Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / pořizování štěněte
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:21
- Nahlásit

kachna_
Mně třeba opravdu vyhovuje jako plemeno špic a v rámci plemene co nejaktivnější zvíře.
Mně zase vyhovuje šiba a v rámci plemene je lepší "tak trochu moula" s touhle povahou se pracuje nejlíp.... Ty nejaktivnější u šib znamená hodně paličatý s tendencí si prosazovat svoje a na páníčka co nejvíc házet bobek....

LucieS
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:50
- Nahlásit

kachna_
Tak já mám nejradši pejsky přemejšlecí s vlastním úsudkem, pro sao by to sice mělo být typické, ale bohužel to zas až tak není, je to hodně o štěstí.
Před pár lety mě u kamarádky nadchlo jedno štěně (bohužel víc jak dva domů nenarvu, takže nic) a teď je z něj taaaak sympatický pes....

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:59
- Nahlásit

Monty
já vybírala vždycky živé a nikdy jsem nelitovala
Já teda vybírám taky živé. Mrtvé bych domů nechtěla

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

já jsem chtěla štěně aktivistu, se zájmem o lidi, nebojsu, kterej se nelekne, když něco upadne na zem, nebude pecivál, nepůjde ven z pelíšku ani poslední a ani první. Takže jsem jedno z těch aktivních štěŇat vzali z chumlu a odnesli jsme si ho do jiné místnosti, abychom viděli jak se bude chovat, první prcek o lidi moc zájem nejevil, šmejdil si samostatně po místnosti, takže se Brtnik vrátil me zpátky mezi štěňata a zas jednoho aktivistu přinesl, ten dostal hned mezi dveřma od máteře svý přes kušnu, aby se preventivně asi choval dobře a nezvostal jí tam , zrzavý pískle se na nás okamžitě vrhlo a ač byly v místnosti různý myši v térárku, králíci a další havěť, prvotně se zajímal o nás, když mi spadly klíče na zem, ani to s ním nehlo a o papírovou kuličku měl taky zájem jí ulovit a hrát si s ní, tak jsem sí řikala, že jo a bylo vybráno. Pro mě byl důležitej zájem o lidi, radostná a živá povaha a neustrašenost. Takže prvotně jsem sáhla po těch štěňatech, která nebyla v pelechu, ale hlemejždila se nám u nohou a z nich pak jsem se snažila vybrat takový štěně, který upřednostní lidi před jínými zájmy.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:28
- Nahlásit

já taky vždycky ty moje teriérky nějak časem zazdím, že jsou z nich kliďasové.
No, u té poslední si zatím nejsem moc jistá, změnila jsem přístup a ona je navíc dost ostrá a živá, tak nevím, zda mi z ní nezůstane cholerik D

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:46
- Nahlásit

já jsem si vybrala štěně který ke mně přišlo a usnulo u mě, do ničeho se pohlavě nevrhalo a jen nenápadně škodilo zezadu

vyroslto z něj dost klidný zvíře ale bázlivý

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:54
- Nahlásit

Grin
no podle vzhledu sis nevybírala, to je jasný snad každýmu ))))))))

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:04
- Nahlásit

Gerda

nebuďte laskavje drzá pani, víte jak jsem háklivá na Grinečka, on jest krásný pes!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:13
- Nahlásit

Gerda

Já si třeba Velkého pana Dozáka nevybírala vůbec, zbylo na mě poslední půlroční štěně, který o mě naprosto nejevilo zájem, nevzalo si ode mě ani piškot a ještě na mě zahlíželo tak, že to vypadalo, že pokud mu ho budu nutit, tak si ho vezme i s mojí rukou ale nikdy jsem nelitovala. Vyrostl z něj kontaktní, aktivní psí závislák, který sice ostatní lidi jen nerad trpí ale za mě by položil bez váhání život je to ten PAN PES, kterýho má člověk jednou za život se kterým jen stačí, aby jste se na sebe podívali a není třeba mluvit
Všechny ostatní psi jsme vybírali tak nějak instinktivně já i přítel a nikdy jsme nelitovali

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:22
- Nahlásit

Biluška
Já teda vybírám taky živé. Mrtvé bych domů nechtěla
ty jsi bubá však víš jak jsem to myslela mám radši akčnější psy než chcíplinky

Grin
no podle vzhledu sis nevybírala, to je jasný snad každýmu

to je od tebe milé

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 16:36
- Nahlásit

My jsme si vybrali nejakčnějšího štěníka, největšího a nakonec rozhodlo i to, že když k nám přišel, vrtěl ocáskem a nikam neodbíhal.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání