Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2008 22:08
- Nahlásit

cafina
No, spíš magor. Při věšení záclon v pokoji jsem najednou udělala krok do prázdna a už jsem letěla Byla jsem jak artista, jednu nohu nahoře na žebříku a druhou nohou na zemi Ještě že jsem na starý kolena pořád ještě jaksi ve formě, za takovou "šňůru" by se nemusel stydět ani gymnasta Všechno mě kvůli tomu bolí, ale já si nedám pokoj ani v neděli

Šárka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 09:41
- Nahlásit

maxim
Já se totiž doma nudila a pak budu šílet. Ale je to super, jen bych mu měla vymyslet jméno, možná mu budem říkat Čip.

baile
Dítě tak vychovám, budu muset říc psům, aby dítě nulízali a nespapali.

cafina
Jasně, že dítě se to ná naučit, až bude větší, prostě se musej hlídat. A rozhodně nebude mít čivavy na hraní. Než porodím, tak už to nebude takový štěněčí mimčo.

maxim
Zvýšit tlak potřebuji, mám totiž nízký

Já totiž měla velké depky a pidižlík mě naštěstí ztoho dostal.

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 10:48
- Nahlásit

Hezké dobré ráno!!

maxim
To jsi dobrá, můj vztah k výškám se s věkem přibližuje spíš k negativním pocitům, i když jsem jako malá holka byla na stromech jako veverka. Když jsme teď umývala okna, přesouvala jsem se opatrně jako lenochod a moc jsem se dolů nedívala.

Šárka
Nezbývá, než držet palce, aby to všechno dobře dopadlo a vyšlo tak, jak si přeješ!

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:22
- Nahlásit

Šárka
Já totiž měla velké depky
Tak jsi je vlastně odložila na později

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:26
- Nahlásit

cafina
Normálně bývám taky opatrná, o to větší bylo moje překvapení...

Šárka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že mě dítě natolik zaměstná, že na kraviny nebudu mít čas.

baile
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 18:02
- Nahlásit

Ahoj holky,
jsem tu zase na chvilku. Právě jsem se vrátila z bývalýho tancování, jsem se tam byla přeptat, kolik by to stálo, když bych tam (je to ZUŠka) chodila i když jsem dospělá, no a málem mě klepla pepka. Oni (ti zatracení politici to schválili) požadují po dospělých kolem 3000,- měsíčně!!! No tak na to se jim teda vyprdnu. To bych asi přišla časem na mizinu.

cafina
Plánuješ se Sunnynkou ještě jeden vrh?

Šárka
Kdybys nevěděla po porodu, kde ti hlava stojí, tak čivavku můžu pohlídat. Akorát nevím, jestli by ti ji pak moje mamka vrátila (by si ji určitě zamilovala)

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 18:19
- Nahlásit

baile
Pokud bude všechno v pořádku, budu krýt zase za rok.

baile
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 18:35
- Nahlásit

cafina
Ona mi mamka slíbila (prý na 90 %), že na jaře bych si mohla pořídit papillona. Jsem chtěla pejska už teď, (když se naskytla taková příležitost mít Sunnynčinýho Alexe) ale ona pejska nechce kvůli tomu, že teď v zimě je to náročnější s ním chodit ven, když často sněží a prší a je hnusně - štěňátko totiž potřebuje ze začátku chodit ven každou chvilku. Jsem jí říkala, že bych s ním chodila já, no ale prý, když bych zrovna nemohla (byla nemocná či v práci), tak že by musela ona a to by se jí nechtělo.... No ale plusem je, že mi to fakt odsouhlasila. Pokud bys nesehnala pro Alexe majitele do konce ledna, tak bych zkusila s mamkou vyjednávat, že v únoru už bude lepší počasí, atd..

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 19:02
- Nahlásit

baile
Nechi ti brát iluze, ale jako pozorovatel zvenčí mám pocit, že maminka to odkládá, protože druhého pejska nechce a nechce ti to říct na rovinu. Už předtím si tady psala, že ti druhého pejska schválila a teď, když přišlo na lámání chleba, už to je zase jinak.
Možná bude lepší domluvit se s přítelem na společném bydlení a pejska si pořídit do nové domácnosti.

baile
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 19:16
- Nahlásit

cafina
Vím, že to tak vypadá. Ale já tomu tentokrát věřím, hodně jsme to probíraly. Dnes mi to opět potvrdila. Tak uvidíme, jestli to na jaře bude odkládat.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 09:57
- Nahlásit

Ahoj všichni

baile
požadují po dospělých kolem 3000,- měsíčně!!!
To je fakt nějak moc

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:20
- Nahlásit

Ahojte.

baile
Docela hezká nabídka, ale vrátit by mi ho měla, protože by bnám po něm mohlo být smutno. To bych si ho raději chodila vyzvedávat dřív než by se tvá máma vrátila z práce.

To chtějí dost peněz.

Na dnešek hlásili jasno, ale tady je hustá mlha.

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

baile
I když ty asi doma nebýváš dřív? V kolik dnes budeš doma? Šla bych zase na hromadnou prochajdu.

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:25
- Nahlásit

Hezké skoropoledne

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:15
- Nahlásit

Dnes mi žádná ruka nechybí, protože Kevin spí. Když budu mít mimčo, tak mi také nebude chibět ruka na klávesnici, protože tu nebudu zabíjet čas a budu se mu věnovat. Když jsem se zamilovala do Zdeňka který měl 2 psy, tak jsem ho s němi přijala a kvůli dítěti je dávat prič nechceme. Když jsmese dali dohromady, tak máme 4 psy, ale ti malí jsou pohoda.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:45
- Nahlásit

U nás máme taky ošklivou mlhu.

cafina
skoropoledne
To mi připomíná, že můj nový kolega vymyslel, že já jsem " znovuslečna "

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:06
- Nahlásit

maxim
znovuslečna
To je velmi sympatický výraz

Škoda, že kdysi ti jazykozpytci neuspěli, když chtěli češtinu mít jen z původně českých výrazů, mohlo být takových názvů víc.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:10
- Nahlásit

cafina
Proboha, představ si třeba Nosočistoplenu místo kapesníku

A i kdyby uspěli, v dnešní době poangličťování by se to stejně ztratilo.

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:22
- Nahlásit

maxim
Proboha, představ si třeba Nosočistoplenu místo kapesníku
Mně by se to líbilo

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:27
- Nahlásit

U nás už se vyjasňuje.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:33
- Nahlásit

cafina
Nic ti nebrání
Jestli chceš, zjistím ti víc slovíček, který se měly používat a můžeš spustit. Teda pokud jseš ráda středem pozornosti

Šárka
Ale procházka v husté mlze se smečkou psů může být zase napínavá

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

maxim
to jo, ale to by musela být velmi hustá. Měse víc líbí sluníčko a když jsou vydět stromy.

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:38
- Nahlásit

maxim
Teda pokud jseš ráda středem pozornosti
Možná trošku ano

Ale procházka v husté mlze se smečkou psů může být zase napínavá
To jo, pokud nemᚨEdu, tam to napětí často přechází v akci a horor

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:44 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Tak ti nějaký zjistím. Ale potom je budu vyžadovat

To jo, pokud nemᚨEdu, tam to napětí často přechází v akci a horor
Na to nepotřebuješ mlhu

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

maxim
Tak ti nějaký zjistím. Ale potom je budu vyžadovat
Neboj, já případně přidám i nějaké vlastní

Na to nepotřebuješ mlhu
To je pravda, ale míra nebezpečí se při špatné viditelnosti násobí

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:11 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
míra nebezpečí se při špatné viditelnosti násobí
To je fakt. Napadení by mohli ve zmatku lézt na neexistující stromy a ještě si ublížit

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:23
- Nahlásit

maxim
Náhodou, musím říct, že včera večer jsme potkali na ulici traktoristu a podařilo se mi Edu natolik usměrnit, že se k němu nepřiblížil. Po něm jdou ti psi jako vosy na lep!

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:17
- Nahlásit

cafina
Po něm jdou ti psi jako vosy na lep!
Bodejť, když vozí prasata

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:27
- Nahlásit

maxim
Za to Kytka už je zase v rozpuku. Ráno dělala kolem nás kruhy, zatímco byl Eda "na velké" a marně tlačil (posleze jsem zjistila, že tlačil asi 10 cm klacík, proto to nešlo). Jsem si říkala, jak by asi bylo mně, kdyby kolem mě někdo koloval a řval na mě, ať si pohnu

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání