| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:05 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
ssshhhhh
pokud to nevadí.
vadí
Máš děti?
ne, ale jednou si nějaký koupím, až mi to maminka dovolí
Měl jsi někdy ve svém dospělém životě psa?
Nikoliv, nebylo to možné, ještě jsem nedospěl.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:11
- Nahlásit
zbrnd
No, mě totiž napadlo, zda třeba neradíš a neglosuješ třeba na nějakém maminkovském fóru, jak na kojení, výživu, prdíky, blbou náladu miminka. To by myslím taky mohlo být pro tebe zábavné a pro ně poučné.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:13
- Nahlásit
ssshhhhh
schválně, jestli přijdeš na to, na kterým
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:15
- Nahlásit
zbrnd
čéče nevím, já je neznám, to bych musela zapátrat.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2015 13:35
- Nahlásit
no kdybych předpokládal, že víš, asi bych nepsal "jestli přijdeš na to"
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 00:42
- Nahlásit
ssshhhhh
tak co je ji jeste horko?
menili jste nejaky soucastky?
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 16:20
- Nahlásit
zbrnd
Dnes je ochotnější k pohybu a to je zrovna docela dost teplo. Nemyslím, že je divná z horka, buď to má v hlavě (dospěla a prostě chození ven není její hobby) a nebo jí něco je. Výsledky rozboru budou v pondělí.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2015 22:45 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
ssshhhhh
no hele nevim jaky je pocasi u Vas, ale zcela zodpovedne Ti mohu rict ze u nas v Ostrave dnes moc horko nebylo, zato kdyz jsi to tady zadavala tak to tusim zrovna vsude koncila ta vedra a dusna delsi ne ...?.. aspon pro me teda koncilo hodne husty obdobi, dneska mi je uz taky mnohem lepe a par znamejm taky...jasny nemusi to mit psica z horka, to netvrdim, jen davam priklad, ze me a nejen me je uz dnes tak lepe..predpokladam, ze ty s pocasim co bylo az tak moc problemy nemas jeste, takze to treba nevnimas ty zmeny tak zretelne jako zbrnda co ceka na infarkt
Ono je to vsechno relativni, mam znamy, co jim je blbe treba v takovymhle pocasi, tak zajdou k doktorovi, nechaj si predepsat prasky na tlak, kterej maj vyssi, bastej to, ale daj zijou jak "dobytek", ale jsou spokojeni ze udelali pro sve zdravi, co jen mohli - tim ze sli k doktorovi a basti pilulky....
A spousta lidi to takhle dela i se psy..v podstate tak zijeme skoro vsichni.ja tak zil vetsinu zivota treba
|