Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Na pomoc jedné fence!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:40
- Nahlásit

klikla jsem, protože souhlasím s mac1. myslet a domýšlet si můžu cokoliv, ale tohle je postaveno jako sen, tak proč ne

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:46
- Nahlásit

Já taky kliknul i když to nevypadá:-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:52
- Nahlásit

argosek
vykat neznamemu na bezne internetove diskuzi je projevem neucty a spatenho vychovani.
no to je výborný.Psík mi zavile vyká celou internetovou dobu,ale počki,já mu vyprášim kožich,já mu dám neúctu!!!
staropramen
Já taky kliknul
taky sem klíííkla

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:58
- Nahlásit

Na klikr vid

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:05
- Nahlásit

staropramen
Na klikr vid

čéče ten mi úspěšně rezne f kapce u bundy,ale dík žes mi ho připomenul..udělám hned f obýváku apoooort

pajda222
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:10
- Nahlásit

staropramen
Pane ,,budvar", pokud vím, tak husy jsme spolu nepásli, tak si vyprošuji tento styl jednání.
Jak se chová mimo síť je mi fakt upřímě jedno.

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:30
- Nahlásit

A já si vyprošuju aby si o mě psal(a?) že nejsem slušný když nevykám:-D Sakra tady by mělo být u nicků něco pro rozlišení pohlaví

NikisekX
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:34
- Nahlásit

pajda222

No musim říct, že i když jsem mladá tak vykám i stejně starým jako jsem já pokud je opravdu neznám nebo pokud mě nepožádají o tykání. Prostě mě tak doma učili, že lidem starším a těm které neznám se vyká, tak to tak prostě dělám.

pajda222
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:40
- Nahlásit

staropramen
Kdyby jste četl mé příspěvky pravidelně, poznal by jste, že se dvořit nemusíte, jelikož jsem muž.

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:41
- Nahlásit

A učili tě jak to funguje na netu?

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:43
- Nahlásit

Nechápu kde vidíš jaký dvoření:-D a tvé příspěvky sem moc nevyhledával takže sem si nebyl dvakrát jistý

NikisekX
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:57
- Nahlásit

staropramen

Je uplně jedno jestli to je po netu nebo osobně, úřednici když píšu mail tak jí taky netykám protože to je po netu..

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:11
- Nahlásit

Připadám ti jako úředník odněkud z magistrátu?:-D

Monischka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:11
- Nahlásit

Tak se tu prosím nehádejte kvůli tykání/ vykání... Pokud k tomu můžu něco říct, tak já povětšinou vykám, pokud mi někdo tyká, tak mě to nevadí, pokud to není spojeno s nějakým vulgárním napadáním....

Jinak bych ráda ještě řekla něco , k vašim vyjádřením, že si za to může ten kluk sám - ano, byl blbej...Od 15 na ulici, na všechno kašlal, žil jenom přítomností...
První, co ho dalo trochu dohromady, byla ta fenka.. Psa by si sám nepořídil, ale když viděl že ona má jít do útulku, bylo mu jí líto... Teď už by si to bez ní nedokázal představit..Ona ho naučila trochu zodpovědnosti, že nemůže brát ohledy jenom na sebe...
Pak jsem ho poznala já a řekla mu - "takhle ne, dáš se dohromady!" a jemu konečně spoustu věcí došlo, že se nedá žít jen dneškem, ale musí myslet na budoucnost..
A tak příští týden začíná v nové práci, shání si byt a až si našetří chtěl by si dodělat školu...Začínal konečně vidět smysl života...

Ale do těhlech skvělých plánů se najednou vmísily problémy s jeho fenkou, která pro něj několik posledních let byla vším.. A vidím na něm, jak zase začíná trochu rezignovat, že i když se snaží, tak nemůže pomoct jí - protože za těch "pár korun" měsíčně tyhle všechny vyšetření a ošetření nezaplatí....

Proto jsem se rozhodla zkusit soutěž Naše sny... Chci pomoct fence, aby se mohla radovat ze života bez bolestí a trápení...
A taky chci pomoct jemu, aby viděl, že život má smysl, a není to jen řada křivd a házení klacků pod nohy...

P.S.: Výhrou je POUKAZ na splnění snu..tudíž bude využit pouze a jenom na pomoc fence...
Pokud by se nám poštěstilo a vyhráli jsme, je samozřejmostí, že budete vědět, na co byla výhra využita - nafotím, zveřejním...
Asi tak na dovysvětlenou..

Pokud nám tedy dáte palec, děkujeme moc!!
http://nasesny.cz/s/nU2I6

Pokud ne, děkujeme i tak, za váš čas, který jste zde strávili....

pajda222
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:12 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit

NikisekX
Tak tak, možná, právě, proto, že pracuji v kanceláři a jednám s mnoho lidmi, hlavně písemnou formou, tak jsem prostě zvyklý všem vykat. Jediné místo, kde nevykám, je mezi kolegy kynology, tam vypnu z kancelářského stereotipu a chovám se úplně jinak.

Omlouvám se za spamování tohoto tématu. Již nebudu přispívat.

bea
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:22
- Nahlásit

Moc bych mu tu výhru přála, ale pokud nevyhraje - jak to bude řešit?
A tykání a vykání - na všech forech se tyká - je to zvyk - pokud si někdo přeje vykání, ať na to upozorní hned v prvním příspěvku - pak to není diskuze o pejsovi, ale o bezvýznamné ptákovině.

Monischka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:27
- Nahlásit

bea
Momentálně si půjčujeme od známých a něco nám nechali na veterině na dluh, aby se vyřešily ty problémy se střevy...
Až bude pracovat, tak mu snad časem dají půjčku aby se vyřešilo to astma a zuby... Ale tam je problém, že jeden čas z toho astma chudák zvracela, pak se dala trochu dohromady a na veterině řekli že podrobná vyšetření jsou drahá a když nejsou peníze, tak máme doufat že se to zase nezhorší.. Ale čím déle se bude čekat, tím větší to pak bude mít následky... Achjo...

Monischka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:34
- Nahlásit

Psíček
Za nesoulad informací se omlouvám, psala jsem to hodně emotivně a bez rozmyslu...
Že jsou lidé obezřetní chápu, sama jsem taky, když vidím jací lidé dokážou být..

No myslela jsem, že to bude tak, že k pořadatelům soutěže pak přinesu účty k proplacení... Takže veterinář nemusí mít ani tušení, odkud jsou peníze...
Jak už jsem odepsala výše - momentálně řešíme aktuální problém se střevy popůjčováním si od známých... Astma můžeme řešit až časem, kdy si přítel bude moct vzít půjčku...
Jinou možnost nevidím

bea
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:35
- Nahlásit

Monischka
Pokud s pejsou na veterinu chodil, určitě mu ten veterinář povolí splátky - před 2 lety jsem také splácela pejskovu operaci oka. Ale pochopitelně, záleří na vetovi a na důvěře - pokud tam párkrát byl, tahle dohoda by měla být možná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:40
- Nahlásit

davidkova renata

já mu dám neúctu!!!

Psíček

Ja ti dam elektromotorek!!!!

Už sou Vánoce?? Co dostanu já??

Monischka
Pokud nám tedy dáte palec, děkujeme moc!!

už fčera.

Monischka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:44
- Nahlásit

bea
Nj,když on má těch splátek trochu víc (jak sem psala,byl blbej, nebo spíš hrozně "chytrej", a musí splácet ještě revizory a zdravotní pojištění).... A když má dostávat 12tis. měsíčně, z toho dá 7tis. dá za pronájem, tak to půjde ztuha...
A k vetovi chodil akorát na očkování, a byla to taková malá vesnická ordinace, že by ho stejně poslali s větším problémem jinam

Monischka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:45
- Nahlásit

PetraK a vlastně všem co dali palec:

Děkujeme moc za podporu!!!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:50
- Nahlásit

NikisekX
Zpravidla tam, kde dojdou argumenty, přijde na řadu dětinské ohrazení se "a netykejte mi".

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Psíček

No todle! O elektromotorek si řekni Brtníkovi!

já ale nechci elektromotorek!

Nebo ho snad spolu vodzkoušíme?
vy dva s Brtnikem?????? to asi jako neklapne, to myslim neklapne.

tady se furt něco rozdává, Davítková dává vám, Vy pan Argoskovi a já zas nic. A to sem letos byla tak hodná!!

NikisekX
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:14
- Nahlásit

impact

Ale já nemám proč používat argumenty, já už svoje k tomu řekla a prostě mi vadí když mi někdo tyká aniž by mě znal nebo bych ho o to sama požádala toť celé.

Už se k tomu nebudu vyjadřovat

bea
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 16:35
- Nahlásit

Monischka
No, to je pak horší. Asi by nebylo od věci sem nějaké výsledky vyšetření hodit, ono to budí víc důvěry. A všichni víme, že podvodníků jsou mraky - tím nemyslím tebe - to je řečeno všeobecně.

pupulu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 19:41
- Nahlásit

Já jsem tedy klikla.A může se ještě znova nebo ne??V pravidlech to není a zatím mi to znova nejde?!

Atika
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:34
- Nahlásit

Tak klik a přeju ať se sen splní (ale radši bych to kvůli psici jistila ještě jinak, kdyby to nevyšlo, snů je hafo a vyhraje jen jeden).

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:43
- Nahlásit

A kdy ta soutěž konci?

pupulu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:48
- Nahlásit

Psíček
díky jsu slepá asi už nadobro,ale fakt,že jsem to hledala....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání