Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Kdy přestane kňučet?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:58 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Nevím,jestli má ještě cenu odpovídat na původní dotaz.Napadlo vás,že jste tazatele mohli vylekat už jen proto,že vůbec neví,že v šesti týdnech je to brzo?
Mimochodem,moje štěňata jsou už v šesti týdnech naprosto samostatná,co se týče vztahu fena a oni. Mezi pátým a šestým týdnem mi fena přestává kojit a štěnda se živí zcela samostatně. A i přez to je tak brzy nepouštím,ikdyž bych mohla. Na druhou stranu,nemáte ponětí,kolik lidí tohle pravidlo nezajímá a prosí a prosí a vymýšlí si různé důvody,jen aby štěně dostaly co nejdřív.
Ale naopak mám známou,která si byla už pro čtyřtýdenní štěně. To je podle mě hienismus,nad tím se rozčilujte. Mimochodem,se štěněte vyrostla krásná a zdravá psina.
A k tomu kňučení v noci. Je to opravdu individuelní,jak už tu někdo psal. Ale převážně jsem taky spávala s rukou v koši nebo různě ustláno se štěnětem na zemi.Ale nikdy to netrvalo dýl než 4 dny. Poslední štěndo byla a je vyjímka.Od první noci spalo samo ve svém pelíšku a bez problémů.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:17
- Nahlásit

"tazatele jste mohli vylekat...."
Taky jsme, doufám, někoho dalšího aspoň varovali.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:23 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Ketrin
A koho ? Nejsi trošku najivní ? Nezodpovědnému chovateli je to u pr..,co se tady píše a zájemcům o štěňata ještě víc. Hlavně že mají své štěně. Já nevím,že vás baví se pořád rozčilovat nad věcmi se kterými nic neuděláte.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:26
- Nahlásit

Já se nerozčiluju....
a naivní asi jsem. Ve svých 42 letech pořád věřím, že aspoň někdo si dá poradit, a o každém předpokládám nejdřív jen to dobré, dokud se nepřesvědčím o opaku.
Spousta lidí naletí z neznalosti, ne že by jim to bylo u pr.... Ale prostě nevědí, na co se ptát, čeho si všímat, po čem se pídit.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:29
- Nahlásit

Ketrin
Jo,tak to já najivní taky jsem,ale s přibývajícím věkem čím dál míň. Bohužel život je tvrdá škola.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:32
- Nahlásit

žofka
Teda, žofka promin, ale jedina, kdo se tady v poslednich par hodinach rozciluje, ses ty. Zakladateli tematu se dostalo celkem dost informaci, a ty tady porad viris vody s tim MY x VY. To rozliseni na prispevatele co maji psy s PP a bez PP, pripadne kdo komu fandi, tady posiluje jen par lidi, vetsina ostatnich je v pohode a dovedou se spolu bavit at uz maji psa s PP nebo bez, jen v pravy cas odpovi na urcite otazky spravnou odpovedi!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:35
- Nahlásit

Fifi

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:41
- Nahlásit

Fifi
No promiň,ale jsi trochu mimo,protože já jsem naprosto v klidu.
Tak nevím,ale přečetla jsem si raději znovu všechno co jsem tu teď napsala. Nevidím nikde,že bych někoho rozlišova na MY VY. Jak to tak vypadá,tak s tím máš spíš problémy ty,protože mě nedělá problémy komunikovat s každým,ale ty jsi vyvrácená z toho,že jsem si dovolila tu říct svůj názor.

abby
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:49
- Nahlásit

Spíše se divím,že ti ji takhle brzo dali.Vždycky jsem se setkala s tím,že nejdřív v sedmi týdnech.My jsme si dovezli štěňátko v osmi týdnech a i tak se občas stalo,že když jsme ji v noci šli vyvenčit,tak pak nechtěla spát.Ale za chvilku jí to přešlo.Každopádně,když jsme se chtěli vyspat,tak jsme si ji vzali do postele.A pomohlo to.Spala takhle s náma asi jen první 2-3 týdny a samo ji to kupodivu přešlo.Teď za námi vleze jen vyjímečně.Určitě doporučuju nenechávat štěndo samotné.Buď spěte s ní nebo ona s vámi.Ale počítej s tím,že se i tak nějakou dobu ještě nevyspíš.Hodně zdaru

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:52
- Nahlásit

žofka
hihihi, tak to jsem se fakt vyvratila jak uz jsem psala, diskuze je od slova diskutovat. Ja tvuj nazor ci prispevky respektuji zcela, ale uz o stranku drive jsme se s Brutem tak nejak rozumne domluvily ohledne psu s PP a bez PP co se tyka teto konkretni diskuse..

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:59 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Fifi
Tak já jsem asi padlá na hlavu nebo neumím číst,nebo už nevím co. Já mám takový pocit,že si mě s někým pleteš,protože PP a bez PP tady vytahuješ ty,já o tom ani nepípla.Tvůj problém je prostě ten,že jsem si dovolila namítat,že jste zbytečně vyhoukly na zakladatele tématu a že se zbytečně rozčilujete. No já to sice myslela dobře,ale když chce někdo bít,hůl si najde vždycky.
Ale stejně jsem nepochopila proč se do mě navážíš,když tvrdíš,že tu můžou diskutovat všichni.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:22
- Nahlásit

Já souhlasím s Ketrin, že šestitýdenní štěně má být u mámy.
A jinak čumím, mně nikdy nenapadlo, že by psi měli spát jinde, než se mnou v posteli, a kor štěně, chudák, a kor šestitýdenní.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:30 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

mně nikdy nenapadlo, že by psi měli spát jinde, než se mnou v posteli

Istra
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:45
- Nahlásit

Pelíšek vedle postele. První noc jsem spala se psem na zemi, na postel jsem ho dávat nechtěla a bála jsem se také, aby nespadl. Další noci v pelechu hned vedle mě. Ani nepíp, bylo mu však 9 týdnů, velmi vyzrálé a samostatné štěně. Druhý bobeček přišel za 6 týdnů, ten byl v pohodě, protože měl psího strejdu vedle sebe. Ale znovu jsme začínali na zemi....
Myslím si, že nic nechce násilné akce, všechno postupně a nenásilně, důležitý je váš vnitřní pocit, že už to pejsek zvládne. Je to stejné jako s malými dětmi. Krůček za krůčkem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:03
- Nahlásit

žofka
Sorac, ja se do tebe nenavazela, jen me namichla tva veta
Nevím,jestli má ještě cenu odpovídat na původní dotaz.Napadlo vás,že jste tazatele mohli vylekat
Ja na puvodni dotaz poctive odpovedela, a s nikym jsem si te nespletla, jen jsem to tak nejak pojala globalne ve svetle vice diskusi
A ja na nikoho nevyhoukla, ja reagovala tady poprve na prispevek Bruta zcela v pohode..
A prece se nebudeme dohadovat, ja zadny problem nemam, kdyztak mi napis na maila a muzeme v klidu v soukromi pohovorit..

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:11
- Nahlásit

Napadlo vás,že jste tazatele mohli vylekat už jen proto,že vůbec neví,že v šesti týdnech je to brzo?

Pak je otázka, proč si něco nezjistil před tím, než si vůbec psisko pořizoval... Protože zrovna tohle je snad v každé knížce o psech napsaný...

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:25
- Nahlásit

Fifi
To je dobrý,klídek. Obě jsme to myslely dobře

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání