| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 14:21
- Nahlásit
To sem nepatří, ale nevím kam, teď říkali v rádiu, že někde mezi Olomoucí a Ostravou leží na silnici sražený pes a druhý kolem něj lítá a ten debil, co to do rádia volal, asi teda vůbec nezastavil.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 14:27
- Nahlásit
PetraK
No jo, jenže někdo by to měl logisticky tak složitý, že se na to radši vykašle. Můj případ. Jo, chtělo by to vybrat banku nebo tak něco, pak by člověk měl fůůru času a mohl by si hubnout jak by chtěl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 14:30
- Nahlásit
Maya
ale nevím kam,
sarka!! Zkus to vyhodit jako samostatný téma, vím že tu někdo od olomouce je, třeba by mohl pomoci?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 15:00
- Nahlásit
cernej caj
prsa i zadek mi zhubly rovnomerne na miry jaky byli predtim. Takze jako ze by prsa hubly uplne prvni, to tak nemusi mit kazda
jasně, nemusí... ale na druhou stranu asi maximum, co jde udělat, je zhubnout rovnoměrně, neumím si představit zhubnout jinde a jen prsa ne. (a to já bych nechtěla. )
ono casto staci fakt malinko, pokud clovek obecne neji nejak zdrave, ale pokud ji relativne zdrave, tak pak uz je to tezky
já třá myslím jím dost zdravě... až teda na to, že si příležitostně neodpírám tu zatracenou čokoládu takže krom toho už dál nemám až tak co redukovat... asi...
PetraK
Já prostě sladkou snídani nemůžu
já taky nesnídám nasladko, teda většinou. tmavej chleba, sýry, jogurti, někdy lukcucně šunka... mlíko taky nepiju, ale čaje, zelený, nebo bylinkatý. smažený vajca ráno by mě zabily . ale víš co? na horách za sychrava si je někdy i dám. je to taky nějak o výdeji energie asi.
Ale snídani si vyrábím až v práci,
aha ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 16:03
- Nahlásit
treba cerstvej rohlicek s maslem a domaci marmeladou nebo medem, to je basta, po ktere se muzu umlatit. ale musi to byt max jednou za 14 dni, abych z toho mela ten pozitek... ale jinak sladkou snidani - treba cerealie, to bych zdechla hladem asi snidane/nesnidane.
ja byla ted na nejakym mereni ze slevomatu za par korun a pani mi rekla, ze mam malo svalu a moc tuku a uz mi nabizela dietu, ale ubranila sem se
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:55
- Nahlásit
worick
není nějaká voda (něco jako jsou speciální (Vincentka....) která by obsahovala moc železa?
To mě zatím nenapadlo, jdu pohledat, dík za tip.
kachna_
Ale dvakrát týdně (po a st) jezdím s tou větší cvičit na Mělník do sokola, tak by to šlo někde brzy odpoledne u soutoku? Prej je tam krásně a teď už tam snad lidi nebudou, ne?
Myslíš u soutoku na hořínské straně? Ty jo, ráda bych. Sice to bude zezačátku asi harakiri (naposledy lítal se Cindy a už to bude rok, co umřela...), ale co bych pro ňuňánka neudělala .
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:58
- Nahlásit
Jo a k tématu - v Lídlu půlkilová poctivá hořká čokoláda tehdá za 50,- (tak půl roku zpět), doporučuju (od té doby jsem tam nenakupovala, ale asi tam vyrazím mrknout, jestli ji ještě mají), moooc dobrá. Měla maxi čtverečky tak tři na tři cenťáky, jeden najednou nešel sníst .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:40
- Nahlásit
LucieS
jeden najednou nešel sníst .
tomudle já nevěřim. Miluju hořkou čekuládku - sladký moc nemusím, ale pro hořkou čekuládičku, když to na mě občas přijde, jsem schopná i vraždit. Nedovedu si představit, že bych si jeden čtvereček ve svý hamižnosti a strachu, aby mi to někdo nesežral, do tý huby nenarvala
Vero
já taky nesnídám nasladko, teda většinou. tmavej chleba, sýry, jogurti, někdy lukcucně šunka
jo tak. No já mám ráda teplou snídani. To pak dlouho nic nepotřebuju. Ehm, ehm, když jsme u tý zdravý stravy tak.......... moje nejoblíbenější snídaně bývala..... teplá sekačka, křen a hořčice a měkkej čerstvej chleba. asi sem se původně měla narodit jako hornik na Ostravsku
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:57
- Nahlásit
PetraK
tomudle já nevěřim. Miluju hořkou čekuládku - sladký moc nemusím, ale pro hořkou čekuládičku, když to na mě občas přijde, jsem schopná i vraždit. Nedovedu si představit, že bych si jeden čtvereček ve svý hamižnosti a strachu, aby mi to někdo nesežral, do tý huby nenarvala
No já dám Studentskou pečeť na posezení, ale tohle byl úplně jinej level!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 10:02
- Nahlásit
LucieS
l úplně jinej level!
přestaň našeptávat osobo provokatérská
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 10:56
- Nahlásit
PetraK
Když jsme u tý zdravý snídaně, tak kdysi v práci jsem taky snídala až v práci a měli jsme supr kantýnu, takže pravidelná snídaně bylo grilovaný kuře, to se nedalo odolat No jo, ale to už je tak dááávno, to jsem mohla sežrat co jsem chtěla, zlatý to byly časy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 11:11
- Nahlásit
Maya
takže pravidelná snídaně bylo grilovaný kuře, to se nedalo odola
jo, tomu rozumim - krásná dozlatova dokřupava ogrilovaná kůžička..... aaach.No jo, to fakt člověk mohl sežrat vola i s rohama a nic to s ním neudělalo. ( i když já občas, aby tělo neřeklo, že jsem sviň, ty opratě kapek povolím, za odměnu a tu sekajdu si dám )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:32
- Nahlásit
ja si oprate spis ani neutahuju
vcera sem sezrala pulku 85% lindt cokolady, protoze sem mela nejakej splin a cokoladicka byla tak na dosah... mnam. 4 ctverecky to byli, jeste tam mam neco na priste
zato sem si vsimla, ze mam zas nejak hubenejsi psy proti letu... jako ne uplne hubeny, ale dou jim citit zebra nejak vic nez predtim, tak asi budu trochu pridavat zradla na zimu, at mi neumrznou chudaci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:42
- Nahlásit
cernej caj
spis ani neutahuju
tak já musím, jednak bych byla klustá jako fotr můj, co vypadá jak vypasenej sysel, a to za živýho boha nechci a druhak, určitý věci můžu jen sem tam, jinak se tělo naséře.
at mi neumrznou chudaci
no a letos by prej měla bejt překvapivá zima, tak jsem zvědavá, co tím překvapením mají na mysli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:51
- Nahlásit
PetraK
ono asi zalezi, protoze ja toho hromadu nejim, protoze mi to bud nechutna, nebo je mi po tom spatne, nebo se mi zveda zaludek uz jen kdyz to vidim... a protoze ja rada jidlo, tak z toho mala co jim si dopravam, kdyz mam chut
no su zvedava teda taky. loni sem doplacela silene na plyn, nerada bych letos po zvednuti zaloh doplacela zase
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:43
- Nahlásit
cernej caj
protoze ja toho hromadu nejim, protoze mi to bud nechutna, nebo je mi po tom spatne, nebo se mi zveda zaludek uz jen kdyz to vidim
no to já taky, bohužel u mě do téhle kategorie nepoživatelných spadá většina toho zdravého a hubnoucího
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:45
- Nahlásit
cernej caj
PetraK
http://www.mezihvezdami.cz/news/prosinec/
http://meteoforum.e-pocasi.cz/predpove-pocasi/jaka -bude-zima-2012-2013-t966.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:48
- Nahlásit
cernej caj
ono asi zalezi, protoze ja toho hromadu nejim
a taaak, no to máš štěstí. Já zas bych jedla ráda. mně chutná věcí!! Od malička otesánek
no su zvedava teda taky.
říkala jakási ženština, že jak odtála ta velká masa ledu, udělá to ve vodě burdel a máme čekat cokoliv
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:50
- Nahlásit
Maya
HA! no jsem na to zvědavá teda, jak to letos bude. Ale ešivá maji pravdu Mayové, tak nás to třeba už tak potom zajímat nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:55
- Nahlásit
PetraK
Ano, my Mayové víme svý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:14
- Nahlásit
Maya
my Mayové
si řikám, že to tak nějak podobně, jako v tom ftípku bude
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 12:07
- Nahlásit
Jak se tady někdo ptal na ten cholesterol, četla jsem jakejsi článek, že je na to dobrej prostředek česnek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 12:13
- Nahlásit
Vero
česnek je vůbec velmi dobrá věc, česneku nejni nikdá dost /ovšem nesmí být z Číny, že /
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 13:59
- Nahlásit
PetraK
ovšem nesmí být z Číny, že
čínskej "česnek" totiž vůbec není česnek, vůbec se tak nechová a nechutná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:01
- Nahlásit
Vero
nechutná
a ešče je nechutnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:10
- Nahlásit
ja si koupila v bille pekne 3 palicky asi za 80kc cena se mnou sice malem slehla, ale jeden strouzek toho cesneku pak taky. je vybornej a cpu ho do kazdyho jidla, do kteryho nacpat de. i jen tak na chleba nakrajenej, mnam. ale i pres mou oblibu mi ten cholesterol furt roste tak nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:13
- Nahlásit
cernej caj
3 palicky asi za 80k
mi dotáhnul Brtnik z trhů, českej, taky za peníz velkej, ale - přesně - je to vysoce funkční česnek, kterej z těla vyrabuje kde co.
Na ten cholesterol zkus pít ten rozrazil.
Se chystám česnek naložit do voleje- ešče nikdá jsem to nedělala, tak nevím jak to proběhne a hlavně jak se to pak bude dát upotřebit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:38
- Nahlásit
PetraK
uz obchazim lekarny. minuly tyden sme dovolenkovali na vysocine, takze to sem neresila, jinak zatim sem se ptala jen asi v 5ti lekarnach ale v jedne mi nabidli i objednani, tak toho mozna vyuziju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 22:08
- Nahlásit
cernej caj
uz obchazim lekarny.
ne lékárnu. JDi do zdravý výživy nebo tak nějak, kde mají bylinkový čaje.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 22:53 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit
PetraK
JDi do zdravý výživy nebo tak nějak
Tos mi připomněla, dneska jsem byla ve zdravé výživě, koupila si jakousi bio nebo fair trade čokoládu a snědla ji komplet... Mám dobrý pocit, že když byla ze zdravé výživy, že to tak nevadí
|