Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Demodikóza
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
sicluceatlux
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:36
- Nahlásit

zbrnd
Prostě bys ty absorboval jeho náladu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:38
- Nahlásit

sicluceatlux
Ale kdybys měl psa,měl bys pravě dobrou náladu hned
neměl, fakt to vím..v tomhle mi fakt můžeš věřit...vyjímečně teda dala bys mi za pravdu nejspíš..

sicluceatlux
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:38
- Nahlásit

zbrnd
Chápu,ale už zníš lépe než dříve

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:39
- Nahlásit

sicluceatlux
Prostě bys ty absorboval jeho náladu
jsi hodná, dík za snahu, opravdu VÍM, jak to funguje, fakt, nic ve zlým, jen se Tě snažím zastavit neb vidím, že to myslíš dobře a nevěříš, že vím

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:41
- Nahlásit

Chápu,ale už zníš lépe než dříve
sicluceatlux
tak jsitě, obecně komunikujeme nyní trochu na jiné úrovni )

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:44
- Nahlásit

Jee tady to začíná být mírové tažení
Ale vážně, lépe když si někdo řekne, že si psa nepořídí pro to a pro to, než takoví co si ho bez rozmyslu poříděj a pak se jen divěj.

sicluceatlux
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:44
- Nahlásit

zbrnd
Jen ode mě,já si myslím,že mám vztah se psy založen na spravedlnosti- dávají mi tolik a já se každému z nich snažím dávat,co potřebuje zase on . Vím jak je důležitá rovnováha. Ale obrátíme list,at tě netýrám

sicluceatlux
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:46
- Nahlásit

ssshhhhh
Neboj,to se změní,bez toho koření by to určitě nebylo ono,že

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2014 22:13
- Nahlásit

ssshhhhh
Jee tady to začíná být mírové tažení
dovolím si tvrdit, že ani ne, z mého pohledu jsem se jen přizpůsobil, ale samozřejmě jde jen o význam slov, klidně to můžeš ty vnímat, jak jsi napsala

sicluceatlux
dávají mi tolik a já se každému z nich snažím dávat,co potřebuje zase on
To je fajn tak přeji, ať se ti to daří nafurt.
Ale obrátíme list,at tě netýrám
To zas netýráš, jen mi je zas blbý komunikovat částečně v hádánkách. Dělává to dojem, že se dotyčný snaží být zajímavý na oko, ale o to mi taky nejde-přísáhám

Neumi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 09:27
- Nahlásit

zbrnd
To, ze se demodex projevi opravdu souvisi s poruchou obranyschopnosti, ale se zcela spefickou formou
je někde specifikována ta specifická forma poruchy imunity?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 09:45
- Nahlásit

Neumi
čéče nevím, nejspíš jo, až to najdeš, dej mi vědět ) nepátral jsem nyní po tom, jestli se o tom nějak konkrétně někde na netu píše, tohle je prostě info, který mám uložený v hlavě....možná taky špatný, ono dneska je skoro všechno spojený "se specifickou poruchou imunity" a je toho čím dál víc, halt vakcinace, léčiva, všechna ostatní chemie ono to dělá svý ať se nám to líbí nebo ne.

Neumi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 09:50
- Nahlásit

zbrnd
Právě že jsem našla jenom to "specifická porucha..." v souvislosti s vyřazením takto postižených zvířat z chovu. Tak se pídím jestli to není jenom opis pro "není známo....pravděpodobně....signalizuje....nemáme ani tucha...." nebo jestli to je skutečně vybádáno, potvrzeno a popsáno.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2014 11:00
- Nahlásit

Neumi
jako většina v tomhle oboru nejspíš to bude jak píšeš. ale nejspíš to asi nebude o tom, že dáme psékovi více cěčka a déčka a je to znormalizovaný. Osobně to mám v hlavě uložený z více míst, ale jestli to někde bylo rozepsaný, si nepamatuji.

Nicky
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 21:54 - Změnil/a: Nicky
- Nahlásit

nikde jsem nikdy neviděl ani zminku o tom, ze by zrovna tenhle defekt imunitniho aparatu mel souvislost s psychickym stradanim.
zbrnd a přesto je to možné
Psychika má největší vliv na stav organismu. Chceš být nemocný? ok tělo se přizpůsobí.
Ta specifická porucha znamená, že veti nevědí vůbec z čeho to je. Takže asi tak.
Zkus najít: extrakt z čerstvého listu aloe vera

zbrnd
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:12
- Nahlásit

Nicky
zbrnd a přesto je to možné
Mozne to je.
To jsem nezpochybnoval.
Psal jsem o tom, ze jsem nikdy nevidel ani zminku o tom, ze zrovna tento defekt imunitniho aparatu by mel nutne spojitost s psychickym stradanim.

Psychika má největší vliv na stav organismu
To je bud hodne spatna formulace nebo to neni pravda.
Vliv muze mit rozhodne velky, klidne majoritni, fatalni apod. Nicmene tvrdit, ze nejvetsi obecne, to opravdu nesouhlasim.

Ta specifická porucha znamená, že veti nevědí vůbec z čeho to je.
No mas pravdu, ze velmi casto veti ale i lidsti lekari, kdyz nevi, co to je, pouziji tuto formulaci aby zakryli, ze nevi, co to je.
Nicmene pojem specificka porucha byva preci pouzivan i spravne tedy kdyz jde o nejakou specifickou poruchu.

Takže asi tak.
No bohužel nevím, co asi "tak"... co si mám jakože odnést z z toho, co jsi napsala.

Zkus najít: extrakt z čerstvého listu aloe vera
Proč? Kde? V drogerce?

Nicky
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 20:58 - Změnil/a: Nicky
- Nahlásit

Oprava: Můj názor je: Psychika má největší vliv na stav organismu.
Názor, který jsem našla - Opakovanou léčbou ATB nebo jinými chemickými pípravky lze snadno vytvořit resistenci, proto se záněty často vrací.
Pokud to není štěněcí verze demodexu, většinou žádný chemický sajrajt nepomáhá.
Extrakt z čerstvého listu aloe vera, protože jsem se dočetla, že funguje. Od někoho, kdo s ním pracuje.
Aloe - buď si pořídit rostlinu, nebo na netu.

Nicky
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 21:08
- Nahlásit

Než Ivomec, bych nejdříve zkusila tu aloe. Určitě to vyjde levněji, pokud nebude fungovat, určitě neublíží. To nejhorší, bych zkoušela až naposled.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání