Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Na pomoc jedné fence!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:23
- Nahlásit

Psíček

Je tu spousta zenskejch, ktere prispivaly lidem, kteri to bud nepotrebovali nebo dokonce zneuzili, ale proste nekde na netu začaly brečet, že to či ono apod

Musíš vyjít totiž z toho, že většině internetovejch zachránkyň a pomahatelek zvířatům nejde až tak moc o ta zvířata jako o vlastní emociální prožitek. Tedy dej jim ho a ony ti za něj zplatí

Ještě že máme ty muže, kteří se nenechají oblbnout srdceryvnými příběhy a mají na vše pohotové racionální řešení....

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:18
- Nahlásit

Tak jsem klikla dvakrát: jednou z domova a jednou z práce.
Ale nevím nevím, jestli doženeme tu Británii (to fakt nechápu, ten člověk musí mít nějaké klikače?????).

A k tomu ostatnímu se nemíním vyjadřovat, páč debata o tykání a vykání je debata vo *****

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:27
- Nahlásit

inu

taková kravina, zájezd do Británie!! Nechápu!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:29
- Nahlásit

Monischka
znovu klik, juuu může se klikat víckrát, ale nevim v jakým časovym rozmezí

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
já hlavně nechápu, proč na to chce sto táců. To tam chce zůstat půl roku?

Každopádně to už mi přijdou smysluplnější prachy na ty různý nemocný lidi..

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:36
- Nahlásit

Psíček
Za to my jsme šudinky na to samy
ale prd. Je mi nejde do hlavy, že tohle by budilo všeobecný sympatie, aby každej těm chudákům výletníkům klikal.. nebo mají taky svůj vlastní webííííík?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:37
- Nahlásit

Psíček
Ty se tu snažíš dokázat, že ženský jsou méněcenný nebo jak?

ačkoli tvoje příspěvky často vykazují, že je ovládá tvé mohutné ego, nevěřím, že nechápeš ironii...

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 23:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
taková kravina, zájezd do Británie!! Nechápu! každý má své sny, nemusíš je chápat , pro tebe kravina, pro někoho jiného sen

NikisekX
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 09:14
- Nahlásit

inu

ti co mají ten zájezd do Británie mají na facebooku skupinu a tam už strááášně moc lidí ...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:10
- Nahlásit

Monischkataky jsem ti klikla,kecy nejsou pro podstatne,co tu ostatni resi,drzim palce,protoze vim,jake to je dostat se do spatne situace a nemit penize a nemit nici pomoc,tak se drz.

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:34
- Nahlásit

Tak teď tady tomu nerozumím. Byla tady taky jedna, co prosila o pomoc. Než stačila vysvětlit, že během chvilky se jí z především kvůli finanční krizi rozpadla rodina, žádný z rodičů jí nechtěl přispět na operaci psíka, kdy veterinářka řekla, že rychlá operace fenky je nezbytná, protože rány kolem nevyjmutého nádoru se neuzavřou, tady proběhla smršť, vytáhly se její fotky z doby, která byla už neaktuální a největší hřích byla virtuální stáj a ostříhané drápy aktivním veterinářem. Takže jako pokud jde o kliknutí, tak to všichni teda bez problémů, ale jinak ejejej pomoc u mě nehledej a případně si na tebe něco najdem?

NikisekX
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 13:38
- Nahlásit

Psíček

Jistě, však já už to psala na začátku, že pro mě jednoznačně je předností pomoci psovi, než poslat rodinku na zájezd

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 13:51
- Nahlásit

Psíček
Ta diskuze už byla myslím smazána, ale přesně si to vystihl. Tvoje konstrukce to vystihla zcela přesně.

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 14:09
- Nahlásit

Vikula

Takže jako pokud jde o kliknutí, tak to všichni teda bez problémů, ale jinak ejejej pomoc u mě nehledej a případně si na tebe něco najdem? nevím o čem píšeš, můžeš konkrétně ? Jinka u kliknutí na sen, který se mi nezdá špatný , fakt nic nezkoumám, neověřuji , je to sen , a nepochybuji o tom, že firma to má ošetřené, aby případná výhra byla použita skutečně na splnění toho snu . Chce-li po mě někdo peníze , budu se snažit nějak zjistit jak se věci skutečně mají ...a stejně bych je poslala jen na účet polikliniky , jinak už bych je nedala . V prvním případě pouze hodnotím sen, jestli mi je sympatický, přála bych jeho splnění ( možná kdybych měla dostatek informací, třeba bych přála i tu cestu do UK, takhle mě neoslovila ) jestli bych třeba takový sen také mohla mít, podle toho na něj kliknu nebo ne , v druhém případě dávám mé peníze a chci mít jistotu , že půjdou skutečně na to, na co je posílám . Srovnáváš 2 zcela různé věci.

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 14:25
- Nahlásit

mac1
Jde o Kristýnu, která prosila o pomoc pro fenku kavalíra.Když tu zkopírovala výpis z veteriny, kde byla napsaná nutnost operace, jediné čeho si tady všichni všimli bylo ostříhání drápů, o co veta ani nežádala. Nabízela i možnost kontroly tím, že s ní někdo na veterinu půjde.
Ale o to nejde.Já sem tím hlavně myslela, že ta situace je pro mě stejná, rodiče Kristýny si pořídili psa a když se rozvedli o psa už neměli zájem. Ona pak pod tlakem veterinářky snažila rychle sehnat peníze na operaci. V dnešní době podvodníků bych chápala, že by na její prosbu nikdo nereagoval, ale to co se tady událo, byl slet čarodějnic.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 14:42
- Nahlásit

Vikula
nějak jsi zapoměla na pár skutečností. Třeba jak Kristýna cíleně lhala o svém zaměstnání - na jedné stránce měla tři naráz, na další byla dlouhodobě nezaměstnaná...podle toho jak se jí zrovna hodilo.
Taky ta operace nebyla nijak akutní, tam šlo o to, že jakýsi útvar na mléčné žláze BY SE MOHL zvrhnout v nádor a proto by bylo lepší jej odstranit.
O tom, že na vet.výpise bylo stříhání drápků a mačkání analních žlázek už vůbec nemluvě.
Ovšem proč by slečna Kristýna chodila do práce když mohla mnohem efektněji žebrat na všech dostupných serverech

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 14:52
- Nahlásit

Biluška
Stačilo přečíst a pochopit
Měla v pronájmu křeslo, klienti nic moc, tak brala brigády, co se nachomýtly.Toť ty další zaměstnání. Z žádného neměla stálý příjem. Ale vono je to celkem teď už jedno, jenom sem čekala smršť i tady a koukám a nic?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:03
- Nahlásit

Vikula
Měla v pronájmu křeslo, klienti nic moc, tak brala brigády, co se nachomýtly.
Myslím, že jí tu několik lidí radilo ať se tedy vykašle na křeslo a najde si práci. V Praze, mladá holka s maturitou...to by snad neměl být tak velký problém, ne? Kdyby to byla invalidní důchodkyně někde na Ostravsku tak by to asi problém byl
Ale když se Kristýna raději fotila se staženýma kalhotkama a vyholenou pipkou, je to její věc. Mimochodem, teď mě napadá, takhle mohla na tu operaci vydělat mnohem snadněji . Cizí jí to evidentně nebylo

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:06
- Nahlásit

Biluška
Tak znovu
V dnešní době podvodníků bych chápala, že by na její prosbu nikdo nereagoval, ale to co se tady událo, byl slet čarodějnic.

bea
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:09
- Nahlásit

Vikula
Víš, ono jde o to, že tady každý má těch pejslů víc, nebo skoro kařdý a každý z nich někdy potřebuje veterinu a možná i operaci. A když na to nemáš, je to průšvih a pokud nemáš práci, tudíž ani možnsot půjčky, je to v háji. A pak, když jde psovi doslova o život, chápu, že takový člověk na forum napíše - už mu nic nezbývá. Vzpománám si na pomoc Avičce, tan se nás skládalo na pomco dost. Problém je v tom, že asi tady všichni oplýváme spíš pejsky než penězi, ale kdyby šlo o záchranu psa, věřím, že bchom všichni trochu pomohli. A tady, u Monischky, mi nějak připadá, že to není tak vážné - asi stejně jako u Kristýny. Kdyby uveřejnila zprávu veta a nutnost zákrorku, bylo by to lepší - pro ni i pro nás.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:22
- Nahlásit

Vikula
Tak znovu
V dnešní době podvodníků bych chápala, že by na její prosbu nikdo nereagoval, ale to co se tady událo, byl slet čarodějnic.

Když někdo něco napíše na DISKUZNÍ forum tak holt musí počítat s tím, že lidi budou diskutovat

bea
Přesně tak. Prostě mě ten případ musí nějak oslovit. Když mě neosloví tak se prostě nezúčastním. Je to stejné jako u psů v útulku. Neustále mi někdo vnucuje nějakého psa - když mě neosloví tak ho prostě nechci. Když mě nějaký osloví tak pro něho jedu přes půl republiky. Nějakým způsobem se mě prostě dotknul, klidně třeba těma emocema, kterýma se Psíček tak ohání

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:22
- Nahlásit

bea
Já vím, jak to myslíš, proto jsem psala, že bych se nedivila, kdyby na to nikdo nereagoval. Ale vytahování zpovědnice a fotky Kristýny v bederkách bylo jaksi mimo.
Zprávu od veta tu zkopírovala, kde byla napsána nutnost operace, ale všichni četli jen její konec.Nabízela i možnost kontroly někoho odtuď na veterině, byla z Prahy.

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:26
- Nahlásit

Biluška
Helejse, ty říkáš, že tě to tehdy neoslovilo, ale přitom si tehdy diskutovala jak o život
Tak teď mi to vysvětli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:30 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Vikula
Helejse, ty říkáš, že tě to tehdy neoslovilo, ale přitom si tehdy diskutovala jak o život
Tak teď mi to vysvětli.

Nebylo to proto, že to bylo na diskuzním foru?

Ale vytahování zpovědnice a fotky Kristýny v bederkách bylo jaksi mimo.
Fakt? Mě to nepřišlo. Pokud chce někdo moje peníze tak chci o něm vědět co nejvíc. Možná na to má vliv ten detail, že tady se většinou všichni známe.

Zprávu od veta tu zkopírovala, kde byla napsána nutnost operace, ale všichni četli jen její konec
Já ji četla celou. Našla jsem to o tom nálezu, který se MŮŽE zvrhnout a tak dál, viz výše.

Ještě k těm drápkům a análním žlázkám - Kristýna s tou fenou tenkrát na veterině nebyla? Hodně pochybuju o tom, že si nějaký vet dovolí sám od sebe vzít nůžky a začít stříhat drápky, bez nějaké konzultace s majitelem. A i kdyby si to dovolil tak mu má majitel (zvlášt má-li dost hluboko do peněženky) normálně říct "nezlobte se, ale na stříhání drápků nemám peníze, to si udělám doma sama". A ne pak brečet na netu, že nemá prachy na zaplacení

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:42
- Nahlásit

Biluška
Měla jsi někdy osmnáct? Já jednou poslala svoji dospívající dceru na veterinu se psem na kontrolu po zánětu uší, on našel na psovi klíště, aktivně ho vytáhl a vyúčtoval.

Asi obě ztrácíme čas, každá máme svůj názor.Každopádně na tom nálezu nebylo napsáno nic o zvrhnutí.Na začátku bylo latinsky napsáno těžký zánět mléčných žláz s doporučením na operační řešení.Dokonce když si Kristýnu obvinila, že tam nic o zánětu není, tak tě na to latinské slovo upozornila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 16:51
- Nahlásit

Vikula
.Dokonce když si Kristýnu obvinila, že tam nic o zánětu není, tak tě na to latinské slovo upozornila.
Je to možné, už si na to fakt nepamatuju. Vím, že se o zánětu diskutovalo a Kristýna tvrdila, že je zaléčený, to je jediné co si v souvislosti se zánětem vybavuju.

Měla jsi někdy osmnáct?
nebudeš tomu věřit, ale měla

Já jednou poslala svoji dospívající dceru na veterinu se psem na kontrolu po zánětu uší, on našel na psovi klíště, aktivně ho vytáhl a vyúčtoval.
Jo, tomu bych taky věřila, znám vety.

Nicméně to nic nemění na věci, že nikdo není povinnen pomáhat cizímu psovi (de facto ani známému psovi) a že si každý může vybrat komu pomoci chce a komu ne. Kristýně holt lidi pomoc nechtěli.

Vikula
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:06
- Nahlásit

[b]Biluška[/b[/i]
Kristýně holt lidi pomoc nechtěli.
Vždyť jsem psala, že to bych pochopila.

ale jinak
[i] to co se tady událo, byl slet čarodějnic.
za tím si stojím.
Máš pravdu, nikdo není povinen někomu pomáhat, ale uznej, že to kolem bylo pod úroveň a zbytečné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:24
- Nahlásit

Vikula
ale uznej, že to kolem bylo pod úroveň a zbytečné.
99% diskuzí (včetně téhle) je zbytečných.

Monischka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:51
- Nahlásit

Jen pro upřesnění - momentálně řešíme problém se střevy. Dneska přítel bude muset jet zřejmě na veterinární pohotovost, protože fenka se nemůže vykadit... Respektive pouze z obtížemi - otekl ji konečník, má v něm zánět a bobky má jak od ježka, už to má delší dobu, snažili se to zaléčit antibiotiky a nějak to nevyšlo..Včera dostala lokální mastičku... Přesto nějak nepomáhá, dnes ráno než šel do práce s ní musel strávit hodinu venku a pak ji předat kamarádovi který s ní byl další hodinu, protože kadí na tisickrát a nejde jí to... Neměl jste někdo s pesanem podobný problém a nevíte co s tím?
Tyhle účtyřeknu příteli ať si nechá vytisknout a pokud chcete, oskenuju je sem - za injekce, antibiotika atd...

Jinak co se týče astmatu, tak nemůžu předložit doporučení k zákroku ani k ničemu, protože nemá za sebou testy, na které nemáme peníze... Hlavně doufáme, že je to vůbec astmatem... Od mala měla slabé problémy, před dvěma měsíci měla asi dva týdny období že chvílemi strašně špatně dýchala a často zvracela... Na veterině řekli, že by to s tím mělo mít spojitost, ale to by musela na testy, sono (nebo rentgen?) a odběry krve, které nejsou nejlevnější.... Pokoušeli jsme se sehnat peníze, ale najednou tyhle problémy přestaly.. Stejně na veterině řekli, že by se na testy jít mělo, aby se zjistila příčina a nestalo se, že za pár měsíců přijde další, ještě silnější vlna, která by jí mohla zabít, protože je prý i slabší na srdíčko...
Tohle vyjádření bohužel ale už neseženu, protože to bylo jednak někde daleko na maloměstě a druhak si tohle ošetření ani neevidovali, říkali nám to jen v rámci konzultace

Každopádně, jak už jsem psala výše - rozhodně, pokud se mi poštěstí vyhrát, tak jak jste říkali - má to pojištěné firma, která soutěž pořádá - takže i kdybyste nevěřili mě, máte spoleh na ni...
A já stejně hodlám zveřejnit výsledky všech vyšetření a zákroků, aby jste věděli, proč mělo vaše hlasování smysl!!!!!!

staropramen
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:55 - Změnil/a: staropramen
- Nahlásit

Jo jo když sem viděl počty hlasů u konkurenčních snů tak radši začněte žebrat peníze než hlasy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání