Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / KOČKA-je tu nekdo kdo mi poradi, moc prosim
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:43
- Nahlásit

nika00

brachy kocourek zije v byte a ven chodi jen na srubu v lese...jinak cizich lidi se taky docela boji...presto ze je na srubu porad venku, tak doma jim nezlobi a neotravuje

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:44
- Nahlásit

tak ja mam proste asi hyper blaznivou kocku, kterou asi zabiju :-D

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:46
- Nahlásit

nika00 meta

sousedy si clovek vazne nevybere

ti moji zas orryho jako stendo provokovali pres dvere..vzdyckyho volali a pak mu pribouchli a nebo skvirkou ho provokovali destnikem atd..ale blbcum to nerozmluvis...a nebo kdyz byl orry doma sam..tak nam tukali na dvere a stekali za dverma...no a ceho docili?? ze Orry kdykoliv se jejich dvere otevrou tak na ne zautoci...(na ty dvere, kdyz otevrou do koran a objevi se tam..tak je orry privita) no a pak rikaj ze mam psa debila a ze je agresivni

viky
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:48
- Nahlásit

nika00
nezabijes, budes dusledna a cica si zvykne a prestane delat kraviny
Ja mam jinej problem, v lete jedem na vycvikovej tabor a nejsem si jista, jestli bude moje mamka ochotne nam ten tyden ciciny pohlidat ( mam jich sama 7 a mysli si, ze s tema nasima 3ma navic, uz by to nezvladala ). Existuje nekde v Brne nebo v okoli nejakej hotel pro kocky ? Ja doufam, ze ji ukecam, ale co kdyby nahodou...

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:53
- Nahlásit

viky
tady je něco v Brně venkov, ale u hotelu pamatuj, že zamluvit místo je někdy třeba hodně dopředu
http://www.hotelprozvirata.cz/

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:56
- Nahlásit

viky
pak je jeste neco tady se stejnou cenou 100/kocka/den
http://www.volny.cz/psihotel/cenik.htm

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:59
- Nahlásit

Moje tchýně má taky pěkně vyčůranou kočku. Když bydlela ještě na vesnici, sem tam číču pustila na dvorek. Ona byla zvyklá chodit na vodítku a dál než na ten dvorek si netroufla. Jednou kočka mňaučela u dveří, že chce jít ven, tchýně tenkrát něco dělala a nepustila ji hned a ona šla a počůrala jí koberec...takže čičinky fakt někdy dělají pěkný naschvály. Když jsme u toho, co je pravdy na tom, že se kočkám nemá dávat mlíko, že po mlíku mají takový ty srajdy a když mlíko nedostávají, mají bobky normální, jako třeba psi...??

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:01
- Nahlásit

Syska
nektera kocka nebo pes nemaji enzym, ktery jim pomaha stepit mleko, ktery po odstavu vymizi, ti zvrati cokoliv, v cem je mleko, jinym zviratum to zas vubec nevadi

viky
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:01
- Nahlásit

dejavu
ted sem na to koukala to je bomba, oni ti ubytuji i krecka. Super, diky moc.

viky
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:05
- Nahlásit

Syska
no ono totiz po mliku jsou takovyty kocicince, cica ma proste srajdaka, ale pokud je venku a chyta mysi, tak ji mlicko pomaha je lip stravit. Doma v byte bych ten smrad asi nevydrzela, takze krmim jenom granule a sem tam neco lepsiho.

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:08
- Nahlásit

Taky jsem na ty stránky koukala a nikdy v životě jsem o tom neslyšela, ani fotka mi nic neříká a to jsem brňačka. Říčkám se říká takovým těm rybníkům za Líšní ne? Brňáci, nevíte?

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:10
- Nahlásit

syska..no ja mliko nedavam vubec...a navic vet rikal ze takovy to klasicky nase mliko je stejne na prd, protoze v nem uz pro kocku nejsou ziviny..nic...nejlepsi pro kocky je prej kondenzovany..to je ale desne sladky a je vhodnejsi pro kotata...zkratka dospele kocky mit uz mliko nemusi...ikdyz si ho daj radi..ale ve vetsine pripadu maj z toho opravdu srajdu...ja sem krmila kapsickama kitekat a doplnovala sem to granulema purinou...no ale postupem casu si ta moje mrska oblibila vic ty granule, takze ted jen granule a obcas k tomu ctvrt kapsicky...celou ji totiz ani nesezere....

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:29
- Nahlásit

viky

oni ti ubytuji i krecka. Super

to je docela husty..

viky
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:31
- Nahlásit

nika00
fakt, ze jo. 40 kc na den, maji i fotecky a venceni po dohode s majitelem. Nahazu je tam vsechny, tu havet co doma mam.

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:32
- Nahlásit

hehe...to ti vyvencej dzungarskyho krecka?

viky
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:36
- Nahlásit

nika00
nevim, ale mam jednoho doma, tak to muzem vyzkouset, taky mame jeste morce a hlavne rybicky

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:39
- Nahlásit

nika00

skoda ze je to az v Brne...taky bych tam dala neco na hlidani, tata uz toho ma dost a rekl, ze Rockyse hlidat odmita ale ja ho zpracuju

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:41
- Nahlásit

hehe...ale orry, v praze jsou taky psi hotely..

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:44
- Nahlásit

Orry
jooo a kocici taky V Melnice v utulku taky hlidaj za celkem saramantni ceny kocky na prani.

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:47
- Nahlásit

Já mám obří akvárko, který je soběstačný, naštěstí, krmí a svítí si samo, jinak nevím, co bych s ním dělala o dovolené, stěhovat se to nedá, v tom hotelu chtěj 40 na den za ryby, doufám, že ne za jednu, ;)

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:53
- Nahlásit

hehe ja sem jen jednou jedinkrat...loni...mela jednu rybicku zavojnatku..a to sem ji jeste dostala....a reknu vam, ze to bylo taky naposledy co jsem mela rybickku....asi potrebuju ten kontakt s tim zviratkem..(a navic cisteni vosliznutyho akvarka je fakt nechutny zlaty smradlavy kocici bobky )co chudak rybicka nechapala...ale nakonec mi stejne asi po 2 mesicich umrela a ja vlastne ani nevim proc rybickam proste nerozumim

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

kecam to nebyla zavojnatka..uz sem uplne zblbla....ale byla to takova ta...no...jak se jmenuje takova ta zlata rybka...

viky
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:05
- Nahlásit

nika00
plnila ti aspon nejaky prani, teda krom toho aby zdechla ?

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:09
- Nahlásit

no jinak ani ne...ale zdechla...
ale byla sranda ji pozorovat...kdyz sem ji hodila granuly...tak ji prehazovala v hube ze strany na stranu...a pak ji vyflusla

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:11
- Nahlásit

viky
chudak rybicka

nika00
ja je taky mela...ty betty bojovnice..teda kam se hrabe pitbul..se nejak navzajem pozraly

dejavu
no ja nevim, kde by mi vzali obri terarko s agamou, klec s osmakama, akvarko s piskomilkama, terarko s gekoncikama...no a pak Orry a Rocky...asi bych tam nechala prachy za celou dovolenou jinak druhyho pejska mam jen pod podminkou ze trochu zredukuju svou zoo...

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:13
- Nahlásit

orry

me staci muj "pitbul " kocici , pes a andulka...

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:13
- Nahlásit

Orry
ale jo, vzali, ale bylo by to mastny, to je lepsi si platit cloveka, ktery dochazi k tobe se starat, to je levnejsi

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:18
- Nahlásit

dejavu

no ja vyuzivam tatu
ikdyz nejsem 100% spokojena, ale muzu byt rada aspon za to!! treba agamu mi krmil tak, ze mu vsichni cvrcci zalezli v terarku pod bazenek a agata byla 14dni ohladu..a pak mi malem ukousla ruku
Orryho hlida deda na zahrade, ale tenhle rok se nastval a rozhodl se jit s chaty domu...zkratka sel na tramvaj (asi po tydnu) no a pak se ztratil a nam volali do Italie ze orry lita po Praze...tak se pro nej tata musel stavit a byl s nim doma (Orry by to v psim hotelu asi neprezil)

aren
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:19
- Nahlásit

Opožděně o mlíku, nějaký čas jsem tu nebyla. Slyšela jsem taky, že kočky mají po normálním mlíku průjem, a nechala jsem si poradit od kamarádky, která má "malý" kočičí útulek o asi 60 kočkách. Poradila mi kondenzované neslazené mlíko Tatra (kupuji Grand), zředěné teplou vodou. Kočce moc chutná (psům taky), a hovínka máme vzorné tužší konzistence klasického klobáskového tvaru. Nedávám ale mlíko každý den, tak 2-3x týdně. Jinak krmím konzervama Juwel.

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:19
- Nahlásit

Orry
ale přežil, to se neboj

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání