlíci jen do málo kg, těžší museli do kafileriky. teď se mohou pohřbívat všichni bez omezení hmotnosti. Není přitom důležitá hloubka díry, ale naopak výška nadloží - ta musí být nejméně 60cm. Tato změnu v zákoně nastal prý díky chovatelům koní, kteří plemeníky stejně pohřbívali v areálu chovných stájí. Informace je přímo od pracovníků stární veterinární stpávy, kteří školili na brněnské vet-universitě na kursu o odchutu toulavých zvířat. moll
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 22:36
- Nahlásit
Hanna:
Já jsem den před vánoci musela nechat utratit svou třináctiletou kokřičku, přesně vím co máš na mysli, taky jsem ten den věděla že přišel ten čas, vánoce nevánoce. A taky jsem si nedovedla představit že to bude tak strašné..Je to právě měsíc a já pořád čekám, kdy to přebolí a kdy zmizí ta velká díra co po ní zůstala. Je to dlouhá etapa života, kterou k nám ten pejsek prostě patřil. Tak doufám že to čas zahojí a přestanu na ni každý den myslet a moje pětiletá dcerka taky. Mluví o ní každý den, kdaždý den jí mává do "nebíčka"
Kéž by na to byl nějkaý lék.
|