| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:07
- Nahlásit
corgi
a do Ostravy na jaře se asi nechystáš co ????
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:13
- Nahlásit
vlk
Já su prosím od Klatov Takže nejdál jsme byli v Boleslavi, ale to jenom proto, že tam letos byla naše klubovka. Kdybych chtěla do Ovy, tak mě mladej už asi zabije. A pes taky, protože nesnáší cestování a výstavy ho k smrti nudí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:15
- Nahlásit
corgi
ahááá, škoda. já vlastně corgiho na živo ještě nikdy neviděla.....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:23
- Nahlásit
corgi
Já právě nevím, nikdy jsem nikde pořádně nebyla, nic neviděla a nějak jsem se o výstavy nezajímala, takže nevím nevím, jak by se Clarke předvedl, samo, že to chce nějakou přípravu, jenomže já právě ani nevim, jakou...
To právě nevim, jak to je, některých výstav, co jsem pochopila, se můžeš zúčastnit a některých ne, ale krk na to nedám...
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:04
- Nahlásit
vlk
A ty jsi odkud? Doufám, že si můžeme tykat. Někde z Moravy? Já jsem od Olomouce a taky mám doma jednu ušatku. Jestli nezabřezla, tak pojedeme nejspíš do Brna a možná i do Ostravy.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:29
- Nahlásit
Tutuli
Jasně že tykačka..... jsem od Frýdku Místku. zatím nemám výstavní kousky takže jezdím jen čumákovat. Brno je na čumendu daleko ale do Ostravy jezdím každej rok....
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:30
- Nahlásit
Tutuli
A Olomouc v lednu nee?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:46
- Nahlásit
zuzkaJ
A Olomouc v lednu nee?
No pokud by nezabřezla, tak bych ráda, mám to za rohem, ale uzávěrka je tuším v neděli a my jdeme v pátek na první sono, pokud březost nepotvrdí, půjdeme na další až příští týden, to už bude na jistotu, pokud se potvrdí, že březí není, bude už ale na přihlášku pozdě.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:48
- Nahlásit
vlk
V Ostravě jsem byla loni, byli jsme tam jen tři cardigani, fenečka v dorostu nebo ve štěňatech, teď už si přesně nepamatuju, moje kamarádka od Ostravy, co má moc pěknou merlovou fenečku, no a nakonec naše maličkost. Pembroků bylo samozřejmě víc, tak jako skoro všude. Jsou prostě známější a celkově jejich víc, jak u nás, tak i v zahraničí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:51
- Nahlásit
Tutuli
no tak to jsem je musela prošvihnout. Kdy se vystavují ???? Já chodím až v neděli kvůli šibám a akitám.....
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:00
- Nahlásit
vlk
Já chodím až v neděli
No tak v tom bude ten problém, jsme FCI I, takže jsme v ČR vždy v sobotu, kromě Olomouce, ta je třídenní, tam býváme v neděli.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:03
- Nahlásit
Tutuli
ahá, tak příští rok teda pojedu čumákovat oba dva dny.....
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:09
- Nahlásit
vlk
No tak se třeba někde potkáme. Kdyžtak se přihlas, myslím, že nás poznáš. Vedle na fóru Welsh corgi mám odkaz na naše webky, tam mám i fotky, tak si myslím, že nebude problém nás poznat.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:12
- Nahlásit
Tutuli
jé tak to se kouknu.....a jestli vás potkám v Ostravě tak se přihlásím.....
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:19
- Nahlásit
Tutuli
Tak to asi nevyjde . Bych se na vás přišla podívat.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:24
- Nahlásit
zuzkaJ
No doufám, že tam přijedu alespoň na čumendu a taky nakoupit nějaké věcičky, když by nebyla březí, tak bych ji tam mohla vzít s sebou, to by určitě šlo. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:14
- Nahlásit
Koukám, že delší dobu nikde nikdo, ale i tak to zkusím. Jak ty prošlapy vypadají? Mám štěně BŠO a nechci něco zanedbat, jenže nevím, jak to vypadá To je na předních tlapách? jako že se ohýbají dozadu? a na zadních je to taky? tam je to do stran nebo dopředu? nemáte fotky? Díky ))
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:41
- Nahlásit
kuura
nene, nikam se neohybaji, proslapy se delaji primo na tlapkach, znamena to, ze prsty jsou roztazene a tlapka neni spravne klenuta jak by mela byt
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:45
- Nahlásit
Kaccka
nikam se neohybaji
kuura zřejmě myslela "ohnutí" v zápěstí, to skutečně nastává - někdo tu někde na diskuzi házel foto štěněte, tuším NO, které se objevilo na veterině s opravdu extrémními prošlapy, kdy nešlo o nějakou malou deformaci tlapy, ale skutečně totální "zlomení" předních nohou. Škoda, nemůžu to najít...
|