| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:07
- Nahlásit
nebo mě nadadl ještě mvdr.duchek, též jsem slyšela od známých, že je kapacita.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:09
- Nahlásit
duchek nám operoval psa (kryptorchismus) a nemůžu si na něj stěžovat, zato jsem nebyla spokojena s administrativním bordelem, který ve Vetcentru vládne.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:44
- Nahlásit
majkii
můžu doporučit i dr. Beránka na klinice Jaggy v Brně (měla by jsi to blíž) - URL
Jsme půl roku po operaci loktů na obou nohách artroskopicky. Všechno proběhlo výborně, celý personál byl super, pan doktor mi taky ukazoval a dal sebou domů záznamy přímo z kloubů. fenka je po půl roce v pořádku, nekulhá, nemá žádné bolesti a je už v normální zátěži. Takže můžu doporučit. Cena za obě nohy artroskopicky byla 25 tis.
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:46
- Nahlásit
Maya: Jak Ošmera operuje netuším, ale já k němu již nikdy více. Stručně - vůbec nepoznal co mému psovi je, rtg neudělal a jeho řeči a rady, no comment. Ale pravda, je to už několik let, třeba už je to u něj teď lepší.
No já právě před ním navštívil 4? veterináře a ani jeden neudělal rentgen, což bylo to základní pro zjištění problému. Na naši žádost reagovali tak, že není nutný a kdyby náhodou, tak je to drahé a složité, musí se dělat několik snímků apod. Ošmera ho udělal jako první a během okamžiku bylo jasné, kde je problém. Vysvětlil, ukázal, nakreslil.. Rychle jednoduše, srozumitelně a spolehlivě, včetně výborné pooperační péče, takže za mě spokojenost. My jsme měli méně obvyklý problém, takže s ním až tolik zkušeností nemá moc doktorů, přesto byla operace provedená výborně. Vím o psovi se stejným problémem, byl operován kdesi v Budějovicích a moc se to nepovedlo a celkový průběh měli hodně komplikovaný, včetně ne úplně 100% výsledku.
Nikdy se nikdo nezavděčí všem a musím říct, že k některým věcem při jednání jsem výhrady měl, ovšem po stránce provedení operace to bylo prostě výborné.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:50
- Nahlásit
Majesty
s mvdr Ošmerou mám stejnou zkušenost jako Maya.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:58
- Nahlásit
Majesty
No my to měli stejně, ne běžný problém, 3 vetové nic nepoznali, jeden z nich byl Ošmera. Rtg nechtěl udělat, že když se neví, kde to psa přesně bolí, tak že se to nedá. Nakonec jeho závěr byl, že psovi nic není a já jsem jen hysterická panička. Když jsem se nedala odbýt, tak mi poradil vzít psa na několik hodin ke kolu, aby se vidělo - špice, kterej by u kola padnul po prvním kilometru, navíc v létě!! Pak už jsem prchla a nikdy více.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:00
- Nahlásit
Maya
Mayo, jako kdybys mluvila za mě, mám naprosto identickou zkušenost.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:42
- Nahlásit
Gerda
No tak to už asi nebude náhoda.
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:16
- Nahlásit
Jak říkám, je to případ od případu a vždycky se najde někdo, komu to nevyhovuje. Komu pomůže bude chválit, kdo narazí na nějaký problém bude hanit. Já mám zkušenost dobrou, ale jen jednu a třeba mu to zrovna vyšlo a je pravda, že jsem všude narazil na chválu jen jeho manuálních schopností.
Veškeré složitější problémy se vždy snažím konzultovat s více doktorama, mám pak lepší představu a větší jistotu a tady po diagnóze se více méně shodli na postupu.
Už jsem psal, k některým věcem jsem výhrady měl, ale provedení operace bylo perfektní.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:05
- Nahlásit
Majesty
Může být. Dobrý operatér, ale špatná komunikace s majiteli a možná i horší diagnostika.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 14:33
- Nahlásit
Majesty
Maya
Mám kolem sebe známé, kteří si ho nemohou vynachválit, jde opravdu o každého osobní zkušenost.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:48
- Nahlásit
MVDr. Duchek mému psovi operoval kolenní vazy asi před 3 lety, pes je od té dobý ok, nekulhá i přes to, že s ním normálně cvičím záchranařinu. Teď je mu 7 let, váží 50 kg... Naše zkušenost dobrá.
|