| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 13:08
- Nahlásit
Baico
že tímhle tím tvým přístupem to vypadá, že ona na tebe kašle, když musíš hledat rady na foru.
tak to si myslím, že mu křivdíš, vůbec to tak nevypadá, podle
mě teda. Plno lidí hledá na fóru různý rady, není přece zákonitý,
že všechny rady by měly být výhradně od chovatele. Ano,
určitě je dobré se s ním poradit o kdečem, ale to nevylučuje
hledat názory i jinde přeci
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 13:27
- Nahlásit
Eninka
ale to nevylučuje
hledat názory i jinde přeci
Hledat názory nezaujatého odborníka. O to jsem se zde snažil. No nic, zítra mám volno, objedu pár vetů. Třeba se dozvím, že ten, u koho jsem dostal tyto informace je debil. Nebo taky ne... Jistě, na závěry je ještě měsíc času. I kdyby to nedopadlo, pejska budu mít pořád stejně rád, protože on mě má taky a za nic nemůže... pokud to někoho potěší.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 13:32
- Nahlásit
Eninka
invektivy? můžeš být konkrétní?
jindra 22
Hledat názory nezaujatého odborníka. O to jsem se zde snažil.
Nezlob se, ale na to nejsou diskuzní fóra to pravé místo, ale to ti už možná došlo. Jestli hledáš názor odborníka, oslov víc chovatelů (na plemeni nezáleží) a veterinářů, ale podle mě ti stejně řeknou to co tu už zaznělo.
Jistě, na závěry je ještě měsíc času
To minimálně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 13:46
- Nahlásit
jindra 22
ty seš teda exot, ti povím.
1. Jak je možné, že nějaká veterinářka rozhoduje za tebe. Ona nemá co rozhodnout, že bude psa operovat, ona ti může maximálně doporučit operaci z takového a makového důvodu. Je na tobě jestli ji necháš psovi udělat, nebo ne.
2. No nic, zítra mám volno, objedu pár vetů
Tomu se taky říká "veterinární turistika". Tuším, že to existuje i v humánním lékařství. Jediné, čeho dosáhneš bude dost velký průvan v peněžence a následně i v hlavě jak se budeš snažit ty informace vstřebat. Najdi si jednoho veta, kterému důvěřuješ a tomu prostě věř.On na to studoval šest let, těžko mu můžeš konkurovat tím, že budeš hledat rady na fórech, nebo v parkové univerzitě.
3. V tvém, konkrétním případě - poraď se s chovatelkou, nebo s Baico, která je majitelkou otce tvého psa, dost o této problematice ví a notabene má k tvému štěněti citový vztah.
Určitě bych nenechávala kastrovat štěně a nenechávala bych mu ani brát to nesestouplé varle (to až tak ve dvou-třech letech).
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 13:55
- Nahlásit
Biluška
Dík za odpověď, Biluško. Nenechám ho kastrovat.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 13:58
- Nahlásit
jindra 22
Hledat názory nezaujatého odborníka.
To děláš dobře, takových je na internetu spousta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 14:00
- Nahlásit
jindra 22
není zač . Kastrovat bych ho taky nenechala, ale to nesestouplé varle bych asi vyndat nechala ( v dospělosti psa, ne teď). Každopádně zkus to masírování, možná to pomůže a varle ještě sestoupí. Ve třech měsících není nic ztraceno.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 14:09
- Nahlásit
lamalucni
To děláš dobře, takových je na internetu spousta
Ano, já na tu naivitu jednou umřu.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 14:13
- Nahlásit
Biluška
Každopádně zkus to masírování, možná to pomůže a varle ještě sestoupí. Ve třech měsících není nic ztraceno.
Uvidíme. Bojím se nechat řezat do pejska... třeba mu tam něco poku..ví. Jako tomu minulému.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 14:17
- Nahlásit
jindra 22
A ví o tom vůbec chovatelka, co ti veterinářka navrhla?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 18:40
- Nahlásit
jindra 22
to jsi sem neměl psát, měl jsi mu to nechat v tichosti operovat a pak ho normálně uchovnit! Seš amatér fakt!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 19:41
- Nahlásit
Adiddaska
Zkusím sehnat nějakého šamana, který bude v tranzu tancovat kolem jeho pytlíku. Třeba to pomůže.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 19:46
- Nahlásit
jindra 22
sehnat nějakého šamana, který bude v tranzu tancovat kolem jeho pytlíku
kdyby šlo o tebe, klidně se obětuju a zatančím
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:58
- Nahlásit
jindra 22
a tak proti gustu žádný dišputát...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:23
- Nahlásit
Eninka
kdyby šlo o tebe, klidně se obětuju a zatančím
Škoda. Obě varlátka mi sestoupily už dávno.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:57
- Nahlásit
jindra 22
Obě varlátka mi sestoupily
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:03
- Nahlásit
jindra 22
Žádný šaman rozohdně není potřeba. Stačilo by, kdyby byly dodržovány pokyny, které jsi dostal při odběru štěněte.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:40
- Nahlásit
Baico
Stačilo by, kdyby byly dodržovány pokyny, které jsi dostal při odběru štěněte.
Těžko říct, Baico, možná ano, možná ne. To je ve hvězdách. Nejlepší by bylo odebrat štěndo s oběma sestouplými varlaty. I když samo, není jistota, že mi časem nějaké neuteče. Ale slušný základ by to jistě byl.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:41
- Nahlásit
jindra 22
Nejlepší by bylo odebrat štěndo s oběma sestouplými varlaty.
a proč jste si tedy bral štěně s nesestouplým varletem???? Přeci když si jedu pro štěně tyhle věci si předem zjistím a když se mi něco nelíbí tak si štěně nevemu???
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:42
- Nahlásit
Baico
Jen taktická poznámka a jak víš, že ty doporučení nedodržoval? On ti to říkal? Pokud nedodržoval tak to jo to je jeho vinna.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:42
- Nahlásit
jindra 22
ty to schytáš....
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:57
- Nahlásit
Alexa
a proč jste si tedy bral štěně s nesestouplým varletem????
Dobrá otázka. Protože mi problém kolem varlat byl vzdálený tak, jako Proxima Centauris. Nikdy jsem se o něco takového nezajímal. Můj předchozí pes byl v tomto ohledu naprosto bez problémů, takže jsem ani netušil, že něco takového existuje. Plně jsem důvěřoval chovatelce a nesestouplé varle považoval jen za banalitu, která se časem vyřeší sama. Štěndo bylo krásné, velké, přátelské. Nyní z něj vyrůstá nádherný pes. Velmi inteligentní, dobře socializovaný, nebojácný, přitom mazlivý. Klobouk dolů. Až na jedno. Ovšem, jak se říká, každý správný pes má nějaký problém...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:00
- Nahlásit
Darina1
Jen taktická poznámka a jak víš, že ty doporučení nedodržoval?
Neříkal, ale řekl to chovatelce.
jindra 22
Pokud s tím máš tak velké problémy, tak pejsk vrať. Chovatelka ti určitě vyjde vstříct. I když bych se dost divila, kdyby v této situaci s touto nabídkou nepřišla sama.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:01
- Nahlásit
jindra 22
hlavně je to živé zvíře, které se vyvíjí, za mě bych opravdu doporučovala tu masáž, protože opravdu znám psy, kterým to pomohlo a varlátka sestoupla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:03
- Nahlásit
Alexa
protože opravdu znám psy, kterým to pomohlo a varlátka sestoupla.
Nojo, ale pán přece nebude psovi sahat na pytlík.To se přece nehodí.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:04
- Nahlásit
jindra 22nesestouplé varle považoval jen za banalitu, Jak tak koukám,čéče představa slovosledu-rok a dys-mě konkrétně u tebe děsí natolik,že Texaský masakr motorovou pilou,je proti tobě večerníček pro děti (pro mín zběhlé-displázie kyč.klobu-očekávám další elaborát vod tebe co nejdřív)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:22
- Nahlásit
Baico
Ty toho pána znáš osobně? a to štěně?
tj. existujou?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:24
- Nahlásit
Vero
Ty toho pána znáš osobně? a to štěně?
Jo ano bohužel znám Ten pejsek je odchov po mém psovi. Proto jsem v tom dost osobně zainteresovaná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:26
- Nahlásit
Vero
tj. existujou?
jsem ráda že jsem nebyla sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:27
- Nahlásit
Alexa
tj. existujou?
jsem ráda že jsem nebyla sama
jako bylo nás víc ))))))))))))prostě ten pan Tau fakt chybí..
|