Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Krmivo Brit Care
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Zuzinka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:23
- Nahlásit

Krmíte někdo superpremiovými granulemi Brit Care, zajímá mě hlavně krmení pro velká plemena nad 45kg. V Brně na výstavě ho propagovali, je to české krmivo, tak bych ráda věděla jestli je to opravdu superpremiovka. Díky

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 13:35
- Nahlásit

no já krmím masem ,jak vařeným tak syrovým,ale i granule mají medvědi k dispozici.Krmila jsem Nutra Nugets z USA,dobrý ale potřeba zkusit něco jiného byla silná..PROformance za tu cenu děs běs..pak jsem zkusila Trainer a opět slisovaný šrot.Tak jsem si zanotovala českou hymnu a uvědomila nádherného lva,kterého máme ve znaku a zkusila český výrobce.. Brit dobrý...kamoška taky má IW a krmí masem a přidává granule Fitmin a taky dobrý.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 15:31
- Nahlásit

Zuzinka
za ty prachy je dobrej, jenom ho dávaj 12 kg, jestli je superpremiovka nevím, ale my ho stejně máme jenom, když někam jedu, nebo trochu ráno

petulda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:46
- Nahlásit

já krmím,dogu a knírku
knírka dávku ani nesežere a přibírá,má pěknou černou srst a dogoušce dávkování nestačí,musí mít skoro dvakrát tolik.
bobky super,jsou aktivní,nemám žádné výhrady,složení se mi zdá super,vzhledem k tomu,že by pořadí mělo být podle obsahu,na prvním místě mají jehněčí

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 21:14 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

mě se moc nelíbí hned na prvním s jehněčím masem produkty jehněčího původu a taky nevím co ve složení je "přírodní chuť" ...
Ale asi to nebude nic škodlivýho, jen taky nic co by mě zaujalo, průměrná krmná směs v mých očích

mishi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 13:11
- Nahlásit

Nám taky chutná. Ale dostávaj je jen ráno a když dojde maso. Staford a bernardýnka - oba nežravci a šmakuje jim.

Camella
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

My ted s Agátkou taky zkusíme přejít na Brit Care. Byla jsem i na exkurzi ve vyrobě a zdá se to být docela dobré krmení. Doted jsme krmili RC, co dostavala už u chovatelky (ted jsou ji akorat 3 měsíce), ale nelibi se mi složení RC a cena taky není nic moc. Tak snad nam Brit sedne.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 18:17
- Nahlásit

petulda
Na prvním místě má jehněčí maso A produkty jehněčího původu, jak víš, kolik procent z toho je maso a kolik ostatní zbytky?
Docela by mě to zajímalo. Podle mě když je to takhle napsaný, tak tam masa může být klidně 1% nebo se mýlím?

petulda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:23
- Nahlásit

Maya
pořadí má být podle % obsahu
produkty jehněčího původu a maso,maso a produkty...,pro mě je podstatné,že nám to sedí a není na 1 místě kukuřice jako u RC a jn.Je to superpremiovka,česká tak odpadá cena za dovoz a i tak nejsou zrovna levný,myslím že to tak špatné s tím obsahem nebude.Dogina má poprvé bobky úplně výstavní a že jsme toho vyzkoušeli mraky

Rocco
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:39
- Nahlásit

Krmím masem a normálním Britem. Brit Care není podle složení špatný. Rozhodně je to superpremium ! Nechápu, jak může někdo dávat tisíce za průměrné krmivo z USA, kde dostává jako bonus nepovolené látky v mase. Hlavně, že je to GMO free (což Brit taky), beef free (brit též). Jen ta doprava a reklama stojí 50% ceny. Já jsem český patriot. Složení "superpremium dog food" z USA je pro mne shit, protože vím, co je tam jaksi bokem, co není psáno na etiketách ani povoleno v EU, ale když to nikam nenapíšou, je to legislativně OK. V USA jsou povoleny stimultory růstu a antibiotika pro výkrm, která EU nepovolila. Na druhou stranu, etikety výrobců z CZ nejdou v duchu PR zahraničního manegemantu a neuvádí každé promile obsahu podivuhodně reklamně působících látek na etiketách. Osobně si myslím, že je nejlepší krmit tzv. BARF

kaba
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:14
- Nahlásit

Dobrý den,
taky jsme přešli na Brit care jak u psa, tak u kočiny. Pes baští moc pěkně, bobky má taky super. Stačí mu míň než DDD. Dřív jsme krmili Purinou Pro Plan a nebylo to ono(špatný hovínka).

sramka00
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 20:01
- Nahlásit

taky krmivo brit care doporučuju, je to tuzemská špička.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 22:12
- Nahlásit

já ho zkoušela dávat mojí KAO když byla štěně, štěněcí pro velká plemena a hubla mi po něm

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 07:55
- Nahlásit

Kočka mi brit skoro nevzala do huby, zato psům ten kočičí chutnal....ale maso je maso

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 08:18
- Nahlásit

kámoška tím krmí své ovčouny a dobrý

Carrie
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:48
- Nahlásit

Brit care je superpremiovka, která je podle mého opravdu vydařená a slušná. Krmím ho a jsem spokojená, co to jde. Rony má skvělou srst, kondice a energie taky super.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 22:10
- Nahlásit

Neni to superpremiovka ale jen vyssi premiovka. Hypoalergicka. Novinka Venision je jeste setrnejsi. Receptury s bramborem jsou upraveny tak, ze zrna skrobu jsou pukle a tudiz stravitelne.
Granule jsou bohuzel pro nektera plemena prilis male - to se tyka i receptur large breed. Vyhodou je ale to, ze bilkovina je upravena- nezatezuje organismus. Jsou psi, kteri po delsim uzivani krmivo odmitaji. Problemy jsou i u smalky lamb- 7,5 kg, ktera vycachne- ztraci vuni i pres moznost uzavirani pytle.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 22:16
- Nahlásit

A jeste k tomu 'Česká'
Je to 'mateni nepritele'
Licence je ceska ale vyrabeno na dalnem vychode jak rad uvadi jejich kvalitar. Presne v Rusku B-)

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 22:23
- Nahlásit

Ke kocicimu:
Kockam moc nechutna. Yato konzervicky ano. Obzvlast kitten a se syrem. Na plne care vyhravaji Let's bite - masove kousky, hlavne sendwith. Pro kocky tunak. Let's bite hodne konkuruji kouskam masa od Flamimga.

mallos
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 22:54
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
to jako fakt v rusku? to uz je celkem sila...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 06:41
- Nahlásit

mallos
Ano, v Rusku. Kdyz jsme byli proskoleni, tak jsem se zeptala primo skolitele kde se to opravdu vyrabi a jak to ze ma rusky akcent. Videla jsem i fotky stroju a lisu, i balirny. Stroje jak 'krava'. Uz obal mi byl podezrely: tipicke pro Ruskou vyrobu jsou ostre obaly jako britva. Uz jsem se pri preskladavani krmiva rizla. Kilovky nemaji spodek na postaveni i pres to ze jsou z tvrdeho obalu kde by to slo udelat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 07:48
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Hele, ale nikde na obalu není RU. Je tam LH a jinak samá "cézetka". Né že bych ti vysloveně nevěřila, ale nic tomu nenasvědčuje

mallos
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:37
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
tak to si umim predstavit tu kvalitu surovin

mallos
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:27
- Nahlásit

kachna_
nerekl bych, ze vyrobce musi uvadet, kde bylo krmivo vyrobeno...

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:37
- Nahlásit

A co když vyrábějí v rusku ze surovin dovezenych z čr:-D

mallos
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:47
- Nahlásit

staropramen
to by asi moc smysl nemelo. nicmene rusky byt nemusi...

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:49
- Nahlásit

To by fakt nemělo,nicméně to že se vyrábí v rusku nemusí mít na kvalitu surovin vliv,dyť i hitler chtěl sovětské obilí

mallos
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:03
- Nahlásit

staropramen
to nemusi mit vliv, nicmene bych rekl, ze to tam tezko nekdo resi. byl jsem v rusku jednou a krmeni odtamtud bych psovi rozdhodne nedal. kazdopadne duvod, proc to tam vyrabi, bude asi cena a ne kvalita...

nefritt
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:18
- Nahlásit

Tak mi to nedalo a napsala jsem dotaz do Brita, protože sdělení, že se vyrábí v Rusku mi přijde víc než praštěné, zvlášť když se podíváte na čárový kód na pytlích.
Zde je odpověď:
Zdravím, všechna krmiva, kde je jako výrobce označena společnost VAFO Praha, jsou vyráběna v závodě naší společnosti, který je v Chrášťanech u Prahy, tedy v samém srdci České republiky. Společnost VAFO je společností privátní a čistě českou. V současnosti naše produkty vyvážíme do více než 30 zemí celého světa, včetně Ruska. Je možné, že názor na výrobu tam vznikl z nepochopení skutečnosti, že na obalech našich produktů musí být texty uvedeny v jazycích zemí, kam jsou vyváženy.
Lidi, myslete než vypustíte na forum takovou "zaručenou zrpávu"

mallos
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:38
- Nahlásit

nefritt
nerekl bych, ze by to mela byt vec, kterou se budou chlubit a kterou jen tak nekomu reknou. pokud to reknou prodejci na skoleni, rekl bych, ze je to vice duverihodne, nez kdyz to reknou na hotline...

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání