Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pozor!technická sůl-otrava!
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:23
- Nahlásit

moc vas vsechny zdravim!
nechtela jsem to tu davat,ale chci vas upozornit,jak se mi priotravil hajan ze soli,at si davate velky pozor,kde chodite a v cem chodite,uz tady jednou psala leila o agresivni soli,ta agresivni opravdu je!hajan zvracel krev a krev i desne kadil,asi ma zniceny strevo,musim zitra na sono,nepisu to z toho duvodu,abych se tu zviditelnovala,nebo,aby me tady nekdo litoval,to v zadnem pripade ne,jen vas chci vsechny upozornit,co na vas ciha v zime!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:25
- Nahlásit

nemethova5
Ty jo, to mě mrzí. A on se toho nažral, nebo se jen olízal?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:32
- Nahlásit

nemethova5
jako tvůj pes? tak to je mazec, to je mi líto a jak to s ním vypadá?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:32
- Nahlásit

makreljenom se muj malej blbounek nalizal,olizal si nozicky,budu objednavat i boticky,ja jen ze fakt staci prijit domu a aby si pesa olizal nohy a jeste jsem se dozvedela,ze ta humus sul se uklada treba tri roky v tele psa a pak jak uz je toho az az,tak je pruser azacne to tak nenapadne!nenapadnym prujmem,ktery konci krvavou hnus sra.kou a desnym zvracenim,jsem litala v praci co deset minut s nim.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:34
- Nahlásit

nemethova5
Tož to je síla, neřeknu kdyby se toho nažral, ale blbé olízání noh, Ode dneška myju nohy i když nechodím po posoleném chodníku ,ale jen kousek po cestě a pak zase po sněhu.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:34
- Nahlásit

nemethova5
Psala jsem to do botiček, naši psi se otrávili olízáním sněhu,kde někdo vystřeloval petardy. Takže na to taky bacha,teď je sníh všude!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:37
- Nahlásit

kejtlinjo hajan,je otruty,ma chyceny strevo,zitra jdu na sono,tady ty ku.vy to soli hlava nehlava a vsude a je jim to uplne jedno!!!!jen me desne se.e,ze pes trpel,zitra jdu na to sono a kroutim se za hajana,uz ted je mi blbe,je na diete,stejne absolutne nezral ty tri dny,dnes trosicku,ale fakt trosicku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:39
- Nahlásit

jana33ano,ano,na to jsem taky byla upozornena,to DAVEJTE TAKY BACHA!!!!!ja to tu dala aby neci pes netrpel jak muj,stacilo to,ty nervy!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:41
- Nahlásit

nemethova5
prosím tě co znamená "otruty"?
hlavně aby byl v pořádku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:44
- Nahlásit

kejtlinno to je po nasemu otraveny,jsem prave zalozila,jestli to tu mam napsat nebo ne,ale rikam si napisu,muze mit nekdo podobny problemy,tak aby vedel.zitra se to dozvim,to jeho strevo se vubec vetovy nelibilo,proto to sono

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:45
- Nahlásit

nemethova5
Chápu, já to sem dávala taky před lety a každý rok na Silvestra všechny varuju,protože dokud se to nestalo, nenapadlo mě to. Tohle to samé,že je sůl škodlivá,hlavně na tlapy, ví každej,ale v takovýmhle rozsahu,to teda ne. Držím palce, kluci to nakonec zvládli, i když jednomu to trvalo dýl

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:45
- Nahlásit

nemethova5
Díky, mě to taky nenapadlo, že stačí olízat tlapky. Budu držet palce na sonu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:46
- Nahlásit

nemethova5
No je dobře, že jsi to sem dala. Já jsem třeba netušila, že to může být až tak moc nebezpečný...

Dej zítra vědět jak to dopadlo.

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:48
- Nahlásit

pawLINka
Já jsem třeba netušila, že to může být až tak moc nebezpečný...
Tomi povídej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:56
- Nahlásit

Hyena
pawLINka
makrel
jana33je to desne nebezpecny,staci par miligramu a pes se veze a to je tak desna bezmocnost,ja jsem vahala,to tu dat,aby si kazdy nemyslel,ze se chci nejak zviditelnit,nebojte,ja si zjistim co tam michaji za svinstvo,a potom udelam takovy bordel na urade,ze se budou divit!nejhorsi je,ze ta stolice odchazela s prisernym mnozstvim krve,proste si prdl a ono to z nej uplne vystriklo,ja jsem zvykla na vsechno ale toto mi vyrazilo dech a to doslova!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:57
- Nahlásit

nemethova5
Já jsem třeba netušila, že to může být až tak moc nebezpečný...

ani já ne ... Moc vám doma všichni držíme palce, určitě dej vědět, jak je s Hajánkem, pa, posíláme velkou pusu na čumák

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:58 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

nemethova5
Hele já to tehd zjišťovala s těma petardama, o nebezpečnosti ví někteří veterináři i lékárníci,ale nikdo to neřeší. A to je spousta děcek,co venku strkaj sníh do držky je lehčí než náš 40kg Samoušek. Jestli to na lidi tak nefunguje,nevim.....

leila
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:59
- Nahlásit

ku.va sakra no odted budu malou asi prenase jeste ze je to maly pes... u nas zacali dneska solit a soli jako ze hodne fest sem myslela ze boticky koupim az pristi rok, ale asi je budu kupovat uz letos... chjo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:59
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinkadekuju moc,proto jsem to tu nakonec dala,nemam strach jen o svojeho pesa,ale aby se nevezl dalsi pejsek,je to uplne zbytecne,jeste jednou dekujeme s hajanem,napisu zitra vic,jeste,ze kdyz hajan nebude jeste moc mi kamoska pujci rotvika na hlidani.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:00
- Nahlásit

nemethova5
Je to hrozné. Jaké zviditelňování? Když jde o zdraví, tak je dobré každé upozornění!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:02
- Nahlásit

jana33jasne nikdo to neresi a vim jaky jsou decka cunici,pockej o no se o tom bude mluvit,az nejaky decko odvezou na patolku s otravou,no jasne,vsak to je jen zvire,uz jsem zas nasrana!!!!!
leilaholky mi dali odkazy,ja uz mam objednano,neda se svitit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:04
- Nahlásit

makrelprave proto,nechci,aby se nekdo trapil jak ja,ja jak ja,ale hajan,on je tvrdak,ale to me dostalo.

leila
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:04
- Nahlásit

nemethova5
objednavas ty manmatacke? Vis co ja mam teprva stendo takze za rok budu muset asi objednavat dalsi... uvidime - mozna uz moc neporoste

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:06
- Nahlásit

leilaobjednavala jsem u manmatu a u polaru,jen bude sranda,jak v tom bude chodit,neni zvyknuty a poridilo si to tady plno lidi od nas i na velke psi,dnes jsem potkala kamose s bandogem,zrovna za mnou sel,ze nevi kde ty boticky objednat,hele stejne si myslim,ze to neni naporad,ja pocitam i kdyby to melo byt na rok,tak budu rada.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:14
- Nahlásit

jinak opravdu spatna zkusenost,fuj,uz to nikdy nechci zazit,jeste nechodim do prace,prakticky stojim,jako v nejhorsim pripade jak jsem psala mi kamoska pujci rotvika.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:17
- Nahlásit

nemethova5
Věřím, až když jsou problémy, tak člověk zjistí, že se kolikrát rozčiluje kvůli kravinám. Jak si lidi stěžujou, že je pes neposlouchá, nebo jim něco provedl...to jsou úplné maličkosti

staropramen
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:39
- Nahlásit

Fuj,a jak poznám že je silnice posolena? On ten můj dobytek celou procházku imrwere žere sníh,ale taky se divím když je ta sůl tak agresivní že kolem silnic vůbec neco roste teda..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:47
- Nahlásit

staropramenjo to poznas ze to zacne velice nenapadne,mirnym prujmem a zacinajicim zvracenim,az po krvavy proud ze zadku a desnym zvracenim,ono staci jak nabira ten snih a bude treba u cesty a nabere si a pak zacne sileny kolotoc,ja si taky rikala mne se to nestane!!!neni to sranda,davat si bacha at snih vubec nezere.no je to opravdu fuj!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:55
- Nahlásit

staropramenPosolená silnice je mokrá bez sněhu a pes většinou začne kulhat a nechce tam chodit, teda ten můj

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 22:01
- Nahlásit

makreljo,jo,presne tak,muj pes dela total zchromleho,hele nstaropramenhele,mne by taky nebylo prijemne chodit v rom svinstvu holyma nohama,ono taky zalezi na odolnosti psa,ale to ja bych teda nezkousela.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání