| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 14:44
- Nahlásit
Já si s tím hlavu nelámu a už vůbec se tu s nikým nehádám, Ty snad jo? .) Jen jsem se odvolal na to, jak jsou ta krmiva nazývaná na Tebou linknutých webech, to přeci není hádání, nebo jo, ale to jsem pak nejméně vrah jehňátek.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 14:49
- Nahlásit
lamalucni
Osobně si moc nelámu hlavu s tím, co je na patnáctém místě ve složení - podstatnější je, co je na prvních řekněme pěti místech. A je opravdu podstatný rozdíl, jestli je tam něco jako "obiloviny a vedlejší výrobky z obilovin, vedlejší živočišné výrobky, živočišný tuk...", nebo jestli je tam něco ve stylu "čerstvé vykostěné jehněčí, jehněčí masová moučka, za studena lisovaný lososový olej..." a na stránkách výrobce je přímo odkaz na farmy, odkud to jehněčí berou
Ty asi reaguješ ohledně toho k9.. a Ziwi peak?
Ale ty já nemyslel, u těch jsem přeci uznal, že to bude asi kvalitní papka.... já to nyní myslel tak, že ten rozdíl možná bude mizivý mezi třeba Kpurland a Purinou nebo třeba Acanou ... i když na složení na pytli budou na prvních pěti místech značné rozdíly, výsledek v pytli může být silně podobný.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 14:53
- Nahlásit
zbrnd
ten rozdíl možná bude mizivý mezi třeba Kpurland a Purinou nebo třeba Acanou ...
To si dovoluji nesouhlasit, zvlášť co se týče Acany - její výrobce je právě ten, kterého jsem měla na mysli, když jsem mluvila o uvádění konkrétních zdrojů surovin.
http://www.acana.com/about-acana/fresh-regional-in gredients/
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 15:31 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
lamalucni
en rozdíl možná bude mizivý mezi třeba Kpurland a Purinou nebo třeba Acanou ...
To si dovoluji nesouhlasit, zvlášť co se týče Acany - její výrobce je právě ten, kterého jsem měla na mysli, když jsem mluvila o uvádění konkrétních zdrojů surovin.
http://www.acana.com/about-acana/fresh-regional-in gredients/
Dobře možná tedy Acana je o kousek lepší, možná o větší kousek, ale to těžko posoudíme z toho reklamního textu, který linkuješ.
Další otázka by byla, jestli se tedy Acana vyrábí opravdu jen v Champion Petfoods v Canadě nebo se nějaká plní i v EU či případně jinde na světě byť v USA či Canadě?
Navíc já psal, že ten rozdíl možná bude mizivý, psal jsem to proto, abych se vyhnul jednoznačným soudům.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 16:18
- Nahlásit
zbrnd
Acana se vyrábí a balí opravdu jen v té jedné továrně Champion Petfoods v Kanadě. Není to tak dlouho, co jim tam cosi vyhořelo a Acana i Orijen kvůli tomu měly celosvětový výpadek dodávek.
abych se vyhnul jednoznačným soudům
A máme to. Ty jsi buď manažer, nebo politik
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 16:58 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Tak z toho plyne jednoznačné ponaučení. Lamalucni věří, že Acana se vyrábí jen v té jedné továrně. No beru na vědomí tedy.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 10:27
- Nahlásit
Hele kámoš má psici naučenou, že si může jít čuchat jenom na povel. Naučil ji to bez zákazů a trestů (on je velkej pozitývkář) a funguje mu to. Já jsem díky tomu začala taky zvažovat, že bych to psouny naučila. Čímž chci říct jen to, že zákazy nemusí být vždycky nutný...
Zákazy možná nemusí být vždycky nutný, ale pro takového "pozitiv"psa je ZÁKAZ celý život, vše, existovat může jenom na povel....Radši žiju a své psy nechám žít "vše, co není zakázáno je povoleno" a naučím je universální zákazový povel NE, kterým je stopnu v jakékoliv situaci a následně navedu na to, co ANO.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 10:49
- Nahlásit
Neumi
pro takového "pozitiv"psa je ZÁKAZ celý život, vše, existovat může jenom na povel...
Nééé, v tom je ta finta právě - ten pes to nemá zakázaný, to vůbec ne, ten pes jen prostě mnohem radši bude čumět na pána, než si někde bokem čuchat... Já jsem byla taky skeptická, říkala jsem přesně to, co ty, jenže pak jsem ho viděla, jak pošle psinu, aby si šla čuchat, a ona nahodí výraz "vážně musím?", párkrát si čuchne a vrátí se k němu s výrazem "splněno, a co budeme dělat teď?"
|