| Autor |
Zpráva |
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:04 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Pre všetkých nadšencov plemien s pôvodom z Japonska
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:06
- Nahlásit
Jé to je super.
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:08
- Nahlásit
Tato diskusia je otvorena pre vsetkych, ktori chcu prispiet svojim nazorom, poznatkom, ci skusenostou v suvislosti s plemenami psov povodom vychadzajucich z japonska!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:09
- Nahlásit
moth
Bubacek
Asi se takhle mělo jmenovat původní forum.... akorát mě teda mrzí že to ted vypadá že jsme vám na foru americká akita celou dobu vadily... myslím my co máme akita inu...
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:12
- Nahlásit
Fajka
vobec ne len tam bol nespravny nazov, kedze niekto pomenuje AA, ze je uplne odlisne plemeno ako AI ... doteraz nikto sa takto nevyjadril!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:13
- Nahlásit
Tosa nie je špic, co?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:14
- Nahlásit
Fajka
máte mejla, pani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:14
- Nahlásit
moth
V tom případě ale stačí požádat moderátora a přejmenovat původní název tématu a není třeba zakládat další.. v tom starém je spousta drahocenných informací které jistě můžou a budou lidi se zájmem o akity zajímat.. obzvlášť ty co se chtějí dopátrat rozdílů v plemenech...
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:15
- Nahlásit
Ahoj, tosa je dogovite plemeno, ale to vobec neznamena, ze sa tu nemozes zucastnit, si vitana! A myslim, ze nielen ja sa rada dozviem viac o Tosa Inu v CZ!!!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:17
- Nahlásit
Fajka
Ahojky
akorát mě teda mrzí že to ted vypadá že jsme vám na foru americká akita celou dobu vadily... myslím my co máme akita inu... - já si, ale nejsem vědoma, že bych něco takového kdy řekla nebo napsala. Beru Akity jako Akity a je mi úplně jedno jestli jsou to AI nebo AA.
Jen mne hrozně mrzí rivalita mezi některými lidmi a je úplně jedno co mají za psy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:21
- Nahlásit
Bubacek
Já prostě nechápu proč se zakládá nové téma????
Jen mne hrozně mrzí rivalita mezi některými lidmi a je úplně jedno co mají za psy.
to mě taky a obzvlášť tady mezi náma akitářema, kde by jsme k sobě měli najít cestu...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:22
- Nahlásit
Bubacek
Beru Akity jako Akity a je mi úplně jedno jestli jsou to AI nebo AA.
to mě taky a nechápu, rpoč by to měl někdo řešit
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:23 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Mucholabka
zmenila som "uvodnu rec" - takze pre vsetky plemena s povodom z Japonska!!! A si zo Slovenska - super tak napis nieco o Tosa Inu!!!
Nazov fora sa mi nepodaril zmenit Ak niekto vie nech poradi ako!!!
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:27
- Nahlásit
OK ak sa mam vracat k povodnemu foru, napiste mi, cim som taka nevraziva, neprijemna, prudiva a pod. Len preto, ze sa pytam, ze mam vlastny nazor, ze nepisem o pocasi, ze niekomu venujem vlastnu radu, alebo cim som taka neprijatelna?!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:29
- Nahlásit
moth
Ale my jsme nezakládaly nové téma a ani nikoho nevyhazovaly... já nějak nechápu souvislosti
Vlastní názor tu mají všichni a co už vůbec nechápu proč by si měla být nepřijatelná?????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:30
- Nahlásit
moth
sorry, ale píšeš do špatnýho threadu. Co takhle založit jinej s názvem Já nic, já muzikant?
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
Fajka
ako jedna z mala rozumnych osob - si si nikdy nevsimla, ze niektori povodne pravidelni navstevnici fora sa distancovali od dalsej navstevy, resp. neskor uz neprispievali?!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
Fajka
možná má pocit, že neskáču dostatečným blahem, když mi naznačuje, že mě chce chovatelka podvýst
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:32
- Nahlásit
Inu
teraz uz budem fakt neprijemna! Uzi si to s tvojim novym inu, fakt davaj pozor, aby mal semenniky, aby nemal dlhsiu srst a neskor nepodlahol autoimunnym ochoreniam!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:34
- Nahlásit
moth
Já budu taky nepříjemná. Dej si bacha na pusu, nebo na fórum americká akita přestane chodit mnohem víc lidí - kvůli Tvým přátelským radám a tolerantním názorům!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:35
- Nahlásit
webmaséra nebo správce
prosím, aby to tady smáznul. Očividně to tu nemá sloužit jako diskuze o špicovitých, ale o tom, kdo křivdí moth
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:35
- Nahlásit
moth
Myslíš sebe a Bubáčka?
Ano všimla... nikdo jiný mě nenapadá...a přiznávám že nejvíc o všem možným a o počasí tu plkám já.... a krom jiného taky proto aby téma neumřelo když už ostatní dělají mrtví brouky.. pořád doufám že se nás tu sejde dostatek aby téma běželo pořád (i bez PLKů ) a bude dost lidí na výměnu skušeností s těmato úžasnýma stvořeníma jaký akity jsou....
Pokud někomu vadilo moje plkání tak se tímto velice omlouvám a plkat bude jinde...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:37
- Nahlásit
mělo být plkat budu jinde ...pardon za překlep...
inu
moth
Prosím bez urážek a bez emocí.. snad jsme rozumně uvažující lidi co si dovedou vysvětlit nedorozumnění...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:38
- Nahlásit
Fajko
za co se prosímtě omlouváš? Ty jsi slušná (možná až moc) a off topicy si čas od času dějí v úplně každém vláknu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:38
- Nahlásit
Tak u toho fakt být nemusím.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:42 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
Prosím bez urážek a bez emocí..
ale když vona si začala
myslím, že tady už fakt nejde o nějaký nedorozumění. Neznám moth osobně a přes diskuzi ji neznám dlouho, ale naprosto mě dostává její "odvaha" tvrdit, že ona ví to jediný správný, že existuje jedinej správnej chovatel, jediná správná kniha.
Přijde mi popřát ke štěněti, ale zároveň si neodpustí plivnout, že je vod starý feny, z CHS, která nemá dlouhou tradici, že jinde jsou lepší štěňata a že Yumouš je potenciální dlouhochlupá zdechlina.
Když jsem se jí klidně snažila vysvětlit, že je mi buřt původ plemene, a že je mi v důsledku jedno, jestli bude mít jednu kouli, položený uši a dlouhý chlupy, když bude jinak zdravej, tak je zle.
Takže kde je jaký nedorozumění?
Ne, nedělám si z Tebe prostředníka, abys nás rozsoudila. Ale moth to dneska přehnala a já ji nenechám navážet se do něčeho, do čeho vůbec nevidí.
|
moth
|
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:43
- Nahlásit
Inu
Ozvi sa za desat rokov, pac budes mudra!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:45
- Nahlásit
Fajka
Faji, ty víš, že já tady nijak často nepřispívám a také víš proč. Nebo se pletu?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:47
- Nahlásit
moth
Damare, bakayarou!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:48
- Nahlásit
Bubacek
No já sem si až doted myslela že vím pro přispíváš minimálně Bubu.. ale ted to vypadá že sem se mýlila a je to jinak.....
|