Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Návrh paní poslankyně Jakubkové o nebezpečných psech
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
KatkaLip
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:55
- Nahlásit

mac1

Diky za podporu, presne vystihujes i muj nazor.
Mozna by opravdu stacil opravdu tvrdsi postih za ublizeni na zdravi, ale bojim se, ze je spousta lidi, kteri si rikaji, ze "nejsem preci blbej, mne se nestane, ze ty vratka jednou blbe zavru"... stejne jako spousta motorkaru, kteri si mysli ze jsou nesmrtelni.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

A jinak, volala jsem do poslanecké kanceláře, jak to teda je s tím dotazníkem. Měl být podle paní v telefonu posíílán jen dvěma subjektům, vet. správě a ještě někam-to mi neřekli kam, a vymysleli to proto, že tady žádný takový zákon nemáme. Tak se inspirovali v okolních státech a chtěli jen zjistit, jaký by tady byl pohled na věc. Prý se ale žádný návrh zákona nepřipravuje. Veterinářům do ordinací to také nebylo zasíláno.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 11:51
- Nahlásit

Ahojky,já mám doma dva bojové jezevčíky.Starší Jimmík je rasista už jsem platila dvoje cikánské rifle,nesnáší opilce.Malá Baruška zase na každého radostí skáče a tak mám vlastně dva bojové psi.Jinak k těm bulíkům.Moje přítelkyně měla Andulku,která byla tak hodná,že se na ní mohlo dříví štípat.Když jsme spolu chodily na procházky a potkaly děti tak jí všechny mohli pomuchlovat.Všichni jí u nás znali,a tak když nás potkala třeba školka,tak se učitelka nejprve lekla a potom když poznala že je to Andulka,tak se k ní všechny děti nahrnuly a muchlovali se s ní.Většinou se sice chtěly mazlit s našim Jimmíkem ten ale děti nemá rád.Tak já musím Jimmíka hlídat aby nikoho nerafnul a Andulka byť bojové plemeno byla zlatá.Jak nám potvrdil veterinář,tak nejvíce pokousaných je od jezevčíků o tom se ale na Nově nemluví.Všechno záleží na páníčkovi.Já bych nemohla mít velké plemeno,já neumím psa vychovat k poslušnosti.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:08
- Nahlásit

Je to celé ujeté,podle mě tahle paní poslankyně o psech ví maximálně to že mají 4 nohy a ocas a v televizi viděla případy,kdy si nezodpovědní lidi pořídí psi,serou na ně a nezvládají je a ti psi povětšinou ani piti nebyli,jenom je tak prostě ti profesionáloní kynologové z novy aspol. identifikovali...Vřele bych paní poslankyni přála návštěvu u Zuzky (mucholabky) myslím,že by názor změnila!
a vymysleli to proto, že tady žádný takový zákon nemáme
Od kdy se zákony vymýšlejí jenom protože je nemáme?

Jinak já vlastním dva Killerkokry kteří na každého štěkají protože chtějí lidi minimálně zakousnout,na každého skáčou protože nenávidí lidi a slintají,protože mají vzteklinu.Jo a bacha dokonce jim svítí oči!A taky mi ještě nebylo osmnáct takže kdybych měla doma třeba čtyři piti tak bych šla s jedním na vodítku a ostatní by byli na volno,takhle bych žádný zákon neporušila... Je to celé kravina!Vrrrrrrr

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

Kukuč
To teda dík za poklonu...ještě že jsi ještě neměla tu čest s Drakem .-)

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 21:59
- Nahlásit

a ja zase znam jednu mucholabku, co zabila spoustu much a kdyz jsme si na ni stezovali u pana komara, co nam dela starostu, tak nam rek, ze se s tim neda nic delat, jeliawdowiyer weryi wrofih asdf

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:30
- Nahlásit

argosek
Kdysi v tělocviku jsem snědla mouchu ze zad spolužačky a zanechalo to následky

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:58
- Nahlásit

Mucholabka

to zni velice perverzne

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 12:55
- Nahlásit

Díky za umožnění si přečíst návrh. Nejspíš zde již někdo takto odpověděl je mi líto, ale nemám toho času pročítat všechny odpovědi. Nemyslím si, že je potřeba až takovýchto drastických řešení možná by stačilo psy čipovat a řádně evidovat a následně pokud některý napadne člověka jeho majitele dohledat a volat k zoodpovědnosti. Myslím si, že v takovém případě by si časem lidé rozmysleli jaké, plemeno si pořídí a jaký výcvik mu dají. Navíc by jistě byli obezřetnější i na procházkách se svými mazlíky. Docela mě rozesmálo, kolik že se může vést psů na vodítku chudáci kdož mají více psů a jezdí s nimi na výstavy to aby sehnali autobus a spoustu nadšenců co jim pomůžou vystavovat. A ještě něco to když mám v útulku 4psy v kotci to je do výběhu budu muset vodit po jednom abych dodržela Zákon-achjo. Stejně tak by se v tomto případě dalo dokázat opuštění zvířete a pokud by tresty byli tresty možná by ani v útulcích potom nebylo tolika zvířat

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 12:56
- Nahlásit

Asi budu bez psů i pudlové i erdelka skáčou na lidi

Ondatra
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:23
- Nahlásit

každé volební období se najde jeden či více poslanců, co se rozhodnou, že vyřeší "bojové" psy. viz akce jeden metr apod. čím víc lidi poslancům nadávají, tím jsou zarputilejší. kdyby radši zpřehlednili zákony, co už tu jsou... to bY stačilo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 07:17
- Nahlásit

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/chcete -bojoveho-psa-ukazte-cisty-rejstrik_46819.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 07:47
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Docela mě rozesmálo, kolik že se může vést psů na vodítku c
Já v tom mám jasno. Na vodítku dle zákona můžu vést pouze tři psy. Z toho jasně vyplývá, že zbytek musím pustit na volno. TAkže z těch devíti uvážu libovolné tři a půjdem . Přiznávám, že na výstavě tím asi spoustě lidí způsobíme horkou chvilku . Pokud mi je rovnou neutratí, protože všichni jsou děsně bojoví. Skáčou lidem až na hlavu a puma u toho dokonce i štěká, takže ta je obzvlášť nebezpečná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 07:49
- Nahlásit

Biluška
Hele, v tom novém návrhu to není, můžeš být v klidu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:40
- Nahlásit

Mucholabka
FAkt? To jako mám vést na vodítku všech devět? To je ale pěkná dřina, schválně ať si to ta baba zkusí . Budu je vodit na volno dál, to je mnohem míň namáhavé

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:34
- Nahlásit

KatkaLip
Jo a rotvajlery, dobrmany a NO bych teda zaradila v nebezpecnosti na prvni mista zebricku, jsou nejen nebezpecni, ale snad nejutocnejsi

tak to se ti faakt povedlo

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:35
- Nahlásit

Jen aby se podobný zákon nakonec neschválil. Včera jsem jako rodič vyslechla přednášku policistů o drogové prevenci, ze kteréžto vyplynulo, že naše maloměsto je prolezlé mafií, proti které nelze nic dělat, neboť obviněný musí ze zákona dostat do rukou výpověď svědků s jeho osobními daty. Takže i když nakrásně někoho lapnou, nikdo jim nejde svědčit.
Když se mafie rozhodne, že jí psy lezou na nervy, neb jí hatí trestnou činnost, máme po žížalkách, respektive po volném chovu pejsků A ti bojovější asi vadí nejvíc, neee?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 13:03
- Nahlásit

Meta
Když se mafie rozhodne, že jí psy lezou na nervy, neb jí hatí trestnou činnost, máme po žížalkách, respektive po volném chovu pejsků
Bych byla f klidu bo mafie určitě pořádá psí zápasy(jako kdysi pan Jonák) ,tak by jim psi vadit nemuseli

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání