Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Jak jste přišli ke svému pejskovi?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 17:31
- Nahlásit

Teda až jsem se lekla,když se tu můj výtvor vytiskl. Já se za tu dýlku ještě jednou omlouvám,ale chytla mě nějaká můza a potřebovala jsem se vykecat. A to je stejně jen minimum z mích zkušeností.
Jo a za chyby se taky omlouvám.

dorfa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 17:34
- Nahlásit

žofka
Sice dlouhá ale i poučná esej, o tom, jak může zodpovědný chov a chovatel vypadat. Hodně štěstí

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:01
- Nahlásit

dorfa

Dík,ale ono kamenování přijde asi až zítra.
Chtěla jsem ti poslat taky úsměv,ale nějak mi smajlíci nejdou otevřít.

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:04
- Nahlásit

dorfa

Dík,ale ono kamenování přijde asi až zítra.
Chtěla jsem ti poslat taky úsměv,ale nějak mi smajlíci nejdou otevřít.

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:10
- Nahlásit

No jo amatér se nezapře. Hodím to sem dvakrát,nejdou mi otevřít smajlíci a to jsem se ještě nepřiznala,že ten sáhodlouhý výtvor není originál. Ten byl ještě delší,ale když jsem ho sem poslala,tak se mi ztratil a já začínala znovu.

jennifer
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:34
- Nahlásit

Ja jsem si sveho pejska vybrala pres inzerat protoze me muj posledni NO umrel a chtela jsem prekonat tu strasnou ztratu.
Ted mam noveho trpaslicka ktery se jmenuje Xerro a jsou s nim strasne problemy ale miluji ho celickym mym srdickem.Jela jsem pro neho 180 km ale to me bylo jedno pac byl nejkrasnejsi a nejtlustsi .Jak se rika pes Alfa

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:36
- Nahlásit

K soucasnymu psovi jsem prisla pres nalezenci.cz, inzerovala ho pani, co ho nasla a nemohla si ho nechat, tak jsem ji pomahala inzerovat a shanet majitele nebo noveho majitele asi mesic a kdyz se zadny nenasel, sel pes ke mne

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 22:10
- Nahlásit

Křížence máme od lidí, kteří si v jeho devíti letech všimli, že štěká.
Ovčandu nám přivedli na hlídání a nebylo ji komu vrátit-majitel zemřel.
Pudlice se amjitel vzdal, syn měl alergii a musel navíc odcestovat do USA (mému příteli, který má astma a je alergický na srst, roztoče a spoustu dalších sajrajtů nevadí...zajímavé).

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 23:27
- Nahlásit

první štěně fenečky IS jsem dostala jako svatební dar, další štěně ASS byl nechtěný dárek od tatínka mého synka (právě jsme se rozváděli a kluk měl začít chodit do 1. třídy ....a do toho štěně ), nechtěný byl zhruba tak 2-3 hodinky , pak nějak rozum podlehl srdci , když zemřel ( v sobotu) bylo to hrozné a chtěly jsme s holkou co nejdříve štěně ASS ( špringr mi byl zřejmě souzen ) , nemohly jsme najít žádný inzerát , špringrů není nijak závratné množství , samozřejmě jsme nehledaly v Myslivosti - vůbec jsem neměla tušení o existenci toho časopisu - a 3 dny po smrti našeho miláčka se objevil inzerát v annonci, okamžitě jsem volala,měli hnědobílého pejska, sice jsme chtěli černobílého ,ale stejně jsme se pro něj rozhodli . Další den jsme se ale dozvěděly , že má nějaké potíže s očičkem a že si ho budeme moci vzít až po zákroku veta , co dělat , počkáme ....pak přijel kluk večer a přinesl další inzerát na špringršpaněla, zavolala jsem a tam byl černobílý pejsek s pálením a hnědobílá fenečka, to byl čtvrtek , chovatel mi musel slíbit , že ho nikomu nedá , původně byl totiž už zadaný , ale nikdo si pro něj nepřijel a neozval se , a v pátek jsem pro něj jela. Byl na zahradě s maminou , hrál si a pokoušel se žrát hrušky. Dostala jsem PP, kus už nevím čeho, o měl v pelechu u mámy, informace na jakou stravu je zvyklý a prosbu ať dám časem vědět , jak se pejskovi vede. Štěně se vůbec nebálo, v autě se mi uvelebilo na klíně a celou cestu domů chrupalo. Ani doma v noci vůbec nekňučelo (pravda, bylo se mnou v posteli ), s jeho chovatelem se vídám do dneška , pomohl mi při výcviku a má velkou radost z jeho úspěchů. Doma teď mám k němu ještě jeho synka ( teď mu bude rok) , toho jsem si jela vybrat v 5 týdnech do Bavorska , chtěla jsem černobílého s malou lysinkou , přesně takový tam jeden byl. Jenže lezl jen za mamkou a jiný černobílý - bez lysinky !!!! - přicapkal ke mně ,tak jsem si ho pochovala a bylo vybráno . V 10 týdnech jsem si pro něj jela, dostala jsem PP, smlouvu, pas pro něj, 5kg eukanuby ( teď už žere vařené jako ten starší ), obojek a vodítko (už byl zvyklý) , ručník s vůní maminky , fotky , tabulku jak přibýval na váze .....fena měla 9 štěňat,přikrmovali je mlékem z lahviček od 3 týdnů , vyhradili pro fenku se štěňaty jeden pokoj a v noci u nich vždycky někdo spal a vůbec to tam nebylo nijak cítit..(pračka jela na plné pecky )... Všichni moji pejskové byli a jsou ( a doufám , že budou i nadále) zdraví - takže i dobří chovatelé jsou

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 23:29
- Nahlásit

aby to nevypadalo, že ten můj první špringřík umřel pár dnů,po té co přišel -byl přinesen ke mně , tak upřesním , dožil se 16,5 roku

Janka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 10:28
- Nahlásit

Můj první pejsek byl nalezenec, to jsem byla ještě dítě. Později jsem si pořídila odrostlejší štěně, kterého majitel nechtěl z rodinných důvodů, později se ukázalo, že měl těžkou DKK, dožil se 9 let. V pořadí třetím bylo zase nechtěné štěně, pejsek - byl tu s námi 8 let, čtvrtá byla fenka (od "pasáka",získal jí prý jako odměnu za sex. služby jeho "ovečky")zemřela v 8 letech na rakovinu. Pátý - domluvené štěně, když jsme pro něj přijeli, bylo poslední(ve 4 týdnech) i když jich měli 8, maličké, bázllivé, neočkované,ale koupili jsme ho(později jsme zjistili,že má jenom jedno varle, jinak je zdravý, pěkný)dnes je mu 7 let. Šestý a zatím poslední je pejsek s PP, tomu jsou 3 roky. Všichni naši psy byli a jsou NO.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání