| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 18:30
- Nahlásit
Psíček
Benda má macka? já myslela, že bígla
|
lancik
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 20:36
- Nahlásit
Psíček
Z toho vyplyva tak akorat, ze tohle je nazor toho mushera, to je jediny, co z toho opravdu vyplyva .... jitko
Aha takze nazor a zkusenosti nejakyho mushera neni nic podstatnyho a dalsich veterinaru a tak Pan Psíček tomu asi rozumí nejvíc:-D Hlavne ze sam krmis granulema lol...
a vubec muj problem je uz vyresenej takze se tu nebudu hadat jak vosel
|
lancik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 20:49
- Nahlásit
Psíček
Tohle nemá význam mluvíš už z cesty a nemáš pořádný argumenty
Někde jsem psal, že tomu rozumím já nejvíc nebo ti to řekl tvůj tatínek?
No táta mi to říkal:-D
Prosimtě odsuzuješ tu granule a sám s nima krmíš důvod bude asi takovej že to tomu psovi vyhovuje než to co si mu asi vařil....
Koukám že i víš co všechno studujou veterináři no kámo teda zajímalo by mě co ty nevíš vlastně? Navíc naše veterinářka je zároveň naše příbuzná takže mi určitě nedoporučuje nesmysly navíc její názory se shodují s většinou ostatních lídí...kromě tebe samozřejmě
|
sasulka17
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2008 17:02
- Nahlásit
já nechápu co máte na těch ridgebackách ... je to moderní plemeno a přito se to špatně cvičí atd ... u nás na cvíču jich máme 6 ... a víc ... 2 z toho poslouchaj ... a jednoho museli utratit že napadal psi a pak i lidi ... mno fuj ... jinak ... já by jsem ho to (ty zvratky) nenechala žrát ...
|
Kassandra
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2014 17:02
- Nahlásit
MucholabkaMucholabka
No tak jak to tady čtu, připadá mi to jako elita ze školy pro mírně retardované jedince. V žádných granulích není to, co deklaruje výrobce.Suché krmivo-dry food je vyráběno pouze proto, že majitelé svých "miláčků" jsou líní nakrmit psovitou šelmu tím, co potřebuje.Pak samozřejmě vznikají problémy se zvracením, torzemi žaludku,alergiemi atd.Pes se za posledních 20 let " nepředomestikoval", jak se někteří jedinci domnívají.Evoluce probíhá v řádu od 10000 a více let.
Jste skutečně chudáci.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2014 18:16
- Nahlásit
Kassandra
To jsi čekal/a šest let, než nám to řekneš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2014 18:29
- Nahlásit
impact
To jsi čekal/a šest let, než nám to řekneš?
hele nikdy nevíš, třeba Lancíkův RR už šest let zvrací, chudáček, nešťastnej páníček furt neví co s tím a až dnes, dnes konečně prozřel...
|