| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:21
- Nahlásit
maxim
No jo, vy tuhle zkoušku ještě nemáte, že?
Nemáme. Půjdu na ni v dubnu, ale kdyby mi ji zapsali na tom závodě, ušetřila bych aspoň jeden víkendový den na něco jiného.
Koukám, co vám dneska přibylo psů
Bohužel některé množírny pracují na plné obrátky
A zase je tam jezevčík
Já teda nevím, jestli rok 2009 přinesl proti jezevčíkům nějaké zvláštní antipatie, ale tohle už přestává být legrace
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:26
- Nahlásit
cafina
nějaké zvláštní antipatie
Taky mě to napadlo
Je tam spousta štěňat. Ty se udají vždycky?
Bohužel některé množírny pracují na plné obrátky
No ale co z toho mají, když štěňata neprodají a ty skončí v útulku?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:37
- Nahlásit
cafina
Dneska jsem Maxe učila nosit mi různý předměty, třeba kolík nebo fixu. Je to pěknej potvor, napřed dělal, že vůbec nechápe, co po něm chci, ale sotva jsem si nachystala odměnu, hned to pochopil Při té příležitosti mě napadlo, že využiju jeho ochoty a zkusím to s činkou. Ale to trdlo mi vlezlo do cesty a já mu ji hodila na nohu A bylo po ochotě
Tak jsem mu ještě nechala párkrát podat ten kolík, aby úplně nezanevřel
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:38
- Nahlásit
maxim
Ty se udají vždycky?
Určitě. Když je jich moc, tak to třeba trvá o nějaký den dýl, ale jdou téměř hned po karanténě. Když jsou malí a roztomilí, jsou na ně i fronty.
No ale co z toho mají, když štěňata neprodají a ty skončí v útulku
To zrovna taky nechápu, ale tihle jsou, myslím, od jednoho polobezdomovce, co tam bydlí na chatě a má fenu NO, kterou, pokud já vím, už 2 hárání neuhlídal a štěňata pak vykopne..
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:41
- Nahlásit
maxim
ale sotva jsem si nachystala odměnu, hned to pochopil
já mu ji hodila na nohu
Co se dá dělat, zas ji na měsíc schovej, pak to zkusíte znova. Možná bys pak mohla nastudovat metodiku s klikrem a zkusit to touhle cestou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:52
- Nahlásit
cafina
Ty zítra Kláře Alexe vezeš? Já myslela, že si pro něho přijede. Tak to ten trénink asi nestihneš, co?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 17:54
- Nahlásit
maxim
Povezu. Šlapky jsou na cestě zpátky, to není až takový problém. Jediné, co to může překopat, je ta mamča.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:35
- Nahlásit
cafina
To je vlastně pravda
Teda ta Klára se má - takovej servis
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:56
- Nahlásit
maxim
Že jo
Tak já pádím, doma už to vře, nejvíc je prý šťastná Sunny, nejmíň Eda, to se dalo čekat. Tak zítra kolem 13h nebo jak ti to vyjde, tak přijeď.
Pa, pa.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:16
- Nahlásit
"ale sotva jsem si nachystala odměnu, hned to pochopil"
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:24
- Nahlásit
Šárka
Je to vychcánek
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:26
- Nahlásit
to jo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
Tak já už jsem z práce doma a tady nikdo?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:24
- Nahlásit
maxim
Ahojky! Já jsem v práci stále..
Kupodivu mě po včerejšku nic nebolí, bylo to moc příjemné proběhnutí
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:50
- Nahlásit
Ahoj!
Tak se taky hlásím do služby, jsem tu
Taky milujete takové ty důležité pejskařky důchodkyně? Dneska jsem byla s kluky v parku, aby si užili čerstvě napadaný sníh. Oba byli spokojení, hlavně Godík lítal s totálním nadšením... Když v tom vidím na druhé straně parku důchodkyni se 2 foxteriéry na jojo šňurce jak na mě zběsile mává a křičí, "chyťte si ty čokli, pokud se přiblíží k těm mým, tak je pokoušou!" Mám kluky dostatečně vychované, takže nemají potřebu lítat za každým psem co uvidí a ještě se nechat pokousat, tak slušně odpovídám, že mám psy vychované a ať klidně projde... babku to šíleně rozzuřilo, tak křičí: "houbelec vychované, slečno já vám říkám, dejte si ty čivavy na vodítko..." měla jsem sto chutí babce povědět něco moc milého, ale neřešila jsem to, s kluky jsme prošli kolem těch dvou nebezpečných psů, ti po klucích ani nekoukli a babka měla co dělat, aby jí nevypadly oči z důlků, že něco takového malého dokáže taky poslouchat... m tihle lidi tak neuvěřitelně vytáčí!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:52
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, taky jsem takových už pár potkala. Člověka to akorát namíchne. Co Bow? Četla jsem, že mu není dobře. Byli jste u veta?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:00
- Nahlásit
cafina
My máme v Bruntále akorát takové vety nevety, tak jsem chtěla chvilku počkat jak se to vyvine... vyspal se z toho, vypadá to, že ho bolelo bříško, ani bych se nedivila. Kluci byli totiž včera u babičky a ta jim vždy dá neuvěřitelné dobrůtky, že má Bow problém to ztrávit. Dneska mu asi udělám rýži místo granulí a bude to v pohodě. Mě to před tím vůbec nenapadlo, že by to mohlo být břicho. Teď řádí jako černá ruka, takže je mu na první pohled dobře. já mám strašnou radost, bála jsem se, že má něco se zády.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:37
- Nahlásit
papillon_girl
Já jsem zase potkala babku se psem na přehradě, už z dálky na mě volala, ať si ho přivážu, že její fenka hárá a jestli si Max čuchne, nikdy ho už neuvidím Asi se jí něco zdálo, protože Max si jí ani nevšiml. Taky chuděra feňule vypadala, že už má všechno za sebou a hárání bylo možná jen babčino zbožné přání
Jinak mám spíš problémy tady u nás na dědině s osobama, který chodí venčit pejsy, co právě odvázali od boudy. Ti jsou hodně agresivní a ani se jim moc nedivím
cafina
Kupodivu mě po včerejšku nic nebolí,
Mě taky ne, bylo to bezva. Zaslechla jsem něco, jak s tebou Majka mluvila, ale nevím, jestli to bylo o tvé další návštěvě našeho cvičáku?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:59
- Nahlásit
papillon_girl
Snad mu bylo jen špatně. Sunny loni měla podobné příznaky a zjistilo se, že má zánět ledvin. Ale to by ho tak rychle nepřešlo.
maxim
Tak nějak jsem jí vnucovala, že nemůžu chodit jen tak zadarmo. Tak mi říkala o hostování, ale ještě musí zjistit aktuální podmínky.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:07
- Nahlásit
cafina
Ty nový fotky na rajčeti jsou moc pěkný
Dneska jsem byla v kanclu úplně sama. Jedna kolegyně je nemocná a druhá má nemocný děti. No ale myslím, že zrovna já to tam moc nevytrhnu...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:17
- Nahlásit
maxim
Ty nový fotky na rajčeti jsou moc pěkný
Díky! Žádná super kvalita, ale aspoň něco
Dneska jsem byla v kanclu úplně sama
No jo, chřipka řádí ve velkém. A co? Dneska jsi měla vysoké pravovní nasazení?!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:27
- Nahlásit
maxim
ti lidi někdy fakt skvěle válí...
chodí venčit pejsy, co právě odvázali od boudy
to je blbé... tihle psi jsou dost nebezpeční a přesně jak píšeš... ani se jim nedivím
cafina
Zítra ho budu hlídat, měla jsem v plánu nějakou tůru, aby se psiska vyřádili, ale nechám to radši na jindy, ať to fakt nepodcením. Na víkend musí být fit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:28
- Nahlásit
cafina
Cha, ten smajlík se nudí. Já makám jak šroubek. Jak by tam bylo krásně, kdybych tam nebyla...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:54
- Nahlásit
papillon_girl
Máte trénink nebo závody?
maxim
Ach to jsem špatně pochopila. Ale krásně by tam bez tebe určitě nebylo
|
baile
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:58
- Nahlásit
čau holky,
včera večer (když už jsem chtěla jít spát) normálně Alex hodinu a čtvrt kňučel v kuse a nechtěl přestat, jsem si ho vůbec nevšímala, už bylo skoro deset, jsem si říkala, že ho to přejde, ale byl dost vytrvalej. Asi se mu stýskalo po řádění se Sunnynkou. Dnes už je ale v pohodě, byli jsme na hodinové procházce, teď spinkal a za chvilku si budem hrát, aby mohl zase spinkat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:03
- Nahlásit
cafina
Máte trénink nebo závody?
Nejedou náhodou na výstavu?
baile
Prdelka malej
|
baile
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:13
- Nahlásit
cafina
moc pěkné fotečky z toho víkendu, jde vidět, že si Alex užíval, potřebuju taky nějakou Sunnynku, aby měl parťáka na svoje lotroviny
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:02
- Nahlásit
cafina
Přesně jak říká maxim, jsme oba dny na výstavě
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 08:03
- Nahlásit
Dobré ráno!
papillon_girl
maxim
Nejedou náhodou na výstavu?
Jsem to ale popleta
baile
Bobánek sladký, asi mu fakt bylo smutno. Sunnynka by se ti hodila, to je jasný. Takhle musíš být parťák na hraní a na lotroviny jen ty.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
cafina
Ahoj, dneska jsem zatím doma, mám tu opraváře na kotel, ale pak musím zase do práce
|