| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
Dasha
Na nás pokaždý pesa "vyzbyl", proto možná Fajka s jistotou tvrdila, že se narodí kluk, protože bych si taky nemohla vybrat A ono fakt
Já čekala míň, ale nervy to byly: od chvíle, kdy se vědělo, že je v bříšku od začátku jen jedno, to byl hop nebo trop
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:52
- Nahlásit
inu
to jo, to věřím! já bych byla nesnesitelná! mně stačilo, že jsem zhruba tušila, kolik je zájemců na fenky, kolik na pejsky, kolikátá jsem...a když se narodili jen dva a z toho jeden pejsek...tu esemesku umím nazpaměť - blablabla, narodili se celé dva kousky..blablabla, pokud nelpíš na barvě a pokud to nebude lemra, je tvůj, bereš? jsem se tenkrát rozbrečela štěstím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:58
- Nahlásit
Dasha
já původně byla až třetí zájemce, z toho druhej na psa. No ale pak jsem najednou byla druhej zájemce a z toho první na psa. Jednoho dne mi chovatelka napsala, že už mají nakryto a já pak pilně seděla u nich na webu a zkoušla odhadnout, kolik a co se narodí. Pak jsem se na to vykašlala s tím, že už je stejně o všem rozhodnutý a říct se to nedá. A v té fázi následoval email, že na UZ je jasně vidět jen jedno miminko. To už začalo přituhovat Do poslední chvíle jsme všichni věřili, že budou dvě, kluk a holka.. Termín měl být 25.12., před Vánocema jsem byla v klidu, měla jsem zkoušky a pracovní povinnosti, ale od třiadvacátýho jsem pilně seděla na netu a pořád hlídala emailovou schránku. Šestadvacátýho už jsem to nevydržela a napsala chovatelce. Dvacátýho sedmýho jsem dostala email, jehož znění mám na webu. Okamžitě jsem všem psala.
Dnes, den po té, mi to ještě pořád nedochází!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:06
- Nahlásit
inu
mám to všechno přečtený! úplně se mi vrátily pocity, který jsem měla, když jsem byla v "očekávání". Jela jsem s kamarádama na tábor, seděla jsem na podlaze obytňáku, vedle mě leželi 3 psi a pípl mobil. Málem jsme bourali, jak všichni nadskočili. Přečetla jsem první 2 stránky zprávy - "Tak děvče, navzdory očekávání se nám narodili celé dva kousky, pejsek a fenečka". mně se udělalo zle, sevřelo se mi břicho, protože bylo jasný, že ho mít nebudu. No a zbytek jsem už psala. Prý jestli nelpím na barvě se tomu občas s chovatelkou zasmějem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:25
- Nahlásit
Dasha
to jsi dobrá, já jsem Ti taky prolezla webovky. Máš pořádnou smečku
Já jsem včera skočila po mobilu, že napíšu vlkový a zavolám chlapovi. A hádej co - zdechla baterie. Navíc začal zlobit internet. Chovatelce jsem odepsala něco těžce neduchaplného.. taky se tomu budu časem smát
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:40
- Nahlásit
inu
tak a ted už jen 8 týdnů a bude řádit doma
a to si říkám, že jsou lidi, kteří si prostě jednoho dne jen tak řeknou, že by mohli mít psa, mrknou kde maj štěnda a jedou si
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:45
- Nahlásit
Dasha
já teda radši plánuju I když loni toudle dobou jsem o žádným psovi rozhodně neuvažovala
|