Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / NO-ŠTĚNATA
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 18:45
- Nahlásit

já souhlasím se Sali, věnuju ovčákům celej svůj život, nikdy jsem nenakryla nechovnou fenu a ani jednu chovnou, u které se mi nelíbila povaha, byla dost agresivní, já jsem jí zvládla, ale nedovedu si představit štěně s její zděděnou povahou v rukou začátečníka. Ale právě proto, že ovčáky miluju, tak bych nikdy nedopustila, aby se byť jedno jedinné štěně z mého chovu mělo špatně, kvůli tomu raději chovat nebudu. Ovčáků jsou mraky a každý si pořád může vybrat podle svého...... a hlavně když vidím v útulcích to množství ovčáků. Ale každý si se svým svědomím musí naložit po svém.......

Pupy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 20:37
- Nahlásit

No neměla jsem čas ale rozmyslela jsem si že se do toho pouštět nebudu.

A co vaše ovčáčci jak se mají?
A mooc děkuji za rady.

kery
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 14:34
- Nahlásit

Pupy

Můj Dag měl před 14 dny zase epi záchvat a z nohy mu vylézá další šroub. Obávám se, že jeho konec se už blíží, i když mu je teprve něco přes 9 let.

Pup
# Zasláno: 20 Říj 2005 17:38
- Nahlásit

kery
Bud silná, a hlavně nedávej psovi najevo svuj strach(nervozitu) pejsek pozná že se něco děje a bude více smutný.

Až vystuduji tak třeba nějaké pěkné štěnátka vychovám ale ne od Pupynky
Zdraví pupy

kery
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2005 14:49
- Nahlásit

Pup
Dík za podporu.K.

Pupy
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2005 19:55
- Nahlásit

Docela je mi líto že si tu někdo ze mě tropil srandu, protože jsem polovinu příspěvku nepsala já. A ktomu moje ovčanda není taková "posera" jak tu někdo píše za mě. Je pravda že je trochu plachá ale že by se bála lidí tak to ne, to byl problém když byla malá ale já sem sní chodila mezi lidi a ted je ráda a mazlí se skoro s každým. No mazlí se nedá říc ale pohladit se nechá.
ŠKODA ŽE TO KRYTÍ-ŠTĚNATA VYCHÁZÍ NA ZIMU. aLE JEDNA PANÍ MI PSALA EMAIL ŽE JE TO NA ZIMU NĚKDY LEPŠÍ PROTOŽE JE MÍN NEMOCÍ A BAKTERIÍ. Už mi fenka 9 dní hárá a když jdeme ven tak se zaní jen psy otáčejí. Dnes jsem venčila a samozdřejmě byl pořád u nás Max(pudlik kterého majitele pustí, on běhá celý den po sídlišti a otravuje lidi, večer si pro něj dojdou a dou domu. Další den se to opakuje) pořád lezl za PUpynou pořád ji čuchal k prdeli a já ho pořád odháněla. Nakonc jsme šli s pUpynou domu, tam sem chvíli počkala a šla zase ven. Už tam nebyl asi zase otravoval jiný lidi.

Pupy
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2005 19:57
- Nahlásit

Omlouvám se měla sem zaplí caps lock, nevšila sem si toho

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 07:36
- Nahlásit

Pupy
omlouvám se ti,jestli jsem si zkreslila o tobě představu,nesledovala jsem kde je PUPY-ČLEN kde je jen PUPY...začíná mě to hrubě sráti,jak se tady kradou nicky a jejich nositelé diskreditují.
Nicméně platí vše,co jsem k problému napsala,pokud by byl skytečně postaven tak,jak se z modifikované debaty zdálo.
Zdravotní rizika jsou věc jedna,povahy věc druhá a rozumný odběr pro bezpapíráčky je věc třetí.
Viděla bych to stejně jako kolega FiSt,mimochodem výborný a šikovný figurant a zapálený instruktor začátečníků....mnohem lepší by pro tebe z pohledu chovatelského, finančního, výcvikového a výstavního raději investovat do koupě jednoho kvalitního štěnda-feny NO. no a na takový čubě pak chovat,poté,co jí předvedeš na soutěžích krásy i výkonu a uděláš si jméno.

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 08:46
- Nahlásit

Sali
FiSt
No máte pravdu, ale to s tím štěnětem, nepujde. Hlavní duvot je ten že bydlíme v bytovce a ten druhý rodiče by to nedovolili už sem to několikrát zkoušela. Ale jinak vám moc děkuji za rady. No snad se mi ty štěnátka někdy povedou...ale s jinou fenkou.

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 16:57
- Nahlásit

FiSt
jj jasně a díky

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání