Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Návrh paní poslankyně Jakubkové o nebezpečných psech
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Nero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:42 - Změnil/a: Nero
- Nahlásit

http://www.nemeckyovcak.cz/forum/index.php?action= vthread&forum=1&topic=1412 - zda najdete zprávu o návrhu paní poslankyně za zelené paní Jakubkové o nebezpečným psech

Je to hned první příspěvek uživatele arnika

Lájoš
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:49
- Nahlásit

Nero
Paní poslankyně mě dostala větou "nebo na ně opakovaně skákal" .... mám smečku nebezpečných a život ohrožujících šeltií . Co včil?
Jinak bych si s tím nedělala hlavu, zase jedna kráva, co se potřebuje zviditelnit a udělat si jméno. Stejně jí to neprojde, většina veterinářů jí ten pitomý dotazník hodí na hlavu.

misenka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:52
- Nahlásit

Nejde mi to otvorit...

Nero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:55
- Nahlásit

Lájoš
Tak to doufáj, že jí to neprojde. Ale nevím, co je to za babu a ještě za zelené, což bych řekla, že mají ke zvířatům a celkově přírodě blízko. Ale asi se mýlím. Z paní poslankyně mám dojem, žepsa viděla tak na obrázku a vlastně je nesnáší a ještě je tak ..., že na základě těchto žádných zkušeností vyplodí takovou kravinu.

Nero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:56
- Nahlásit

misenka1
Nejde ti otevřít ten dotaznik.pdf?

misenka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:59
- Nahlásit

Nero
Uz soom to zmakla.
ale tak som sa po ranu rozculila...
Ta pani to nema v sisinke zrovnane..Dojali ma aj ,,spolkove země,,.
Ach jo
pipipipipipiiiiiiiiiiiiiiip

Nero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 07:59
- Nahlásit

Ať nemusíte přes 2 odkazy, tak na ten dokument dávám odkaz rovnou sem.

URL - je to .pdf

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:09
- Nahlásit

no to je zase blábol, ale hlavně že paní poslankyně vyvinula nějakou aktivitu, za co je placená(

misenka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:15 - Změnil/a: misenka1
- Nahlásit

žanda
blabol to je pekny,ale uvidime,ci sa toho blabotania nechyti viacej ludi,ktory by mali rovnaky nazor.

pollies
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:16
- Nahlásit

Lájoš

moje známá má brutálně agresivního papillona

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:20
- Nahlásit

míšenko, pak asi budu muset pozvat paní poslankyni na kafe,aby viděla skákání nebezpečného psa v akci-ale jestli jí tedy bude vítat(skákat) no to nevím, i pes pozná co to je za člověka,že....

misenka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:22
- Nahlásit

žanda
No tak potom by mohla prist ku mne.Ten moj je z TOP 20,a skace uplne na kazdehop,kto k nam pride.I na tchyni a a psi nemusi.
By mi ho pak pani poslankyna asi na mieste odbafla.

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:26
- Nahlásit

míšeno, ta na to bude mít lidi,sama bude mít plný gatě- takovýhle kydy může napsat jen člověk,co o psech nemá ani páru a nemá k nim žádný vztah a určitě se jich bojí i těch bojových jako je jork, papilon atd.....))

Dasha
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:34
- Nahlásit

Hlavně teda je ten "dotazník" naprosto blbě napsanej, jedna sugestivní otázka vedle druhé, v podstatě všechny nabádají k určité odpovědi...
Mně se nejvíc líbí to vedení více psů najednou, už to vidím, jak na výstavách stojí příslušník a počítá a počítá...

A kurňa, kvůli nějaké rafice tu sedím a neučím se!

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:39
- Nahlásit

no to mě pobavilo taky, se svými kily se vidím,jak vedu 3 rtw a ti uvidí kočku))) ( poznámka: samozřejmě,že mít ty 3 rtw tak je kočka nechá naprosto v klidu)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:40
- Nahlásit

Tak na tohle jsem jí psala mejla cca před 14 dny. Nikdo se mi neozval. My v podstatě nemůžeme vědět, jestli je tenhle blábol pravda? Jinak kancelář vím kde má, mám to po cestě z práce, ale z toho důvodu, že je to jen oskenovaný blábol, jsem se zatím nijak víc neangažovala.
Pozvala jsem ji mejlem ke mně, mezi pitbully různého věku a bojovou tosu, ale nepřišla každopádně, keď by se to mělo nějako rozjet, ráda za ní přijdu do kanclíku s mojima bojově vedenýma buckama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:44
- Nahlásit

Dasha
mě se nechce pdf otvírat, kolik psů může vést jeden člověk podle paní poslankyně? Jestli je to míň jak devět tak jsem pěkně v loji a půlku smečky budu muset dát do útulku . Asi se paní poslankyně zeptám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
No, ale ty máš jen jednoho bojového, Lilátko...nic moc ti řeknu...

Vést se můžou max. tři psi a když je některý z nich bojobý, tak jenom jeden.
Hmmm, chodím na procházky se třema bojovýma najednou, já vrah!

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:47 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

"Zákon" který má ochránit lidi před napadením psem uvádí jako dva největší "démony" Pittbulla a Tosu , Tedy dvě plemena která se na napadení člověka téměř nepodílejí . I většina ostatních psů má statistiky tak nízké že jejich zakázání nic neřeší .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

ZdeNek_K
Nehledě k tomu, že lidi ani neví, co je tosa a jak vypadá. Nevím, kolik je tos přesně v čr, kolem tisíce? Ta moje má číslo 675.

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:53
- Nahlásit

Mucholabka
můj je o cca 3 roky starší a má 517 .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:56
- Nahlásit

A co je ten Allano pod šestkou? To je jako ňákej vesnickej Alan, ale šmrncnutý španělem?

ZdeNek_K
Už si nás spletli i s boxerem

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:00
- Nahlásit

Mucholabka
Černá Tosa Inu se běžně plete s dobrmanem a ostatní barvy s RR .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:05
- Nahlásit

ZdeNek_K
S dobrmanem??? RR ještě jo, ale ten dobrman, to by mě nenapadlo, třeba já bych si to ještě byla schopná splést s bullmastifem, ale dobr....spadnu ze židle.Černých je tu kolik? Vím o jednom psovi...

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:12
- Nahlásit

Mucholabka
Ahoj, vyměním Tvoji bojovou Bucku a mají bojovou Fidorku - u ní hrozí vážné poškození sluchu - mého .

Silwuska
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:13
- Nahlásit

Nemozte to niekto skopcit?? neotvara mi to pdf...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:14
- Nahlásit

Radka
Jáj, to bych si musela pořídit místo pletiva na plot...no, ani nevím co, ona by se protáhla ven okem od plotu a někoho by uštěkala k hluchotě a jak já bych k tomu pak přišla...

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:21
- Nahlásit

Mucholabka
neboj, normálním pletiven ona přece jen neprojde , ale to uštěkání k hluchotě by hravě zvládla. Hlavně doma to rezonuje - křišťálové skleničky už nemáme . Nemáš někde obrázet té Tvé nové Tosinky ? V Brně budu, ale nevím, jestli stihnu dojít kouknout.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:22
- Nahlásit

Radka
Zrovna stahuju fotky z foťáku, hodím to sem, hodí se to k tomu bojovému tématu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:28
- Nahlásit

Radko, tady máš bojovou Dianu, je stará, pořád spí.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání