| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 12:00
- Nahlásit
Já uspávala čtyřletého psa 13.3.05 a říkala jsem si štěně hned né a 23.3. jsme jeli do Slovinska a přivezli holčičku
|
VlastaK
|
# Zasláno: 29 Pro 2005 12:39
- Nahlásit
ati
mikina
Věř mi, štěndo je nejlepší terapie, kterou znám. Já jsem si, stejně jako ati, taky říkala, že štěně až někdy, zvlášť když jsme během měsíce pochovali dva pejsky. Ale bylo tu bez nich strašně prázdno. Pořád jsem čekala, odkud přiběhniou do kuchyně, aby loudili u lednice. Takže během týdne jsem si přes internet našla štěně a do měsíce bylo doma. Manžel se taky tvářil, že je proti, ale respektoval moje přání a teď prcka rozmazluje nejvíc z celé rodiny. Dcera je nadšením bez sebe (jí je 16), protože prvního pejska si jako štěndo nepamatuje, takže si to teď užívá. Zkus přesvědčit manžela, určitě si dalšího pejska taky zamiluje. A pokud si ho chcete pořídit, tak to neodkládejte, zbytečně se trápíš vzpomínkami a pochybnostmi.
Držím palce, ať to zvládneš.
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 12:57
- Nahlásit
Moc díky za podporu, je hrozně milé mít si o tom všem popovídat s někým kdo tím prošel, protože člověk který neměl nikdy psa jen nechápavě kroutí hlavou.. před chvíli jsem volala kamarádce, její maminka má chovnou stanici westíků a zrovna mají štěňátka, tak asi nahodím doma téma, nechci to lámat přes koleno přes výhradný nesouhlas, ale doufám že se mi ho podaří zlomit.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:01
- Nahlásit
zrzka
Promiň, poletla jsem to, vše patřilo tobě. Jsem nějak mimo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:02
- Nahlásit
zrzka
Táta byl po smrti naší první kokřice taky proti koupení novýho psa, sice je miluje, ale už nechtěl... no tak jsme mu dalšího daly k narozeninám... když po sedmi letech zase umřela, tak se opakovalo to samý, jen jsem ho našim nedala k narozeninám, ale beze slova si pořídila další... dneska se z ní můžou poto... a jsou rádi, že jsem jí koupila...
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:12
- Nahlásit
No,můj táta je na tom určitě podobně, nejdřív nechtěl o jiném psovi ani slyšet (jezdili jsme na společnou chatu, Báru jsem si pořídila kdzž jsem ještě bydlela u rodičů) a teď taky pookřál při debatě o štěňátku. Ale můj muž je trochu něco jiného. Vzali jsme se když byla Baruška už starší pes a nemá takový vztah ke psům, i když ji měl rád. Nakonec ji taky obrečel. Ale o jiném pejskovi nechce ani slyšet... Tak mi poraďte jak na to?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:13
- Nahlásit
zrzka
Co takhle si zarezervovat štěně a pak ho vzít (myslím manžela) na návštěvu, určitě si ho zamiluje a už ho nedá...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:15
- Nahlásit
zrzka
ja si ®onie vzal z utulku tak, ze jsme se tam puvodne jeli jen podivat, jestli tam nebude nejakej hezkej pejsek a kdyz nam slecna dala do ruky tu malou kulicku, tak jsme ji uz nepustili ... to je podle me nejlepsi cesta
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:25
- Nahlásit
..asi je opravdu lepsi netlacit na pilu a jet se jen nekam podivat. Taky jsem premyslela zajet do utulku, pry je tam ted po vanocich hodne psu..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:39
- Nahlásit
zrzka
odkud jsi??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 13:56
- Nahlásit
zrzka
podivej se, co maji treba na strankach prazskeho utulku ... takhle nejak vypadala ®onie, kdyz jsme si ji brali. tohle proste nemuzes opustit jakmile to jednou vezmes do ruky:
|
VlastaK
|
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:09
- Nahlásit
zrzka
Já jsem taky nejdřív vyhledala odkazy na internetu a nechala si poslat e-mailem fotky a pak jsem je manželovi a dětem ukazovala, jako kterej by se jim líbil. Taky jsme se byli nezávazně podívat. Zkus aktivněji zapojit dcerku, ta by mohla tvým manželem pohnout. Aspoň u nás to tak funguje .
Jestli chceš, tak napiš svoji e-mailovou adresu, pošlu ti aktuální fotky našeho 5ti měsíčního prcka. Já to sem neumím vkládat
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:38
- Nahlásit
zrzka
a kdybys chtela neco vetsiho, tak tomuhle je ted sedm tydnu:
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:56
- Nahlásit
Jste všichni úžasní. Díky.
Nemáte někdo adresu stránek útulku v Praze? Nemohla jsem je najít, stránky útulku v Troji mi nešly otevřít.
Jsem z Prahy.
Vlasta K - moje e-mailova adresa je zgois@seznam.cz. předem děkuji za fotky, ráda se potěším.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:57
- Nahlásit
http://www.upozpraha.cz/ Troja.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:58
- Nahlásit
zrzka
tak presne pod timhle odkazem najdes ten prazsky utulek ...
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 14:59
- Nahlásit
Jirikovo
Tvoje pejsinka je nádherná. Taky si myslím že když budu držet v ruce pejska, tak budou pochybnosti pryč.
Jen je to prostě moc čerstvé..
ALe teď jsem byla s dcerkou bobovat ve Stromovce a přistihla jsem se že očumuju všechny pejsky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:00
- Nahlásit
zrzka
to neni fotka moji psice. takhle vypadala. ten pejsek, co je na ty fotce byl 14. prosince prijat do utulku v Troji ... ale je fakt, ze jako by moji ®onie z oka vypadl ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:00
- Nahlásit
http://www.volny.cz/pejsci/utulek-vysocany.htm Liben
http://www.volny.cz/pejsci/utulek-komorany.htm Komorany
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:01
- Nahlásit
Jirikovo
Sem byla rychlejsi....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:03
- Nahlásit
Fifi
myslis, ze ty dalsi dva jeste funguji?? ja kdyz predaval v Modranech toulavyho pejska mestske policii, tak mi tvrdili, ze v Praze ted funguje jenom Troja a proto jim trvalo, nez si pro nej prijeli. a rikali, ze ho vezou do Troje
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:04
- Nahlásit
Děkuju za odkazy. Jdu si prohlídnout pejsky. Nikdy nepochopím jak se někdo může zbavit psa..
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:08
- Nahlásit
Moje rodiče mi říkali, že viděli ve zprávách informaci, že do útulku v Komořanech po vánocích přijali spoustu pejsků - nechtěné dárky..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:08
- Nahlásit
Jirikovo
Liben by fungovat mela. Tak nevim..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:09
- Nahlásit
zrzka
Tak drzim palce, treba se nakonec manzel da zlomit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:11
- Nahlásit
hmm, no u mestske policie Prahy 12 me zas az tak moc neprekvapuje ze psa vezli na druhou stranu Prahy v dobe, kdy maji utulek primo pred nosem .... logiku jsem se v jejich chovani uz odnaucil hledat ...
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:12
- Nahlásit
Pro vsechny:
Na vsech uvedenych strankach maji fotky pejsku, tak asi utulky funguji. Mozna jsou jen po vanocich plne.
Určitě na tom budu pracovat, snad ho přesvědčím a nějaký pejsek u nás najde domov, který je teď tak prázdný..
|
zrzka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 15:13
- Nahlásit
Jestli se tak nakonec stane, tak sem určitě vložím fotečku..
|
kejta
|
# Zasláno: 29 Pro 2005 18:31
- Nahlásit
Taky přejeme mnoho úspěchů v přemlouvání. Letos v lednu jsem také musela dát uspat svou fenku a po té hrozné zkušenosti už jsem žádného dalšího psa něchtěla. Vydrželo mi to ale jen dva měsíce, kdy jsme si jeli vybrat štěndo a v květnu už byla u nás doma. V srpnu přibyla ještě jedna. Jeli jsme se jen neškodně poradit do chovatelské stanice a oni měli štěňátka, takže už mám dvě. A to jsem původně nechtěla už psa vůbec.
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 20:08
- Nahlásit
Mě by zajímalo, kde pochováváte pejsky? Okolo nás zvířátkový hřbitov není. Mysleli jsme si, že až jednou přijde čas (bohužel), tak poprosíme veta, ale známá říkala, že ten ho odveze na kafilerku a tam je to děs. Tak nevím.
|