| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 08:57
- Nahlásit
arwen
Hele, nechceš do něho jít taky, tři psáci, to už byl alespoň nějaký základ.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:13
- Nahlásit
Hyena
základ by to byl, když já ani nevím, jestli bychom si s tím holanďákem rozuměli. Vím o nich prd, doma mám toho toy a ten má výchovu picbuma, takže se jeho přirozené rozumové pochody střetávají s tvrdou palicí
ale hrubosrstý, ty já ráda. Teda poslední dobou, dřív nee, teď jo - nebaví mě luxovat
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:22
- Nahlásit
arwen
No tyhle by právě tu tvrdou palici měli mít taky
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:42
- Nahlásit
Hyena
uvidíme, momentálně stejně jako vy mít štěndo nehrozí a časem se to nějak vyvrbí. Určitě ho eviduji jako reálné zvířátko k nám do party. A jaký je ve srovná s malinama? Jen pro zajímavost, malina mi nesmí přes práh domu
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 17:10
- Nahlásit
No k malinám má nejblíž krátkosrstá hyena, popravdě my vlastně nevíme, jaký jsou hrubosrsťáci páč jsme (alespoň já) ještě žádnýho neviděli ale měli by bejt nejtvrdší a taky mít nejvíc svoji palici, ale přesto ovčáckou povahu. Tak těžko říct... jo a jsou prej nejvíc vhodní k původnímu účelu: pásání
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 22:32
- Nahlásit
Je to tu nějakí mrtvé... co se týče hrubosrsťáků, ted jsem se dověděla, že nejsou tvrdší, ale že to jsou prej pěkný drsoňáci. A co se týče srazu, chyba že ste nebyli, pokud chcete mrknut na fotky, tak děte na www.tasmanskytygr.wbs.cz - fotky z akcí
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:48
- Nahlásit
Pro wami: http://www.youtube.com/watch?v=XbfLRqEFvKc a pak na mejch stránkách jsou i fotky (www.boneremo.estranky.cz) (těčím se na dnešní fotky )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 12:29
- Nahlásit
Erája
týýjo, no hezký!
ad fotky ze soboty - no jo, pani, ale vás tam asi nemám neb jsme běželi hned za váma a musela jsem si jít chystat pesy
(a pak jich tam určo nemám ještě spoustu kvůli toho, jak jsme "operovali" Banušku )
škoda, že se počasí nepřálo, kdyby se běželo druhý kolo, vychytala bych si i ty psáky, co jsem v prvním nestíhala...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:08
- Nahlásit
Achjo, opět mě jímá docela slušnej pocit bezmoci. Jak projíždím net kvůli holan´dákům v útulku, opět sem narazila na inzeráty paní z Tábora, která již jako každý půlrok nabízí vrh holanďáků bez papírů Buď musí mít víc fen nebo ta chudinka musí bejt totál strhaná, protože tenhle inzerát vídám již delší dobu v pravidelných intervalech. Bohužel to není protizákoné, tak že nemůžu nic než si postěžovat. A třeba doufat, že tahle info ovlivní nějakého potenciálního zájemce, aby si raději připlati za štěně s CHS s PP a nepodporoval množitelství.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:47
- Nahlásit
Hyena
http://www.znojmozelen.cz/index.php?option=com_con tent&task=view&id=13&Itemid=18
Akim-kříženec holandského ovčáka,4-5 let,hodný,snese fenky,na hlídání,na zahradu
http://www.znojmozelen.cz/images/stories/psi/akim. jpg
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:44
- Nahlásit
kachna_
Díky moc za tip, ale o Akimovi víme. Jeho stavba těla ale napovídá rozhodně víc na bula než HH, atk že jsme ho na webovky nedali. Dali jsme ta z nich naopak dolního psa, psaného jako X BOM.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:10
- Nahlásit
Hyena
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4696935/Darujem-Ne meckeho-ovciaka-krizs-Holovciakom.php z inzerce jestli je tam teda už nemáš
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:59
- Nahlásit
reneeska
Díky, už ho tam jdu dát. Mrkni schválně na toho psáky co na něj dávala odkaz Kachna, zda by nebyl spíš na bulíky v nouzi.
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 13:33
- Nahlásit
Lidičky, na www HOvnouzi máme nově banner, je v kontaktech, takže pokud byste někdo chtěl....
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 13:07
- Nahlásit
HOLANĎAN S NEČITELNÝM TETOVÁNÍM V ÚTULKU
BAR
Informace o pejskovi
evidenční číslo: 12
jméno: BAR
plemeno: BO
pohlaví: PES
věk:
velikost: VELKÁ KG
tetování: ANO (nečitelné)
MIKROČIP: NE
odblešení,očervení: ANO
vakcinace:
nález: 27.1.2010, Prostějov, ul.Kralická
URL
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 15:17
- Nahlásit
Erája
ty jo, to by mě zajímalo co to je za psa, o žádným HO v okolí nevím, ani v PV
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:43 - Změnil/a: Erája
- Nahlásit
Taky mě to zajímá, napsala jsem snad do všech chovek, hodila echo na slovenský forum. Pejsek je moc sympatický, už mam zase cukání :-D Jinak tetování je 14 - něco, prý 1 nebo 9. Ale podle fotky bych psa tipla tak max na dva roky - těžko říct a to by odpovídalo kérce 19x
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:47
- Nahlásit
Erája
já bych mu hádala tak 4 roky cca...
hodila jsem to prostějovským známým, ať se poptaj, ale nikdy tam žádnýho HH neviděli...
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:56
- Nahlásit
Joo? Hádala bys mu to? V tom případě i tomu odpovídá kérka, Bony má 145. Právě jsem napsala i do klubu, jestli by bylo možné dohledat psy - alespoň chovatele podle té kérky. Nikola (chovatelka Bonyho) slíbila, že se na něj mrkne, vzhledem k té kérce. Tak snad se najde brzo majitel, kterýmu se ztratil a že není vyhozenej (vypadá v moc dobrým stavu).
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:56
- Nahlásit
wami
hodila jsem to prostějovským známým, ať se poptaj, ale nikdy tam žádnýho HH neviděli
si myslím, to bych věděla, že je v PV holanďan, hlavně papírovej
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:01
- Nahlásit
Erája
Joo? Hádala bys mu to?
ale jo, spodní čelist mu už začíná šedivět trochu a i výraz už není takovej střeštiprdláckej... ale jenom hádám...
Tak snad se najde brzo majitel, kterýmu se ztratil a že není vyhozenej (vypadá v moc dobrým stavu).
doufám... ale jsem progooglila net a hledat se zatím nehledá...
Ebony
to bych věděla, že je v PV holanďan, hlavně papírovej
třeba se někdo nově přistěhoval nebo tak... hlavně ale jsem chtěla, aby o tom holky věděly, takže když by viděly leták, že se hledá, budou vědět, kde je...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 07:36
- Nahlásit
nemůže být toto holanďan anebo jeho kříženec? http://www.utulek-neratovice.wbs.cz/Psi-k-adopci.h tml
ten první nalezený v Korycanech?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:08
- Nahlásit
Hanca
Dík, šoupla jsem ho na webovky.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:08
- Nahlásit
Ahoj baby, co hovorite na tuto fenecku, co ine okrem HO by v nej mohlo byt?
http://www.trnava.utulok.sk/index.php?rain=sk/anim al/view/2108/MIRABELL
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:41
- Nahlásit
Silwuska
spíč co jiného, než HO, mám obavu, že s holanďanem opravdu křížená není, ne všechno, co je žíhaný, prošlo kolem holanďanů,
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:43
- Nahlásit
Ebony
No hej, ale zase ma napada ze co ine okrem holandala ma uzky cumak, postavene usi...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:47
- Nahlásit
Silwuska
třeba velškorgi ten má i tu bílou do žíhaný
ale nevím, kříženci jsou úžasní v tom, že nikdo neví, z čeho vznikli a asi těžko to už někdo zjistí, ale hlavu holanďana opravdu nemá
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 11:57
- Nahlásit
Tipla bych si, že by v tom mohla být někde daleko bordera, nebo spíš nějký chrt x nějaký "bojový" pejsek. Ale těžko říct, když je v takovém stavu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:27
- Nahlásit
Ebony
http://zlin.cz/index.php?ID=62410
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:39
- Nahlásit
Ebony
třeba velškorgi ten má i tu bílou do žíhaný
Teda pani teď jste mě pobavila, pravda žíhanou s bílou opravdu někdy mají, ale s touto fenečkou corgi asi nic moc společného mít nebudou
|