| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
Kdo nevěří ať tam běží - tak se podívejte na ty kody na pytlích. Tak asi každému prodejci řeknou něco jiného ...........Kdybych měla hodnotit, že granule co mají ostré obaly jsou z Ruska, tak by tam museli dělat i Biomill, Calibru a spoustu dalších. To pro mně není důvěryhodný argument.
Pěknej apríl to je
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:56
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Mluvila jste zde o "mateni nepritele"doufám, že jste tim popisovala svou vlastní činnost, netuším, kde jste přišla na informace, ktere tu tak vesele šíříte. Brit care je krmivo, které se, jak už tady bylo zmíněno(díky nefritt!) vyrábí u nás v Čechách! Netuším, kde jste přišla na to, že je vyráběno v Rusku..Vývoz a výroba je rozdíl!
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 18:58
- Nahlásit
nefritt
Díky, ze se semnou snažíte vyvrátit nesmyslohledně výroby Brit care...
Docela zuřím..:-D
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:13
- Nahlásit
Kdo chce věřit nesmyslům, tak jim stejně věřit bude
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
"pobavila" mě teorie o ostrých obalech...Achjo, takový bludy..
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:29
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
"Neni to superpremiovka ale jen vyssi premiovka"
A na tohle jste přišla kde? Vy v tohle oboru pracujete?Pro ně asi těžko co, když tady uvádíte fámy o původu a výrobě..
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Videla jsem i FOTKY stroju a lisu, i balirny...
Já to viděla na živo, v Chrášťanech... Jezdím tam pro zboží
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:57
- Nahlásit
To ze to je vyrabene v Rusku rekl obchodni manazer a lezlo to y nej jak s chlupate deky. Mame rikat ze to je ceska licence a kdyz uz se nekdo bude neodbytne ptat tak mame rikat dalny vychod. Znacka CE je zkratka pro kval.shodu. Take mi nevadi ze to je vyrabene v Rusku. Nedelaji spatne veci. Maji kvalitni vyrobu - Rusko neni Cina nevim proc to firma tak taji. Meli by tedy poucit sve hlavni zastupce aby to nevykladali na skoleni prodejcu kdyz to chteji tajit.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:03
- Nahlásit
Nelze vsak vyloucit, ze mily pan zastupce siri bludy od obludy.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
A vy to tady šíříte dál
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 13:36
- Nahlásit
Ať šíří,aspoň je co řešit
|
Carrie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
staropramen
To je pravda... D
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:48
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Milý pan zástupce možná spadl z Marsu a nevěděl, co mluví.
"Mame rikat ze to je ceska licence a kdyz uz se nekdo bude neodbytne ptat tak mame rikat dalny vychod." co to jako je? Nepletete si Brit care nahodou s nějakou ruskou firmou?Vážně by mě zajímalo, která šeská firma si platí za to, aby se o ní šířilo, že je ruská...:-D
Bohužel asi zklamu Vaše "vidění na živo", protože nejen Ančí a Žufrik vidějí to samé v Chrášťanech..
Je to trochu jedna velká komedie..Chvíli jsem myslela, že to byl vtip k včerejšímu Aprílu, ale bohužel vážně tady tyhle nesmyslný bludy kolují dál..:-O
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 20:25
- Nahlásit
to je prča
nicméně,já jsem na tohle krmení přešla z RC a jsem moc spokojená a obě moje holky BSP taky
|
Carrie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
Ivisek77
Prča to je no, fakt se bavim.. :-D
Mimochodem jsem na tomhle krmivu už celkem dlouho a taky bych neměnila..
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:19
- Nahlásit
Nepletu se. Dokonce jsem s tim otravovala svou vedouci a kolegyni ktere u toho kdyz nam to vykladal byly, jestli to nebyl sen . Opravdu nam to zastupce firmy rekl. V Cechach je sklad a balirna. Vyrobna krmiva v Rusku. Az bude mezinarodka v Budejkach, zeptam se znovu dotycneho zastupce.
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:30
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Já už vážně nevím, Váš argument je tady jediný proti ostatním. Vážně netuším, kde jste na to přišla, bohužel se obávám, že buďto je nahlavu ten dotyčný zástupce, a nebo to byl vážně sen! Brit care ja ČESKÁ FIRMA S VÝROBNOU V ČECHÁCH!
|
Tommante
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:45
- Nahlásit
Jezdím do Chrášťan tak 1x za 2 měsíce, dokonce mi nedávno nabídli prohlídku výrobny, pracoval tam můj známý...Tak mi přijde docela směšný tvrdit tady,že se Brit CARE vyrábí v Rusku Zřejmě tady asi fakt nědo klame.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 22:17
- Nahlásit
Takze klame pan zastupce. Proc netusim. Pritom byl tak ochotny a poskytl nam celou bednu vzorku a letacku. Na vystave mi to odnesl az do pivovarske zahrady. Takze mne napada ze nez zacalo skoleni, neco si slehnul. Mno, aj kocici konzervicku pojidal a vnucoval ji nasim zakaznikum.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 22:29
- Nahlásit
Prostě si z vás zástupce dělal prdel
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 06:51
- Nahlásit
staropramen
Z cele nasi pobocky? Bylo to ofiko skoleni. Srandu si snad nedeĺal. Skoleni neni zadarmo.
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Tak někdo si srandu dělat musel, tohle prostě nemůže nikdo myslet vážně..Si dojeďte pro informace do Chrášťan, aspoň naživo uvidíte to, co jste viděla na fotkách "z Ruska"
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 07:48
- Nahlásit
sramka00
Jeste ze to neni obracene a neposilate me do Ruska
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:15
- Nahlásit
Ale jmenovat se ho neodvážíte, že?
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 16:10
- Nahlásit
kdybyste mi tvrdila totéž ale naopak o ruském krmivu, tak vás klidně pošlu i tam
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 16:13
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Nemůžu si pomoct, stále v tom vidim nějakej zádrhel..Přijde mi jako největší blbost, aby zástupce firmy tvrdil, že je to krmivo z Ruska..Do toho vaše připomínky o fotkách a ostrých obalech..Asi bych potřebovala nějaký rozumnější argumenty..
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:08
- Nahlásit
Škoda, že nemáme žádné nové informace z Ruska..:-P:-D
Chci se pochlubit, včera jsem po dlouhé době koupila zase zvěřinový pytel BC a myslím, že na něm zase chvíli zůstaneme.. Hafík se do něj pustil, jako kdyby je nikdy neměl, ráda je střídám, vždycky se pro ně zvovu nadchenem(oba):-D
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:21
- Nahlásit
nefritt
Neodvazim pac by mel asi pruser. Necham si maslo na sve hlave
|
BRIT Jan
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:25
- Nahlásit
Dobrý den všem, nemohu odolat a musím se zapojit... ...pro paní Fišerovou je to výzva ke konstruktivní diskusi a ne osbní útok.
V diskusi jsem našel 2 rozpory, na kterých se dá dobře ilustrovat nesmyslnost tvrzení, že naše granule (prémiové či superprémiové) pochází z jiné země než z té naší (ačkoli myslím že hodně produktů z Ruska má své kvality).
1, Dle paní Fišerové jsou naše produkty vyráběny v Rusku a v Čechách je pouze sklad a balírna. Nerozumím ale tomu, jak je možné že pytle z Ruska mají ostré hrany, když balírna je údajně v Česku?
2, V prvním příspěvku paní Fišerové tuto informaci poskytl "kvalitář", v dalším z něj už byl "obchodní manažer". "Náš manažer kvality je muž, ale obchodní manažer pro Českou republiku, je žena.
Rád bych tedy vyzval paní Fišerovou aby mi sdělila, co by považovala za důkaz k tomu, že výroba, balírna sklady a kanceláře se vskutku nachází v Chrášťanech u Prahy. Rád nabídnu svůj čas a provedu ji po výrobě osobně (a dokonce ušetříme za letenku, protože do Ruska autem nejedu).
Rusko je naší významnou exportní destinací, ale tamní výroba krmiva by s sebou přinášela takové veterinárně-administrativní zatížení, že by nebyla efektivní.
Děkuji všem, kteří vydrželi a přečetli si můj příspěvek do konce,
Jan Kotchera (jan@vafo.cz)
P.S. Moje boxerka obědvá BRIT Care...
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:29
- Nahlásit
BRIT Jan
divny...
|