Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pozor!technická sůl-otrava!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:14
- Nahlásit

staropramen
Vsak taky stromy kolem cest maji tak poloviční životnost, co stromy jinde.

nemethova5
Teda to by mě nenapadlo. Naštěstí chodíme více méně po polích, ale odteď si budu dávat v dědině většího majzla. Držím palečky, ať je bříško brzo v pořádku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:19
- Nahlásit

zuzkaJtaky moc dekujem,zitra po sonu napisu vic,ja jen,ze ten overal co mam se za chvilku podle me rozpadne,takze mam uplne hruzu z toho,co si pes prinese pekne v chlupech domu,ta sul se dostane vsude,taky kdyz se clovek podiva na boty,hele jak rikam,to je zalezitost treba tri let,pak pak se to zvrhne,protoze ta sul se nema kam ukladat,nejsem pry prvni pripad,je to sila,radsi upozornuju kazdeho,kdo a zvire.

staropramen
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:31
- Nahlásit

A proč vůbec pes nemá žrát slaný lidský jídlo?? Na posyp se prý používá taky tahle kuchyňská sůl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:41
- Nahlásit

staropramenna posyp se pouziva podobna jeste s pridanyma chemikaliema,proc se nedava psum sul,protoze se jim uklada hrozne velkym tempem v tele,jinak se neda srovnat kuchynska sul s posypovou,to bych byla radsi,aby se hajan olizal po te kuchynske s pridavkem jodu,nez po tom svinstvu,co tam jsou ruzny chemikalie a nikomu nepreju co jsem si zazila,proto to tu pisu,jinak treba pedigree pal ma v sobe obrovsky obsah soli.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:47
- Nahlásit

staropramencz/products/pdf_download/tech_listy/tl -posypova_sul.pdf

staropramen
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:50
- Nahlásit

Diky,telefon mi nebere .pdf soubory :-D Můžeš mi udělat stručný výtah?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:53
- Nahlásit

staropramenhttp://www.eurosarm.cz/infoservis.php? ID=234

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:55
- Nahlásit

staropramenno pokusim se.ale je to hrozne dlouhe a az me z toho mrazi,tu je odkaz,tak zkusit dat do vyhledavace,nechce se mi to rozepisovat je tam toho hodne toho povidani.

staropramen
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:59
- Nahlásit

Na tom odkaze mi to taky prd zobrazilo,to nevadí,podívám se na to až se dostanu ke kompu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:02
- Nahlásit

staropramennechce se mi to se tu rozepisovat,ono staci napsat do vyhledavace technicka posypova sul-slozeni a ono to najde.

staropramen
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:07
- Nahlásit

Ono to našlo..samy .pdf:-D

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:18
- Nahlásit

staropramennaslo?tak super!to je svinstvo,ze?hlavne pri zasazeni pokozky a odevu omyt proudem studene vody s mydlem,tak jako to je brutus ,co kazde venceni budu sveho psa jako drhnout jo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:27
- Nahlásit

nemethova5
At se da Hajan co nejdriv do kupy, letos je ta sul na silnicich opravdu agresivnejsi. Driv rozpoustela pri nejaky max -4 /5 stupnich, ted i pri vic jak deseti.. cim to asi bude.
Posilame vam blemcose a energii, at se dedula uzdravi co nejdriv!

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:41
- Nahlásit

Hm, píšou tam, že součástí je jakási protispékavá látka ferrokyanid sodný či draselný, max 200 mg/kg.

Už ten název zní děsně .

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:44
- Nahlásit

Fifidekuji pani dedulovy to vyridim,pokud to pujde,tak mi kamoska pujcuje rotvici,jen ma pry jednu podminku,ze by ji chtela cvicit,nema na ni cas,tak to fajn,kdyby dedula nemohl,no ja ji spis rozmazlim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 23:46
- Nahlásit

LucieSno,tak aby jste vsichni meli pripraveny kyblicek doma s mydlickem,ja to tak praktikuju,az ten bordel sleze bude klid.

Tinta76
# Zasláno: 14 Led 2010 06:41
- Nahlásit

nemethova5
no tyvole!!! držim palce, pani, ať se z toho hafoš vylíže!

my po silnicích naštěstí často nechodíme, ale Rexouš má ve zvyku za chůze ukusovat sníh ze země (musí bejt tvrdej, ušlapanej)
tam, kde jezděj auta, se mu v tom snažim zabránit, ovšem ne pokaždý se mi to povede ... dneska tady už nenjni na silnicích ani vločka sněhu, předpokládám teda, že je to všecko nasolený ... no na silnice radši nepáchnem ...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:08
- Nahlásit

Tinta76zdar pani!to mate vsude i na chodnicich,hajan taky kousal snih ze zeme a to jsem u silnice vubec nebyla,ono staci jak to lidi prenaseji na boty na chodnik a tomu se neda vubec zabranit,hlavne mit packy po kazde prochazce,to mu radsi umyju stokrat packy,nez projit tohle.
LucieSpani ja zjistila ze ty ferrokyanidy,jak sodny tak draselny jsou potravinarska ecka!!!!tak koukam,ze jime taky pekny jedy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:09
- Nahlásit

jinak diky vsem co me podporili!velice dobra zprava!!!!z hajana uz dnes vypadli normos dva velky tuhy pekny bobky!!!!!!!!!!!!!!
to jsem nikdy nevedela,ze budu mit z exkrementu takovou radost!
za hodinu jdu na sono,tak drzte palce!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:11
- Nahlásit

nemethova5
držíme mu tlapičky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:13
- Nahlásit

brezen2008jo diky moc!uz jen to sono prezit.

LucieS
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:15
- Nahlásit

pani ja zjistila ze ty ferrokyanidy,jak sodny tak draselny jsou potravinarska ecka!!!!tak koukam,ze jime taky pekny jedy.

Tak to je teda hnus humus, brrr.

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:47
- Nahlásit

No tak to je móóc dobrééé. Držíme pacičky

Tinta76
# Zasláno: 14 Led 2010 10:58
- Nahlásit

nemethova5
U nás na vesnici to naštěstí moc nehrozí, ve městech je to podle mě dost velkej průser a je fakt dobrý o tom vědět!
Jsem ráda, že Hajánek vykakal krásný bobečky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 12:02
- Nahlásit

caute decka!!!pisu v rychlosti,dobra zprava!sono,nikde nic poskozeneho,ani organy,akorat ma zvetsenou slezinu a to mi rikal,ze mam davat bach na torzo zaludku,ze to je preddispozice k tomu,vubec,ale vubec se to hajanovy nelibilo!vedel,ze jdeme na veterinu,tak se tahl chlapecek dva metry za mnou,pak jsem ho musela pripnout,pak byl nasranej totalne,jak mu holil bruch,to jenom hnusne slehal ocima a nejvetsi vrchol byl,jak mu nakydal gel na to bricho,to uz na doktora povrkaval,ale jak mu rikal zklidni hormon,tak ani nedutal,jinak dobry,jeste dostal tri injekce a prasky na vikend a ukazat se mame v utery,jo jeste tam musim letet,este tam dluzim 250kc.dnes jsem platila nejakych 850kc.tak to jde,jo a vsimla jsem si ze pan doktor ma zasitou dlan,vysetroval pry hrozne hodnyho retrivra a ten se do nej zakousl,ja jsem se ho ptala,vas pokousal pes?pry drzel jak pitbull a nechtel pustit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 12:12
- Nahlásit

nemethova5
, tak aspoň že tak, to s tou torzí bych snad ani nechtěla vědět
Teda, já jsem tak ráda, že se u nás nesmí solit!
Hele, jak na ten posypovej sajrajt reagujou ptáci?

staropramen
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 12:30
- Nahlásit

Tag gde se z něho vzala ta krev

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 12:37
- Nahlásit

kachna_jo ptaci,tak to nevi,určo,jak by se udelal pruzkum,dobre by to nedopadlo podle me
staropramenpry jak je strevo dobre prokrvene a jak ho mel hajan podrazdene,tak rado hodne krvaci a odchazi to i se stolici,takze takovej mensi zaneticek?muzu jen napsat,ze puch z te stolice silenej,to i doktorovy natahlo!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 12:40 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

staropramen

asi ze sliznice, ne... Mohla bejt lehce naleptaná, což se za pár hodin regenerovalo a na sonu nebylo vidět....

nebuď takouvej šťoural....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 12:41
- Nahlásit

nemethova5

hlavně že se to lepší... Posíláme pozitivní energii

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání