Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Strakáčci..
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:56
- Nahlásit

sue

A kdy to bude? A co chces, fenulku nebo psa?

sue
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 18:37
- Nahlásit

Bluecrazy
jo to ti něřeknu kdy přesně protže si sháníme barák....ale chtěla bych fenku a pokud možno hnědou krátkosrstou

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 09:37
- Nahlásit

sue

Me se taky vic libej hnedy, ale pejska nebo fenku by mi asi bylo jedno dlouhosrstyho jsem jeste na zivo nevidela.

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:53
- Nahlásit

Bluecrazy
já dlouhosrstýho jen jednou na výstavě ale byl černo-žluto-bílej..mě se líbí že jsou netypický a navíc je jich dle mě málo....ale je fakt že žádnej strakáč není stejnej

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:55
- Nahlásit

sue
Malo jich je ale je to take tim, ze nejsou stejni, tudiz si jich leckdy ani nevsimnes Na jake vystave? To byla nejaka klubovka?

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:56
- Nahlásit

sue
A jeden z duvodu proc jsem si porizovala ISCWT je, ze je jich malo... V tom je urcite par vyhod - takovy to mnozeni pro prachy toto plemeno miji a miji to i strakace... Nastesti.

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

Bluecrazy
loni na mezinárodce v praze v pv-áčku...já ještě ne jejich klubovce nebyla a doufám že na nějakou dorazim..............no to já mám taky radši psy kterých není moc a jsou nečím netypičtí (barva,vzhled, počet a tak)..........asi jsem divná

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:18
- Nahlásit

sue

Ne jses naprosto normalni, ja mam to same Necim se odlisit... Myslim ze to odpovida povaze cloveka.

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:35
- Nahlásit

Bluecrazy
to jo nikdo nechce bejt stejnej jako ostatní ale co rozhodně nechápu,když si někdo pořídí určitý plemeno psa kvůli módě(prostě je moderní a te´d frčí)

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:49
- Nahlásit

sue
Me se strasne libil jack rusell i hladkosrsty foxik, ale jakmile jsem zjistila ze to zacina mit kazdy tak jsem si to hodne rychle rozmyslela... Jsou to proste najednou modni doplnky, i kdyz lidi se teto frazi vyhybaji.. Se podivej na Darinku Rollins, co ma za pejska Coz o to, jack rusell je snad jeste v pohode, ale vem si ze ted je modni treba ridgeback a lovecaci a to jsou psi ktere jentak nekdo nezvladne! Urcite vis jak vypada nezvladnuti RR

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:52
- Nahlásit

Bluecrazy
no znám nevychovaný ridgebacky a je to zlo....fakt nevim..vybírat si plemeno dle toho zda se mi líbí a je módní a nepřemejšlet nad tim zda je pro mě vhodný nebo ho zvládnu....je fakt ujetý dle mě...mě se líbí parson.-)

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:55
- Nahlásit

sue
Parson samozrejme taky Je spoustu pejsku kteri by se mi libili, zboznuju obrovska plemena, mastifove, vlkodavove, bordó dogy a tak, ale prece si je neporidim kdyz na to nemam ani prostor ani schopnosti... Ja budu mit dost prace s tou svoji terierici, je to dominantni fena, takze treba ted uz dva dny neposloucha vubec! A to to bylo nejposlusnejsi stenatko v parku

KatkaM
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:57
- Nahlásit

sue
Bluecrazy

Na jack russela i parsona koukejte zapomenout! Nebo si jděte povídat na jiné fórum! Navíc, strakáč je mnohem hezčí, hodnější a hlavně... je český!

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:19
- Nahlásit

KatkaM

Ale jooo, neboooj... Hned se nerozciluj Naprosto s tebou souhlasim, i kdyz s tou hodnosti.... Ono asi jak ktery...

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:20
- Nahlásit

KatkaM
teda to zní jako bojovná výhružka....no my právě na něj zapomínáme...ale ne zkusim bejt věrná strakáči

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:22
- Nahlásit

KatkaM
jo a to je na něm fajn že je českej to mě těší akorát mě trošku mrzí že není uznanej (teda pokud nejsem mimo mísu)

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:24
- Nahlásit

sue

Bohuzel neni, pokud ja vim, tak ma cekatelstvi, ale to je stejne s českým terierem mohli bychom trochu tech Čech rozsirit do sveta i pres pejsky

KatkaM
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 13:29
- Nahlásit

V současné době jsou podmínky FCI pro uznání nového plemene tak přísné, že strakáči ještě pár let nemají šanci. Ale až jich bude hodně, tak by tomu nic moc bránit nemělo. Nemají extrémní velikost, není žádné hodně podobné plemeno.... takže se snad někdy uznání dočkají.

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:45
- Nahlásit

KatkaM
no právě to je jeich výhoda....čim víc lidí o nich bude vědět tim líp...já bych teda chtěla naše národní plemeno trošku šoupnout vejš...

sue
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:47
- Nahlásit

Bluecrazy
ale oni vůbec český plemena jsou málopočetný...trend je holt jinaj což mě mrzí..........ale co já jsem vůbec hrdá že máme národní plemena a doufám v to že se jednou rozšíří i dál

sue
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:23
- Nahlásit

Bluecrazy
a co všecho se dá vůbec dělat se softíkem?

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:05
- Nahlásit

sue

Se softikem? Prvni co musis udelat je, ze se obrnis trpelivosti aby to potom nebyla treba dcero/syno vrazda Oni jsou takovi vsestranni - jsou uspesni v agility, coursingu, ted vim ze nekteri zkouseji i obrany a stopy... Jsou vysoce inteligentni proto jsou i hodne ucenlivi, ale zaroven nevyhodou je ze maji i svoji hlavu a bez panicka se obejdou

sue
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:31
- Nahlásit

Bluecrazy
aha já jak ho znám jen od pohedu tak o nich nic nevim..

to musíš mít pancéřový nervy koukám

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:07
- Nahlásit

sue

Snazim se, ale nekdy si musim napocitat minimalne do deseti abych tu mrchu nepretrhla Jinak je to milacek, znas to. Sobe nic, ale pro pesana vsechno. Mela bys videt moji lednici v porovnani s jeji skrini

sue
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:31
- Nahlásit

Bluecrazy
no s tim trháním je mi to jasný to já jí chci trhat hodně často naposled dneska odpoledne...to mi fakt už bouchly nervy....no jinak pejsek má plnou skříňku a ty trpíš hlady ne?

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:52
- Nahlásit

sue
Tak co, uz se ti sklidnily nervy? Ja teda musim okamzite zacit s osobnim cvicitelem protoze frajerka se jaxi rozhodla ze povely jiz davno naucene zkratka respektovat nebude. Jo jo

sue
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

Bluecrazy
heh já mám nervy na pochodu pořád...ona mi totiž začala žrát krmení pro kočku to bych fakt vylítla z kůže........jeje to jsou boje

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání