| Autor |
Zpráva |
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:15
- Nahlásit
Dobra tedy, nebudu to uz resit...
Jeste jednou diky vsem, kteri poradili...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 18:10
- Nahlásit
Ppjotra
Ještě k tomu mám já...jakožto si myslím, že už to nijak zvlášť neřeším, ale stejně, pes stále žere prd. Sní tak polovinu denní dávky. Je vychrtlý, což se mi nelíbí, tak mně to štve, i když před ním to ,,tutlám" Ano, je aktivní, nevypadá nemocný, jenom srst by snad mohla být lepší...Vetka taky říkala, že je na hranici mezi vychrtlý a vychrtlý nemocný. Je dobře osvalený - jako, že je poznat, že není nemocný, protože je aktivní - ale nemá gram tuku... S žádným našim psem, jsme tohle nikdy řešit nemuseli. Byli to vořeši a dávali se jim zbytky. Misku tam měli celý den a žer nebo nežer. Nedostávali pravidelně. Žádný nebyl tlustý, ale ani vychrtlý....asi proto, že si to víceméně řídili sami. Nevím, jestli je tento systém - dej misku, nech nějakou dobu a seber - ať je či není sežraná - dobrý Myslím z pohledu, že prostě nemůžeš nikomu nařídit kdy má a nemá mít hlad. Možná by ho měl za dvě hodiny Akorát u nás, co máme psy dva...je jedinný možný. Jinak by možná pořád jeden jedl za dva a druhý pořád nic No, nevím jak z toho ven Jídlo ani granule už neměním. Respective: k večeři mají granule - ty jim chutnají, většinou sní skoro celou dávku. K snídani jsem zkoušela BARF - to nechtějí (ani jeden totiž ) Teď vařím, srdíčka, játra a třeba vepřové koleno - udělám ovar se zeleninou a rýží nebo těstovinou. Jí to jak říkám: ne denně (někdy k tomu ani nečichne) ne celou dávku - jen ďobne. Celou misku sní snad jednou za týden Aby měli i kosti, dostávají i kousek vepřových žeber (jedno žebro!) někdy ho sní s chutí, tak mu dám třeba i druhé, někdy ho nechá berňákovi (ten je většinou sní)
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:17
- Nahlásit
Tak uz treti den zereme venku. Narvu pamlskovnik denni davkou granuli a mazeme na cely vecer ven….za cvico pokazde nabidnu par kousku grancli – tak 3krat po sobe odmitne, pak si da….parkrat jeste jako pamlsek, pak dostane pamlskovnik pod cumak a vymete ho pokazde temer do prazdna, pak se jde domu aby to svym naslednym hopkanim nevyzvratila nebo aby se ji neotocil zaludek. Ted to 3 dny funguje, tak to nechci zakriknout. Doma z misky si nevezme ani rano ani vecer. Napadlo me, ze jak se uci stene cistotnosti s pomoci novin, ze se soupou po podlaze bliz a bliz ke dverim az ven, tak ja se budu soupat bliz a bliz s granulema domu k misce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:25
- Nahlásit
Ppjotra
ještě mě napadá......... jakou má misku na žrádlo? Jestli by třeba nefungovalo, ji vyměnit. Nepíšu to proto, že aby člověk dělal další brikule, ale u nás je z nějakýho důvodu - mně neznámýho - tabu miska na pití a pít se chodí zásadně do akvárka. akvárko je bezrybičkový, je to takový to kulatý, do toho bych rybku nikdy nedala, ale používám to jako odpařovač vody mezi kytkama. a to prej podle psího názoru je miska na pití vyhovujucí, zatímco ta, která je k pití určená je naprosto nepoužitelná , tak mě ještě napadalo - změnit misku a možná i místo , kde misky jsou. Opět bez cirátů , jen to prostě vyměnit a postavit s večeří někam jinam.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 06:49
- Nahlásit
corgi
Šmarjá, proč překládají Dog Whisperera jako "Znalec psí duše"? No to je mazec Jinak mě taky napadl tenhle díl,
Vyděli ste ty díly všecky??Já pořád nemůžu najít ten díl s beauceronem kupírovaným.Símsím v kerém toje nemáte páru???
|