| Autor |
Zpráva |
majkii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 21:31
- Nahlásit
Ahojte. Rozmýšlim operovat svého pejska u Dr.Hnízdu v Animalclinic Praha. Jedná se o ortopedickou operaci metodou TTA. Jsem ze Slovenska, a byla mi doporučena právě táto klinika. Stále váham-daleko a ceny su tam skoro o polovicu vyšší jako u nás.
Jakou máte skušenost? Díky za skorou odpověď.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 21:50
- Nahlásit
majkiiJá doporučuju, jsem ze sev.čech a MVDr.Hnízdo mi operoval GR - atroskopie loktů - super přístup celého personálu, klidně bych si tam šla lehnout sama.
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
Díky Vlasto. Povzbudila si mne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 21:57
- Nahlásit
majkii Není zač, je to moje osobní zkušenost - možná Ti tady někdo napíše opak - je to jako u lidských doktorů, někdo spokojený je a někdo u stejného lékaře ne. MVDr. Hnízdo je jako doktor mých dětí ( myslím opravdových dětí ) všechno vysvětlí, ukáže - po operaci, když jsem si přišla pro psa mě vzal na sál a ukazoval mi průběh operace - pořízený kamerou v kloubu - sice jsem tomu vůbec nerozumněla, ale docela mě potěšilo, že ho to vůbec napadlo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
Vlasta
kolik jsi prosím tě zaplatila za tu artroskopii? díky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
majkii Jo a jinak - výsledek operace byl a je uspokojivý, je to už 3 a 4 roky ( jeden rok jeden loket a další rok další loket) a psovi je 7 let a chodí - máme i vysoký stupeň DKK takže v rámci toho to jde. MVDr. Hnízdo mě upozorňoval, že ty klouby nikdy nebudou jako zdravé už před operací.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:03
- Nahlásit
kejtlin tuším necelých 15 tis. a to včetně předoperačního RTG a prohlídky a pooperační kontroly a dávky Rymadilu na první dny. Největší položka byla inhalační narkoza. Ale nechávala jsem dělat lokty po jednom, asi kdyby to bylo dohromady tak je jedna narkoza.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:05
- Nahlásit
Vlasta
15tis za oba?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:06
- Nahlásit
kejtlin ne, za jeden. Nevím kolik to stojí teď, byla jsem tam před 4 a 3 roky.
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:11
- Nahlásit
Muj pejsek ma u obou nohou částečnou rupturu predneho skríženého vazu koleního a priznakmi artrozy, a to mu je teprve 2. Jedna noha je akutni, tu musim řešit nejdřiv. Druha noha chronicka, dospělo to tím, že pokaždé, kdy se hrál se psami, noha se pretížila, ja šla k vetovi, on dál analgetika, všetko supr, a teď problém! Musím tudiž řešit obé nohy, jedna operace u vás s DPH 24.000kč- pro nas 958eur, u nás 480-580eur. Je to rozdíl, ale u nas se hovorí, když máš peníze, jed do Brna, Prahy...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
majkii To je těžké, já jsem taky vybírala,zvažovala a nakonec jsem vybrala malou kliniku kde pacient - pes, není jeden z mnoha na běžícím páse. O Brně jsem ale taky slyšela samou chválu - myslím Jaggy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:20
- Nahlásit
majkii
Vlasta
a co mvdr.musil v českém brodě? na něj jsem též slyšela jen skvělé reference.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:26
- Nahlásit
kejtlin Jo ten je taky dobrý, při mém rozhodování v té době zvítězila praxe MVDr.Hnízda v Německu, u nás se těch operací tolik nedělalo.
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:27
- Nahlásit
Já ti už nevím. Zcela sme zmatení. V Brne na Jaggy, Dr. Beránek je supr. Len on dělá jinou metodu, a to TPLO. Tou malou klinikou maš na mysli Animalclinic? Nevím,jestli Dr.Musil dělá TTA.Zistím.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 23:02
- Nahlásit
na Animal Clinic mi vloni na jaře operovali čubě lokty, za měsíc jdeme na kontrolu rok od operace, od operace nezakulhala! Skvělý přístup, skvělý personál, vše super Cena je sice dost "vysoká" ale já si za kvalitu ráda zaplatím Jeden loket mě vyšel na 10 tisíc + další věci kolem (rtg a pod.). Celkem bych řekla, že mě to celé vyšlo na 25 tisíc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 00:31
- Nahlásit
Musil v Brodě dělal atroskopii lokte mému psovi asi před rokem, taky mi to ukazoval na kameře, se vším všudy včetně inhalační narkozy + léky a 2x kontrola to stálo kolem 12 tisíc.
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 08:48
- Nahlásit
Na podzim nám dělal MVDr. Hnízdo artroskopii lokte, cena taky necelých 15 tis. se vším všudy. Profesionální přístup, vše vysvětlil, ukázal - spokojenost. Nejsem z Prahy a tak mi docela vycházeli vstříc i při objednávání na vyšetření a kontroly. Co jsem si zjišťovala ceny před operací, tak na Jaggy to vycházelo podstatně dráž.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 09:31
- Nahlásit
solanka Jj, my jsem taky dojížděli a čas objednání byl taky podle nás a když jsem tam přijeli tak to sedělo. Mají tam napsáno že před objednanými pacienty mají přednost pouze akutní úrazy.
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 14:17
- Nahlásit
Ahojki. Všem moc díky.
A jako ste zvládali pooperační péče? Boli nějaké problémy?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
majkii My 6 týdnů na vodítku v pohodě. Doma jsem zavedla zákaz lezení na sedačku a venku jsme jednu dobu použili tvrdší obojek - k zamezení tahání na vodítku. Ale nebylo to zase až tak strašné, prostě muselo to být a dodržovali jsme to.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:44
- Nahlásit
Animalclinic já tedy už rozhodně ne...
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:05
- Nahlásit
Jakou negatívni skušenost máš Renato?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
majkii
no chápu,že tohle je stejné jako s normálními doktory a vůbec jinými službami..někomu vyhovují mě ne..
První neg . zkušenost popisuje tuším zde anonym
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_2573_2.html
shodou okolností vím o koho se jedná a co to bylo za fenu..přesto jsem tam zašla v době kdy čuba kulhala v cca 9 měsících.Důvodem bylo špičkové vybavení ,jímž určitě disponují...kloubní problémy jsou dnes super kšeft,přímo zlatý důl.Čuba měla nakonec panostitidu,potíže se klasicky vracely a ona průběžně kulhala.Mj. jí byla diagnostikována prý nejméně střední DKK a z důvodů průběžného kulhání mi byla nabídnuta denervace.V cca 10 měsících snímky jsem si vzala a dala ke shlédnutí jinému vetovi,potvrdil panostitidu,leč o DKK pravil,že nestojí za řeč a rozhodně si nezaluhuje nějaké řešení,neb tam je na jedné noze zcela minimální a může se to ještě změnit.No čuba dosáhla věku 1,5 roku a od té doby nezakulhala.dále se mi nelíbí názory na krmení,preferuje se výhradně granulová strava a pouze asi 5 značek,ideálně eukanuba.Kdo krmí masem a vůbec normálně,je v zásadě nezodpovědný jedinec. .eukanuba je pro psy vhodná hlavně proto,že jim nechutná a oni si tak vemou pouze malé množství a nepřežírají se..tak to jako beze mne ,kvůli tomu psa fakt nemám!
Pak mám ještě zprostředkovanou zkušenost s kamarádčinou kočkou,ale je to moc dlouhé..v zásadě se jednalo o to,že kočka nepochybně měla nějaký druh jakési rakoviny a po neskutečně drahé hospitalizaci byla doporučena ještě dražší chemoterapie,u lidí s velmi nechutnými příznaky,která pouze oddálí nevyhnutelný konec,je to nelečitelné,jen jde o čas.kočce byly asi 3 roky,kamarádka odmítla tuto léčbu,neni cvok aby se zruinovala kvůli kočce,která to má spočítaný...reakce nebyla nejpříjemnější,nicméně kamarádka trvala na svém a kočku vzala domů "umřít".kočka tu straší od té doby bez nejmenších jakýchkoli potíží už asi 5.rokem a nechystá se vůbec umřít bo je úpa zdravá.
mohla bych ještě pokračovat,mám v okolí ještě nějaké známé,ale asi to nemá cenu..prostě já bych vyhledala jinou veterinu.
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
Já mám výbornou osobní zkušenost tady: http://www.ivet.cz/ (MVDr. Zdeněk Ošmera)
Výborný přístup a slušné a vstřícné jednání. Podrobný popis a vysvětlení operace, včetně všech ostatních možností řešení problému, včetně všech možných rizik. Výsledek je opravdu vynikající.
Jinak je to samozřejmě jako se vším, někdo má s někým dobré zkušenosti, někdo špatné.
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 22:36
- Nahlásit
Díky Majesty. Klikla jsem si, metodu TTA dělají. Navázala jsem kontakt.
Má ješte někdo takovou pozitívni skušenost s Dr. Ošmerou jako Majesty?
Díky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 22:43
- Nahlásit
majkii
kamarádky fenku tam operoval, měla zlomenou nohu v lokti a chválila si ho.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 22:48
- Nahlásit
Kamarádka nechávala operovat berňáka s rupturou kolenního vazu u Beránka na jaggy v Brně a prej super.
|
majkii
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 22:57
- Nahlásit
Díky Zuzano, no já potřebuji operovat metodou TTA a Dr. Beránek dělá TPLO a vím, že v této metode je No1.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 23:00
- Nahlásit
majkii
aha, tak já se v těch metodách nevyznám...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 23:51
- Nahlásit
Jak Ošmera operuje netuším, ale já k němu již nikdy více. Stručně - vůbec nepoznal co mému psovi je, rtg neudělal a jeho řeči a rady, no comment. Ale pravda, je to už několik let, třeba už je to u něj teď lepší.
|