| Autor |
Zpráva |
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:05
- Nahlásit
Bluecrazy
hele říkaj mu áron ale jak se doopravdy jmenuje netušim ....no já si myslim že jich je tu málo,jen na ně čučim na obrázkách toť vše...ale jsou hezcí.No já po dopisování si s jednou chovatelkou pinčů taky od nich ustupuju a volim strakáčka heh tim líp mě neva že ho budou považovat za křížence ....já už se s tim setkala i u mý papírový ovčandy
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:21
- Nahlásit
sue
Malo jich je, fenule ma tetovani 348 a to je od roku 86 myslim. Spousta psu sla na export. Hihi, me taky rikali ze mam krasnyho voriska, pak z ni misto psenicnyho teriera udelali piskovyho i na veterine nas klasifikovali do vorisku, pac v databazi nemeli softika Je to fuk, hlavne kdyz je pejsek zdravej a neagresivni, s aspon trochou poslusnosti Mas nejakou fotku ovcandy?
|
KatkaM
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:51
- Nahlásit
Bluecrazy
A víš jména těch strakáčů? Celkem by mě to zajímalo, třeba i nějaký kontakt na majitele nebo nějakou fotečku....
... teď tak přemýšlím, asi to bude Asim a Amor Loyalluck...
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:19
- Nahlásit
KatkaM
Hele myslim ze si uhodila hrebicek na hlavicku, protoze si vzpominam jak mi majitelka rikala ze jim prislo blby na nej volat Amorku
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:26
- Nahlásit
Bluecrazy
já si taky myslim že jde hlavně o to jak je pejskoi a ne jestli to je voříšek či co ....no fotku mám doma v kompíku já jsem te´d v práci
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
sue
Tak ji pak zasli
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:43
- Nahlásit
Bluecrazy
heh a jak se to dělá?
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:47
- Nahlásit
sue
Joo holka, to kdybych vedela treba nekdo poradi
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:55
- Nahlásit
Bluecrazy
aha tak to bude složitější....máš mejl?to by bylo snažší
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:59
- Nahlásit
sue
Jasne, posli mi fotecku na nonstopbohemia@centrum.cz
Jinak Leyllu muzes videt na strankach www.kni-york.cz v rubrice foto, fotoportrety psu Layenn Leylla
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:03
- Nahlásit
Bluecrazy
určitě jí večer pošlu.jééé to je sla´douška malá
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:06
- Nahlásit
sue
Ona uz je zlobiva velka Letim domu, dnes jdeme na tahani stehu, tak cekam pekelnou hysterii.
Cus zitra a tesim se na fotku
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:10
- Nahlásit
Bluecrazy
jeje má ráda veta jo jasný polšu bye zítra
|
diana
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 00:02
- Nahlásit
co poviete na tuto http://www.utulok-piestany.sk/main.php?action=hlad ame_domov&podsekcia=psickovia&do=zobraz&meno=Begin a
"biglicu" ? mohla by mat nieco z CSP? mne sa zda ze sa celkom podoba.
este jedna krasne sfarbena krizenka http://loztrebic.wz.cz/nabidka/fotky/efi1.jpg , ta ale vyzera byt mensia...
|
KatkaM
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:40
- Nahlásit
diana
Ta ze Slovenska je celkem strakáči podobná, ale pravděpodobně to bude jenom náhoda a ta z Třebíče vypadá spíš jak trojbarevně zbarvený kříženec trpasličího pinče s chrtem...
Jinak díky za odkazy.
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:41
- Nahlásit
diana
Ahojky,
ty jses z Piestan ze znas tamni utulek?
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:50
- Nahlásit
KatkaM
já bych řekla že má ze strakáče hodně...
|
diana
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:54
- Nahlásit
Bluecrazy
ahoj, nie, nie som z piestan, ale z kosic , cize ani piestansky utulok nepoznam...vcera som hladala utulkovu labradorku - tema: "labrador z utulku" a popritom som natrafila na tieto dve.
ta malicka (kt. naozaj vyzera ako pincochrt (ako napisala KatkaM) sa mi, co sa tyka sfarbenia, velmi paci.
no a ta druha naozaj vyzera ako csp, teda urcite viac ako bigl
no, ak by ste nahodou o niekom vedeli, kto zhana strakaca a dal by sa ukecat aj na hafana s neznamym povodom...ta mala je uz v utulku dost dlho (od 02.11.2005)...
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:59
- Nahlásit
diana
Chudinka majinka ach jo, ja kdybych mohla tak je adoptuju snad vsechny. Ja bych mela hrozny dilema brat si pejska z utulku, jelikoz by jsem si vzala jednoho a pak bych mela hrozny vycitky ze ti ostatni tam museli zustat Ja mam v piestanoch znami, tak je natuknu jestli nekoukaj po hafankovi
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:01
- Nahlásit
diana ta malá strakáčka je krásná škoda jen že má ten původ naprosto neznámej :-/
nevím jak to je tedka s uchovnováním neznámejch psů stejného typu
|
diana
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:02
- Nahlásit
BluecrazyJa mam v piestanoch znami, tak je natuknu jestli nekoukaj po hafankovi
to by bolo fajn je tam aj plno inych psov, kt. su tam uz hodne dlho...jeden 6 rokov! no,ale to uz sme OT a nechcem vam to tu kazit
mozno by bolo fajn to dat na nejake strakacske forum, ja sa v tom nevyznam, nikdy som sa o strakace nejak hlbsie nezaujimala..
|
diana
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:04
- Nahlásit
ajunka
s uchovnováním neznámejch psů stejného typu
fiha, tak to ma celkom zaujima, to sa u strakacov robi aj nieco take? u ktorych plemien este? kde sa o tom dozviem viac? neporadis nejaky odkaz? ;)
|
KatkaM
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:13 - Změnil/a: KatkaM
- Nahlásit
V chovu strakáčů se použili v posledních letech 2 psi s neznámým původem. Je možné, že se v budoucnu ještě nějaký "voříšek" ještě použije.... Teď víceméně čekáme, jak budou vypadat potomci těchto regenerátů v dalších generacích....
Ta fena ze Slovenska je strakáči hodně podobná, jenom jsem chtěla říct, že je to asi pouze náhoda a že asi nemá žádného předka čistokrevného strakáče.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:15
- Nahlásit
Bluecrazy
tak jsem to teď poslala tu fotku akorát soráč že až teď
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:19
- Nahlásit
diana přesně jak píše katka- aby zlepšila základna použilo se pár- tedy jak čtu dva psy naprosto neznámého původu ale stejného tipu- ale pokud vím byly to oba dva psi- ne fenky. více se o tom asi dá dozvědět na strákáčích stránkách- tam sem se to teda dozvěděla já
tu fneku ze slovenska by asi musel vidět někdo kdo se strakáčkama hodně zabejvá- a musle by jí vidět naživo- ale je krásná- moct si tedka dovolit psa beru jí fšema deseti
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:20
- Nahlásit
sue
Je naprosto krasna!! Ma uzasnej rozesmatej xichtik, musi to byt spokojeny pejsek dik za foto.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:23
- Nahlásit
Bluecrazy
děkujeme děkujeme...no popravdě asi moc skpokojená není,protože panička s ní nechce každou hodinu aportovat
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:29
- Nahlásit
sue
Teda, asi na tebe poslu ochrance zvirat, takhle tyrat pejska!!
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:33
- Nahlásit
Bluecrazy
no to asi jo hele
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:34
- Nahlásit
už se těším až se zařadím k majitelům strakáčků.-)
|