| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
dejavu
on nesnese cizi lidi...by je tam vsechny sezral treba pripnout na voditko...to bych chtela videt, to si on hlida!!
ale je fakt ze kdyz se ztratil, tak byl u cizich lidi a ze jim nic neudelal a nechal si vyndat adresu, ale hned do telefonu nam pani rikala..on je trochu ostrejsi ze jo? byl vystreslej...
no a hlavne on by si myslel ze jsme ho tam odlozili treba naporad....stresoval by se..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:25
- Nahlásit
aren
o tom kondenzovanem mliku sem uz psala
me to vet taky doporucil....i kdyz rikal neredit! a taky rikal ze pro dospele kocky je to uz zbytecne
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:28
- Nahlásit
orry
asi by si zvykl¨nul kdyby musel..
sandy taky vzdycky trucuje kdyz treba odjedu na delsi dobu..prej doma nechce zrat a je furt v pelechu...ale pak se z toho dostane..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:32
- Nahlásit
nika00
ja nevim..on je v tomhle divnej..treba u nas je spousta psu, ktere muze vencit treba i soused...nas Orry ale nejde ven s nikym jinym nez s nama...jednou ho bracha dal k sousedce a lezel celou dobu u dveri a nikdo se k nemu nemohl ani priblizit a sousedka byla v pozoru!! Kdyz chci aby s nim treba Martin sel ven, tak ho proste nenecha pripnout na voditko..musim ja..dat voditko jemu do ruky a jit s nima, jinak by ho celou dobu tahnul po zadku...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:55
- Nahlásit
orry
taky se musime domluvit na zitrek...musim ti vysvetlit kde se sejdem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:56
- Nahlásit
nika00
tak jdu na spoluzaky a muzes vysvetlovat
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:04
- Nahlásit
Orry
takových psů v útulku se chová podobně, jenže když přijdou na to, že i doba trucování má svůj půvab, který pomíjí, začnou se bavit ;) Bohužel někteří nezačnou a to je pak jejich indikace na utracení, z toho mi je strašně smutno, ale není jich moc.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:07
- Nahlásit
dejavu
a ty pracujes v utulku?
no a myslis teda, ze by takovy pes s povahou jako je orry mohl jit do psiho hotelu?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:10
- Nahlásit
Orry
určitě jo, takovejch expertů tam už bylo
nepracuju, občas tam docházím na Bouchalku fotit a inzeruju pro ně psy na netu a přidávám na stránky. Zpetej se na Bouchalce, je to za Prahou a maji i hotel, porad se s osetrovatelkou Zatloukalovou, kdy maji volno a jestli by Orryho zvladla, verim ji, je dobra a slusna k lidem a ma prehled a umi to skvele se psy. Tel: 604 916 102
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:13
- Nahlásit
dejavu
dekuju kdybych nemohla jinak tak se na ni obratim..zatim to resime tak, ze Orrycka hlida tata (nejezdi s nama na dovolenou) no a nebo babicka s dedou ( kdyz je tam babicka tak je to ok, dedovi prave utekl...on nemusi chlapy)
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:22
- Nahlásit
Orry
jasně, nejlepší jsou domácí, ale pokud už nechtěj, nedá se nic dělat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:24
- Nahlásit
dejavu
co mas ty za zverinec??
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:59
- Nahlásit
Orry
ryby, 2 kocky a pes
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:01
- Nahlásit
dejavu
co za pejsky?
bracha ma koucourka britsky modry..fakt mazel
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:26
- Nahlásit
Orry
v září mi umřelo štěně špringršpaněla, tak jsem vzala nalezence, mix kokra a špingra
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:29
- Nahlásit
juu ten je peknej....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 19:48
- Nahlásit
My máme doma taky 7 měsíční kočičku. Od malička je naučená spát v chodbě a do půlnoci řádí. Potom si vleze do pelíšku ( vyhrála páníčkova bunda) a spí do rána. Vstává se mnou v 5.45, do půl sedmý blbne a potom zase spí. O víkendu vstává až s námi. Krmíme granulemi a přilepšujeme rybičkami, kočičími dobrůtkami. Na jaře jí zkusíme dát ven, je plašší, tak snad jí nic neuloví.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 20:02
- Nahlásit
Musíš té kočce vysvětlit, že skákat se nemá. Trošku ji klepni přes čumák zepředu, když provede něco co nemá. Nebo i víc, když jí to bude ukradené. Donesla jsem si domů tříměsíční hyperaktivní kočku z ulice, uřvanou anevychovanou, taky skákala po všem a dneska už skáče jenom po druhé kočce člověk musí být někdyx teochu neúprosný a drsný. I kočka se dá pohodlně vychovat a lecčemu naučit (ta moje panáčkuje na povel).
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 20:08
- Nahlásit
Já dávám mým dvěma kočkám kravské, přímo od vemena, i psům chutná.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 07:52
- Nahlásit
dejavu
krasny pejsek
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 09:17
- Nahlásit
mucholabka
ale jo, ta ji plesknu kdyz zlobi....jinak ona docela posloucha...taky zna nejake povely...ale proste jen ma tendenci v noci neco vyvadet...ale uspech..vcera jsem s ni byla na prochazce...tak spala..vzbudila me jen ve 3 rano...na chvili..pak spala no a pak me vzbudila az v 6..
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:18
- Nahlásit
prosím o vaše názory:
myslíte, že je možné seznámit 1,5 roční fenku s kočičkami, aby si jich nějak zvlášť nevšímala a jejich pohyb jí nevyprovokovával k pronáslednování?
První setkání probíhalo tak, že nejdřív čučela, pak se štěkotem za kočkou vyběhla a snad na druhé přivolání přiběhla. Druhé bylo v kočičím útulku, připoutaná na vodítko: nejdřív jsem jí nechala na kočky koukat, občas po nějaké vystartovala, po čase už mi v klidu seděla u nohy a jen pozorovala, ale jakmile se kočka přiblížila tak na půl metru - se štěkotem už by se za ní pustila.
Mám se o to pokoušet dál, nebo je to zbytečné a bude v nich pořád vidět zajímavou kořist pro pronásledování? Nebo je nějaký spešl postup? Děkuji
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:19
- Nahlásit
a to jsou cizí kočky, nebo si chces nejakou poridit na doma?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:28
- Nahlásit
jindriska
nas Orry bere jen zname kocky..teda kocku brachy, babicky, sousedu na srubu...(jako stene byl chvili s kockou a spise kocka terorizovala jeho!!) jinak cizi rad prozene, ale kdyz se kocka zastavi..zastavi se i on..bere to jako hru si myslim...jen ji prozene a necha treba utec na strom...
ale u babicky jednoho kocoura nesnasel...s tim se normalka rvali...on totiz ten kocour neracil ustoupit a orryho to stvalo...vzdy ho chtel prohnat kdyz jsme jeli domu, jinak si ho nevsimal...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:30
- Nahlásit
podle me kazdy pes ma proste v hlave myslenku"kocka-tu musim honit" jinak muj pes snasi vsechny "nase" nebo "zname" kocky.....velice dobre...ale ostatni prohani...stejne jako u orry....kocka bezi..pes bezi..kocka se zastavi-pes se zastavi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:31
- Nahlásit
nika00
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:45
- Nahlásit
pomáhám v kočičím útulku, kde jsou všechny čičky zvyklé na psy a naší ještě přišly přivítat a mě je právě líto, že jí po tu dobu, co jsem v útulku musím nechávat doma, když je tam navíc velká zahrada, kde by mohla pobývat. Ale mám asi nereálnou představu, že by kočky + můj pejsek žili ve vzácné shodě a porozumění. Tak jestli vůbec mám zkoušet jí tam brát a takto postupně je seznamovat a někdy se dobrat tohoto ideálního stavu. Zatím je to janek, ale zas co se v mládí naučíš......
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:48
- Nahlásit
no kdyz je to takhle v utulku,...tak to je omezenej prostor a jsou tam furt stejne kocky...no to je jina..myslim si ze postupem casu by si zvyknout mohla a mohla by se naucit je prijmout jako zname kocky, ktere se nehoni..i kdyz ja osobne si myslim ze bude mit porad tendenci si s nimi hrat a honit je..to treba dela muj pes i s nasi kockou..kdyz jsou doma tak je to ok...ale jakmile jsme na zahrade, tak pes na kocku dorazi a chce si s ni hrat...takze ja osobne si myslim ze nejake sblizeni by se povest mohlo
|