| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:17
- Nahlásit
hally001
vysbírat to nemůžu, je to v záhonech kde je nasekaná kůra, nejde to, jedině bych musela vysbírat to i s tou kůrou. Teď dva dny pršelo a zítra jedu do pátku s psama na tábor, tak do tý doby s tim ta bába musí něco udělat a už to nesmí použít no. Je to kravka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
Je to kravka
to teda je, si představ, že by toto téma nevzniklo a ty jsi žile vesele dál s představou, že to je pro tvé psy bezpečné
|
Majovalena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2019 12:01
- Nahlásit
Zdravím můžete mi prosím někdo poradit, jak ze zahrady dostat slimáky?
|
Evakrokova
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2019 17:46
- Nahlásit
Jestli chcete opravdu něco, čím se dá slimák likvidovat, tak doporučuji Ferramol, který nám pomohl zachránit celou úrodu.
|
Majovalena
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2019 10:20
- Nahlásit
Kde bych ho mohla koupit? A co když mi to sežere pes?
|
Evakrokova
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2019 12:43
- Nahlásit
Podívejte se na stránky neudorff.cz, koupit se dá v každým větším marketu nebo zahradnictví, pokud ho trochu sežere pes, tak se mu nic nestane, ani kočce to nevadí.
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2019 14:35
- Nahlásit
Oni jsou teď někde slimáci????? Já se přiznám, že jsem od loňského léta snad slimáka neviděla, a to máme velkou zahradu, aj na chalupě taky a slimáci žádní....Podle mě to sucho je likviduje...nebo jsou tak dobře zalezlí...
Předloni manžel našel na zahradě velká ložiska slimáčích vajíček...zlikvidoval a od té doby tam slimáky nemáme....
Takže jako dobrý tip doporučuji i se podívat do míst, která jsou pro slimáčí a šnečí snůšky vhodná...vlhká zakrytá místa.
|