Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Bylinky-léčebné použití
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit

jana33
Fifi
Koupila jsem pupálku a biosil, držte palce

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:10
- Nahlásit

kachna_
Drzim, a lepsi se ji to? Ono jestli mela takovy flekance, je dost mozny, ze na nekterych mistech ji uz srst nenaroste, to mas jak na jizvach..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit

hele decka,kdyz uz tady pisete o tech bylinkach bych potrebovala neco pro hajosa,at furt neni na ty chemii,hele potrebovala bych naky radny bylinky na tezkou artrozu,nevite o necem,diky moc???

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 23:32
- Nahlásit

nemethova5
Starnou nam ty coklove, vid. Na tezkou artrozu (mas potvrzeno na rtg? - ale ja uz vidim asi bubaky vsude ) asi zadnej zazrak ala bylinky nemuzes bohuzel moc cekat. Chemie narozdil od bylinek ma rychly nastup a utlumi bolest behem treba dne, u bylinek to je nadyl. Ale slecne Sadlu na jeji operovany a vykloubeny hnatky a bolavy zada driv hodne pomahal Phytovet mobility, i celkove tak nejak ji prospival. Najdes na netu, mela sem konskej, teda este mam. Ted jsem zase naopak rada za tu chemii.
A este me napadnul pro Hajana cistej Colafit, koupis v kazdy lekarne, ale to neni bylinka a netucham, jestli by mu to pomohlo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 04:59
- Nahlásit

Fifijj,starnou,je to naprd,no potvrzeno mam uz pred rokem,ted se to rapidne zacina horsit,takze naprd,jj cistej colafit jsme brali,zkusim ten phytovet,no jo no uz bude asi brat vkuse ctvrtku movalisu denne a krom toho bych mu dala ten jeste ten phytovet,jinak diky moc za radu.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:27
- Nahlásit

nemethova5
ještě můžeš zkusit žraločí chrupavku,ale upřímně jako starej revmatik a artrotik msím říct,že na artrozu opravdu nic funkčního přírodního není. Phytovet dávám dysplazkářům taky,ale jako podpor vedle klasických chonder

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit

Fifi
Ony jí tam chloupky krásně rostou (i když jsem se teda bála, ono je to chvála bohu jen povrchové, ačkoliv to tak fakt nevypadá), snad to bude v pohodě. Ty velké fleky zarůstají, ale udělaly se nový , ty jsme zvládly jen s betadinou, do té doby měla jen levanduli, tak doufám, že to je "jen" alergie na klíšťata nebo blechy, nebo na tu řasu, co jsem zkusila přidat.
Teď má frontline, pak dám advantix (s levandulí se nechytám). Jestli se to ale bude opakovat, tak zkusím přepadnout kejtlinina doktora a doufám, že neskončíme jako v tématu o svědění s nespecifickym zánětem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit

nemethova5
potvrzeno mam uz pred rokem,ted se to rapidne zacina horsit
Nechci malovat na zed certy, ale zkus s nim zajit na novy rtg. A jestli dostava dlouhodobe movalis, tak by mu urcite neuskodil ten phytoveti detox a neco na zaludek.
Ale na klouby mu to bude fakt asi prt platny, to jen chemie ci chondra, bohuzel.
kachna_
doufám, že to je "jen" alergie na klíšťata nebo blechy, nebo na tu řasu, co jsem zkusila přidat.
Snad jo, ale teda brutus to vypada na fotkach, skorem jak kousanec od cokla pres hrbet. Tak tfuj tfuj tfuj, at se dobre hoji a nesvedi!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit

Fifine,ne dlohodobe ne,tak cca dva mesice a jeste nepravidelne,jak jsem mohla,takjsem se tomu vyhybalajak cert krizi,pak problemy ze zaludkem a jatrou,nebo ledvinama,takze mu ted pravidelne budu davat ctvrtku rikala mi to i davidkoj a vet to jen potvrdil.
jana33zraloci chrupavku zkusit muzu,jen nechci vsecko placat dohromady,aby se mi z toho nesesral chudak stara,jo nesedlo mu to od toho orlingu,takova zluta pixsla s ovcakem,z toho se totalne,ale fakt brutalne poeal slusne receno!bylo to jak kyselina!

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 19:27
- Nahlásit

nemethova5
To neznám,není v tom kolagen? S tím mají některý psi problémy. Já mám teď super zkušenost s Aptoflexem,nevěřila bych,že po něčem půjde čuba tak nahoru

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

jana33ja si na to vzpomenu!bylo to primo pro psiska.aptoflex??se jdu mrknout.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:10
- Nahlásit

jana33http://www.chovatelshop.cz/select_det.php?i d_vyrobek=1127&sada=1&str=3&skupina_back=151&klic= &kod=&od=0&do=100000&razeni=Nazev&rozsah=&parents= -1,151
tohle svinstvo,jsem schvalne jen lizla a myslela jsem ze mi huba upadne!!je to gelacan plus profi,zluta pixsla s hlavou ovcaka!

blaba
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 00:05
- Nahlásit

Ahoj,
dočetla jsem se tady o Lichořeřišnici. Docela mě to zaujalo. Mám doma sušený plod na čaj. Nevíte jaké by mělo být dávkování pro 45 kilového psa? Jaké další byliny se dají použít na léčbu a podporu imunity? Nemáte někdo nějaký ucelený seznam? Nerada bych svému pesanovi nějak ublížila.
Díky moc

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 09:29
- Nahlásit

blaba
Ja bych s bylinkama zatim pockala, musi se najit pricina tech potizi. Pak bych asi teprve zacala hledat ty vhodne.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání