Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Totální nežravec - už jsem v koncích
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:03
- Nahlásit

Ppjotra
no já bych to nikomu nepřála, hlavně těm co z toho mají takové nervy jako my... Kéž by se jí vrátila ta žravost, fakt lépe popelnici než toto, sice jsem se vždycky bále, že venku něco sežere, ale dalo se to uhlídat.
Jen doufám, že ty výsledky budou dobré a že je to vymýšlavka a že se to časem spraví

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:11
- Nahlásit

Ppjotra
zdobla ty koteci
Kočičí granule bejvaj líp a víc ochucené páč kočky jsou všeobecně mlsnější než psi a přííšerně vybíravé,známá taky jokšírce co huž nechtěla žrát ani kapsičky psí dávala kočičí sou rozmlsanější prostě.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:16
- Nahlásit

danajasa
no jo, ale kočičí asi mají jiné složení, ne? mají asi více bílkovin, ne? To asi není dobré řešení, ne?
Navíc Soph krmím masem, kdekterý pes by tím nepohrdnul, ale lady Soph jo jí kolikrát říkám, že co by za to dali pejsci v Somálsku, ale čumí na mě jako retard, jako by mi chtěla říct, že by raději do toho Somálska odjela, že by jí tam nikdo nenutil jíst

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 23:15
- Nahlásit

Monty

no jasny kocici grance jsou pro pesa asi nevhodny...a vubec, zadny vymejsleni, bude zrat to co ji dam ja...tak.
Pohled zvany retard take velice dobre znam, ta moje na me takto cuci velmi casto nejen ve vecech tykajicich se pokusu o zradlo...napriklad jej velmi casto pouziva v pripade, ze "ohluchne" nacez je neodvolatelna od nezadouci cinnosti, coz ma za dusledek nasilne odtazeni za obojek..pote nasleuduje pohled retard...maji nas holt pekne precteny....

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 23:26
- Nahlásit

Ppjotra
tak to moje je docela poslušná, ale ona má sto čertů v každém oku, takže má takový retardovaný pohled velice často

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 08:53
- Nahlásit

Ppjotra
Je to až od 23minuty pes co nežral a nepil až skončil na kapačkách a ůplná blbina to vyřešila během jednoho dne http://www.uloz.to/8059990/znalec-psi-duse-pekaso- yogi-a-smokey-avi

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 08:59
- Nahlásit

danajasa
Šmarjá, proč překládají Dog Whisperera jako "Znalec psí duše"? No to je mazec Jinak mě taky napadl tenhle díl, když se tu začalo mluvit o nežravci, teď jde o to, jestli by to fungovalo.

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 11:46
- Nahlásit

danajasa

Ja to teda zkouknu, stazene uz to mam. Ranni vecere opet nic jen cuchla k misce a odesla....eha si cca metr a pul od misky a tvarila se jako nejvic tyrany pes.... uz zacinam premejset ze ji do toho snad zamicham konzervu...ale to bych asi nemela a asi by to ani nepomohlo...

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 11:49
- Nahlásit

Ppjotra

samozrejme myslim ranni krmeni ...a lehla si...

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 12:11
- Nahlásit

Koukla jsem na to...ona ma pohybu dost, kazdy rano minimane hodinu a vecer tak 2 hodiny a pres vikend klidne i cely den, trebas vcera....dneska jdem taky odpoledne behat, mozna i plavat, pokud bude chtit do vody. Jinak se honi za mickem to klidne vydrzi treba i 3 hodiny...pak prijdeme domu, nalemta se vody ale na grance nebo jine se ani nepodiva...tyjatr uz taky nedelam, proste dam misku na 15 minut a pak vezmu. Nezere teda uz 2,5 dne

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 12:20
- Nahlásit

Ppjotra
a co bylo v tom videu? mám pomalý comp

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 12:40
- Nahlásit

Monty

Ahoj, no pan tam delal kolem jidla i vody tyjatr, vicemene toho pejska nutil, navic pejsek nemel moc pohybu...Cesar mu rekl aby psa pohyboval a zradlo nechal zradlem, protoze kdyz toho psa nuti a drepi u tech misek a pojd si vzit, tak to pes bere tak, ze to zradlo a voda je panova tak proto to nechce...takhle to u nas ale neni...tedka jedu do kramu a koupim maly pytlik jinych granuli a uvidim.... rikala jsem si ze to vydrzim, ale tohle se fakt neda. Sezrala mi z ruky 3 granue a tot vse nemam na to, fakt ne.

belinda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 12:51
- Nahlásit

Ppjotra

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 12:53
- Nahlásit

Ppjotra
jako, že ho krmil v pohybu? nebo, aby měl více pohybu? Sophi má pohybu celkem dost

belinda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

belinda
Hele, já mám taky nežravce, který klidně tři dny nežere, když ti pes běhá, asi to s ním nebude taK vážné.Zkus krmit jenom jednou denně,já to tak taky dělám. Jestli dáváš pamlsky nebo sušené uši a jiné dobroty i to psa zasytí.

belinda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

Ppjotra
teď to vypadá, že píšu pod vlivem alkoholu, ale jen tak odbíhám z kuchyně a sama zírám,jak se mi vede.Příspěvek patří Pjottře, sama sobě už jsem si poradila

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 14:02
- Nahlásit

Monty

nenene proste vzdycky pejska unavil a pak mu dal..To je tak ze i Cipi je hodne aktivni a po celym dni litani venku si nic neda...ted jsem privezla z obchodu ProPlanku a BritCare, nic moc tam na vyber nebylo a nechce ani jedno..teda sezrala asi 10 granuli ty ProPlanky nabidnuty z ruky a taky proto ze tady kamaradky pejsem se mi po nich vrhal s chuti, pak uz nechtela...tak holt proste budu dal dodrzovat rezim misku na 10 minut a bude. Kdyz nechce tak at treba umre, jsem uz fakt vytocena ted urazene lezi pod stolkem zadama do mistnosti, protoze zase byla nucena neco sezrat

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 14:03
- Nahlásit

belinda

prave nedavam vubec nic okolo, i cvicime na micek bez dobrutek....takze fakt ma prazdny zaludek....

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

Stal se zazrak - po dvou a pul dnech cekani se nazrala.....smichala jsem 3 druhy grancli a spapala sice jen malinko, ale lepsi nez nic... Hned mam lepsi naladu...

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 15:06
- Nahlásit

Ppjotra
supéééér

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 15:21
- Nahlásit

Monty

jsem fakt rada hned je mi lip, sice to byly 2 opravdu male hrsticky, ale tadaaaaaaaaaa....! takze jsem si jista ze hlady nepojde akorat asi bude zebrovnik a paternik obecny...no uz slysim ty kecy - ze tyram psa a kdesi cosi, kamoska ma taktez hubenoura a porad to slychava, havne od duchodcu se sudoidnima jezevcikama...taky ma dready na hlave a je potetovana jako ja,takze se pridavam do klubu "fetaku co nekrmi a tyraji hafiky" prima... Hlavne dej vedet jak jste dopadli na vet a co rika vet na tu nezravost ju??? Pujdem pak pozdeji ven, takze mozna tu nebudu ale vecir urco jo...

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 15:34
- Nahlásit

Ppjotra

hele a dalas jí toho víc než snědla??? Můj pes (BŠO, taky nežravec děsnej) nesnáší, když mu dám víc krmení než dokáže sníst. Když má hodně plnou misku, tak se nenažere. Nechce. A třeba čtyry dni. Přišla jsem na to nedávno, do tý doby jsem se trápila jako ty. Ale když mu dám míň, teřba půlku jenom, tak misku dočista vyjí. Být tebou, nenabízim psovi víc, ale míň - tak, aby se nenajedla dosyta. Alespoň zezačátku. Zkus jí nabídnout třeba 3x denně, ale jenom jednu hrstičku, když si nevezme, sebrat a dát jí až zase při ddalším krmení. A podle mě se brzo dostaneš do stavu, kdy ti tu hrst sežere pokaždý. Pak bych začla pomaličku, ale fakt pomalu přidávat. A pěkně pravidelně... i psí tělo má v sobě hodiny a když ji navykneš že dostává v urč. čas, bude mít v ten urč. čas hlad.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 15:47
- Nahlásit

Ppjotra
výsledky budou po páté hodině

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:15
- Nahlásit

Psíček
Ja myslim, ze zazrak se teprve stane. To tehdy, az pochopis, ze uz to nemas resit.

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:05
- Nahlásit

Psíček

Holt jsem ve vztahu ke svemu psu asi o neco citlivejsi nez jini...chapu ze to nemam toliko resit, ale jaksi mi to nejde...

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:08
- Nahlásit

Ppjotra
jako já to chápu, mám chronicky nemocného psa, takže jsem taky přecitlivělá, ale vlastní zkušenost se žrádlem je to, co napsal Psíček, to řešení udělá víc škody než užitku

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:27
- Nahlásit

Ppjotra
mela jsem obavu z toho ze nezere, tak jsem ji to ruzne obmenovala.

Myslím už jsem to psala, nevím... proč jako bys ji zkazila? já bych nechtěla jíst celé dny a týdny to stejné a svojeho pejsu nenutím žrát nějakou značku granulí. Dělala bych to stejně, kdyby by mi pes nežral, když to dělám, i když mi žere, a nemám výčitky, že bych ho "kazila".
Dyť jí to prostě obměňuj, jeden den hovězí, jeden den dršťky, srdíčko, další kosti, další granule... a nechceš-nežer. Část dávej při cvičení místo pamlsků, co zasytí, ale není to ta pravá výživa.

Ale hlavně to fakt tak neřeš...to je nejhorší. (Já vím dobře, zas z jiných situací, že tu citlivost nejde odstranit na povel, ale aspoň dobrá vůle a pokus, můžou posunout.)

Ppjotra
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 06:27
- Nahlásit

Psíček

Dobra tedy a poradis mi jak to teda mam NEresit? Proste mi to fakt jedno NENI a nemuzu to jen tak hodit za hlavu. Napsala jsem sem abych se poradia co s tim...to ze to nemam resit je sice fajn rada, ale jen tak se na to vyflaknout a neresit opravdu nedokazu....nechci se hadat nebo neco podobneho, ale Ty mas asi jiny pristup, tak sem s nim, treba se poucim a naucim se jak byt i v tehle situaci v naprostem klidu...

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:45
- Nahlásit

Ppjotra
Proste mi to fakt jedno NENI a nemuzu to jen tak hodit za hlavu
můžeš to hodit za hlavu. pes je zdravý, veselý, aktivní. tak to za tu hlavu prostě hoď a šetři síly, až bude opravdu nějaký vážný problém

duli
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:07
- Nahlásit

Ppjotra
Ppjotra
Neber si to osobne, ale pripominas mi moji kamaradku.....resis problem, vicemene vis jak to resit, vsichni pritomni se na reseni shodli. Ale porad to dokola okecavas, ze to proste nejde. Jde to. Podivej se na vec s nadhledem, srovnej se sama se sebou.

Pejsove davej zrat jednou denne vecer, davej hodne male porce (lepsi sezrat malo nez nic) na cca 10-15 min. Bez divadla, bez kecu, bez nervu. A ze to nejde?? Ale jde. Jde to to ze dne na den. Kdyz nejsi vyrovnana ty, jak muze byt tvuj pes???? A cim dele to tu budes resit a stejnym stylemokecavat, ze TI TO JEDNO NENI, tak se priprav na to ze se u ostatnich zvedne vlna nevole a tve tema bude plne "neprijemneho tonu"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání