Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Československý vlčák
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 08:19
- Nahlásit

Evik
no vybrala sis ideálně,nejakčnější štěně u rozpačitě pracovního plemene je určitá záruka toho,že bude chtít dělat tehdy,když budeš chtít ty....
Ten projev neřízený střely považuju za základ,od toho se odvíjí všechno ostatní....rozumíš,kdykoli a kdekoli se dá dělat jen se psem,co je furt ready vystrartovat a hrát si tu báječnou hru sportovního výcviku...
Dominanci si krásně srovnáš,nastavíš mantinely a zaměstnáš psa,natáhneš ho na sebe a zabavíš ho tak,že nemá čas kravnout,neb tréninkem je příjemně unaven a po jídle by si pak dal šlofíka....hele jak si myslíš že to vypadá u nás doma,kde mám v současný době 4 akční zvířata pohromadě? Padám na hubu plavmo ve snaze jim všem dát dostatek vyžití...

handula
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 08:29
- Nahlásit

Evik

no zdá se, že po tatínkovi jen jen jeden, teda jedna, je to fena, je extrémně dominantní, srovná všechny do latě, dokonce i Reka (otce), hlídá neuvěřitelně a je jí teprv cca 9měsíců, takže to hlavní teprv přijde..jinak ten jedinej pejsek je hroznej bambula, to jsem fakt neviděla, ten nemá z otce ani ň, kam ho posadíš, tam sedí, nechá na sobě dříví štípat, až je mi ho někdy líto. Je vidět že žije mezi ženskejma.

Evik
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 09:41
- Nahlásit

Sali

když čtu tvůj příspěvek, tak jsem ráda, že mám takovou "neřízenou střelu" prakticky jen jednu....Náš kníračí dědek už je kliďas a Griffča se dá snadno utahat - stačí procházka a pak si lehne tam, kde je zrovna někdo z rodiny a spí.

handula

no tak to je dobře, že se po tatínkovi nevyvedla všechna štěňata...toho bambulíka by mi taky bylo asi líto....to musí být pro chlapa hrozný trest být "jenom" mezi ženskýma Chtělo by to mu asi trošku zvednout sebevědomí.....

Monyschka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 10:24
- Nahlásit

ČsV rozhodně neí pes pro začátečníky. Rozhodně bych doporučovala s PP, u bezpapíráků ti zvlášť u tohoto plemena hrozí hlavně nechtěné povahové vlastnosti a to nemluvě o dysplazce...
haha: Úplně tak obyčejný pes, to podle mě není, je to přeci jenom pejsan kříženej s vlkem Je třeba jej vychovávat důsledně, ale ne nespravedlivě, majitel potřebuje hodně trpělivosti a lásky... Rozhodně je věrný jako každý pes a lze ho vychovat, i když mnohdy to bývá obtížné, ale pokud jej dostane do rukou opravdu zkušený, může z něj být opravdu zcela normální, dobře vychovaný pes...

haha
# Zasláno: 12 Srp 2005 22:58
- Nahlásit

největší chyby dělají lidé při výběru psa že si berou psa jen podle toho jestli se jim líbí,přitom často nikdy neměli doma ani křečka a hned napoprvé si pořizují nějaké velké atraktivní plemeno jenom proto že ho viděli v televizi nebo u sousedů,nemají ani páru o tom co pes potřebuje a pak jsou vyděšený z toho že štěně v bytě čůrá, ohryže jim tapety a poblije jim luxusní auto, potom pes cestuje od jednoho majitele ke druhýmu někdy i k dalším, a nebo skončí uvězněnej v nějakym výběhu na zahradě kde je zavřenej na dvou metrech a nikdo na něj nemá čas,tak potom vznikají nenormální psi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2015 07:35
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/44291613/Ceskoslov ensky-vlcak-s-PP.php

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání