Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:50
- Nahlásit

baile
Jé, tak to zkus zjistit, jestli by tam mohl i lehce pokročilý a já bych to šla zkusit s tebou

baile
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:59
- Nahlásit

maxim
Nerozčiluj se . Já mám zas problémy chodit ve středu, v pátek sice agi taky je, ale "vedoucí" tam není.

No tak se domluvíme. Ta kamarádka, která tam chodí, tak letos teprve začala agilitit, prý tam je hodně začátečníků. Nevím, jestli to tam vůbec nějak rozdělují. Ale jsem pro, to zkusit. Mohla bys už toto pondělí (21.4.) nebo to radši necháme na další pondělí (aby nás tam před závodama nezkazili )?

maxim
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:10
- Nahlásit

baile
V pondělí bych mohla, když je to až v šest. A myslím, že zkazit nás tam nemůžou. Navíc ještě potom jdeme před závodama do Šlapek, tak nás tam přinejhorším zase napraví

baile
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:17
- Nahlásit

maxim
Tak jo, ještě se domluvíme v pondělí tady na fóru, dopoledne tu budu.
Jdu se asi učit, tak se loučím. A ať ti vyjde ta výstava. Pa

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 22:26
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili ze závodů! já su upa grogy, asi si už půjdu lehnout, Bow je úpklně mrtvej... a jinak ze 2 běhů 2 disky, takže klasika Sekl se mi u slalomku, za to bych vraždila, ale jinak ho musím fakt pochválit, běhal krásně rychle, ale vždycky až po tom, jak jsme se diskly. co já to mám za psa
Byl tam i nějakej papillonek Erabio Mantro, tuším disk, ale byl docela šikovnej a podobný úchyláček jako Bowin

A jak vám dopadla výstava????

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2008 23:40
- Nahlásit

papillon_girl
Výstava je až zítra.
To byl závod na Zetoru? Toho papillonka známe, už jsme ho i viděli na cvičáku, je to Maxův příbuznej

baile
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:13
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj, tys byla v sobotu na Zetoru? Já jsem tam přišla ve dvě hodiny na poslušnost, ale pak se spustil takovej obrovskej liják, že jsme se šli schovat do té budky, kdy mívají překážky na agi. To už jste asi ve dvě hodiny měli odběháno, že? Když jsem tam přišla, tak běhali LA.

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 12:12
- Nahlásit

Ahojky všem!!

maxim
Co takhle jeden výcvik ve čtvrtek během němčiny?

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 12:19
- Nahlásit

cafina
Ahoj
To asi nepůjde, tentokrát musím do němčiny já. Esterka má po přijímačkách a chystá se ve čtvrtek do Brna do knihovny a já už v němčině dlouho nebyla.
Necháme to na příští týden, až budeš mít čas My zatím budeme pilně trénovat.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

baile
Tak už jsme z přijímaček doma. Dopřáli jsme si bohatýrský oběd za odměnu a teď funím jako lokomotiva. Do večera mi doufám slehne

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 12:31
- Nahlásit

maxim
Tak doufám, že to dobře dopadlo!!

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:38
- Nahlásit

cafina
Ona je už přijatá, byl to jenom vědomostní test. Takže ať to dopadlo, jak chtěko, je to jedno
Využila jsem volnýho dne a byla jsem velebit zahradu. Samozřejmě byl Max se mnou. Tohle miluje, když nemusí být doma. Vyhrabal asi deset tunelů a celej se zaprasil, ještě je mokro a dalo mi práci ho ve vaně odmočit

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:56
- Nahlásit

Škoda, že si před těma závodama nemůžeme udělat ještě jednu soukromou hodinu tréninku, jako minule na Zetoru

cafina
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:32
- Nahlásit

maxim
Můžem tak nějak mezi závoděním, uvidíme, jak rozvrhnou ty běhy a kdy to skončí. Jinak to vidím na příští čtvtek někdy brzy odpoledne - to je svátek.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 19:51
- Nahlásit

maxim
Ty jo já už se v tom vůbec nevyznám tak co ta výstava? a copak máte s cafinou za závod? poslušnost nebo agi???
baile
jj, to byly ty na Zetoru, ale ten slalom mě docela naštval, byl to nádherný běh a najednou se tam úplně sekl, jako by to vůbec neviděl, bo co.. 1 běhali hnedka ráno od půl 9, pak sme ještě čekali na kámošku co má psy v 3 a 2, ale ty trojky se kvůli tomu dešti nakonec zrušili. My se letěli schovat nahoru do bufetu pod tu stříšku a pesany jsme daly do auta, tak to sdme se asi pěkně minuly, škoda Te´dka máme 2 dny Opavu, potom Olomouc a 17. a 18. zase na Zetoru, tak tam se domluvíme, kdyby ti to vyšlo. Nebudeš taky závodit???,

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:54
- Nahlásit

cafina
No já jsem sice myslela trénink agi , ale to je jedno, tu poslušnost můžeme na závodech zkusit, když tam bude adrenalínový ovzduší, tak to Max potřebuje, že?

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:55
- Nahlásit

papillon_girl
Na výstavě Max V2, res.CAC.
S cafinou jsme se přihlásily na závody v poslušnosti, ale ty jsou až v květnu, tuto sobotu máme neoficiálky v agi.
Tak už se v tom vyznáš?

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:33
- Nahlásit

Ahoj
Jsem tu, kde jste vy?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:05
- Nahlásit

maxim
Ahoj, jsem taky na chvilku tu.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:06
- Nahlásit

maxim
ahooooj! tak jsem tu, gratuluju ke krásnému výsledku!!! Stejně tě taky obdivuju za ty výstavy, já bych na to neměla, tak často jezdit na výstavy vždycky hrozně dlouhá dobba čekáníí, pak se projdeš v kruhu a stejně je to jenom o Protekci, tak to pro mě nemá ani moc cenu!!!!! ale dycky párkrát do roka to je supr, seženu supr věci co v Bruntále fakt nejsou k sehnání a hlavně uvidím moc papillonků a pokecám s majiteli a s kámoiši z cz-psa a tak...... to je jediný co mě na výstavách hoooooodfně baví!!!!

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:07
- Nahlásit

maxim
Jak se cítíš po včerejším začátečnickém tréninku agi?
Včera jsem si dala jedno jablko a půl, abych zahnala bacily, když jsme tam tak zmrzaly.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:08
- Nahlásit

baile
ahoooooooooooooj

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:11
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj, to jsme se v tu sobotu fakt musely těsně minout. Když začal ten děsnej slejvák, tak jsem se kolem sebe moc nerozhlížela a valila se schovat do té boudy, kde schovávají ty překážky (naproti té stáje s tím poníkem). Pak mě kamarádka naštěstí vzala domů autem, protože ten déšť nechtěl vůbec přestat.
Toho 17. a 18. bych se šla kouknout, ale závodit nebudu, už se mi blíží ty státnice, musím se učiti.

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:15
- Nahlásit

maxim
Ahoj, dneska jsem tu já, ale jen spoře, máme dnes sanitátní den, tak je pořád co dělat.

Na trénink agi se zas třeba domluvíme, jak vám to s baile vyjde oběma, ju?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:17
- Nahlásit

cafina
ahoj, včera jsme právě byly s maxim na tréninku agi na Zetoru pod vedením Radovana Akorát to bylo pro úplný začátečníky, tak to byly hlavně rovinky. Naše krédo ale je: Agi není nikdy dost!

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:19
- Nahlásit

cafina
Zahlédla jsem tam na Zetoru tvoji kamarádku, jak má ty boxery

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:25
- Nahlásit

maxim
baile
A jaké byly pocity z tréninku a nějaké komentáře od trenéra?

baile
Zahlédla jsem tam na Zetoru tvoji kamarádku, jak má ty boxery
Holky určitě pilně cvičily, taky jedou do Hranic a nejen tam

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:35
- Nahlásit

cafina
pocity z tréninku
Byli tam samí začátečníci, tak jsme obdivovaly trenéra, že má tu trpělivost Jinak výuka se lišila od Šlapanic trošku v tom, že on kladl důraz na samostatnost psa (ve šlapkách se pes hodně vede rukou a převážně se běží v blízkosti psa - na Zetoru mi přišlo, že i když pes zaostává, tak máš valit dopředu, když pes sbíhá zónovou překážku, tak na něj nečekat,..).

Co si o tom tréninku myslíš ty, maxim?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:38
- Nahlásit

cafina
A taky další pocit: Šlo to jak na běžícím pásu, jelikož to byly jednoduché sekvence, tak se ani neprocházeli, hned se běhalo, jsem si ani nestíhala chystat pamlsky, jak to šlo rychle

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:42
- Nahlásit

papillon_girl
To víš, ty seš akční, tak máš radši agi. Já jsem starej lenoch, tak snesu i výstavu

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání