| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
Bublinka
jj zitra ji napisu a zeptam se ji, dneska uz nestiham
Bassi
icq 84-323-267, jinak kredit poslan.. jinak nevim jestli ctvrtek budu mit pac budes teprve druha prihlasena tak uvidime
jowana
jak psala Bassi, studuju a brigadnicim a cubine je 1 rok 4 mesice, je to Parson Russell terier a je pekna drsnacka a dominator, ale pracujeme na tom
|
nels
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:31
- Nahlásit
younglady
ahoj pani,tak jak jste si uzili ten posledni den? bylo to ta fakt super,slysela jsem ze jsme dokonce i neco vyhrali )
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:35
- Nahlásit
nels
no joooooo nels je nejvetsi zavislacek vyhral hledani v lese i to privolani na poli, proste bez panicky ani ranu No Very to vyhrala cely, Anushka byla druha a Rusty treti, proste zrzouni a jejich mixi to vybrali vsechno )))
|
nels
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit
younglady
fakt jo? no Pavla se ani nepochlubila.tak to je super,v podstate teda muzeme rict,ze pokoj cislo 7 byl jasne nej ani nevim co jsme vyhrali
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:46
- Nahlásit
nels
hele batuzek adidas a vonavku Doogy
|
nels
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:48
- Nahlásit
younglady
jeziiis ten Nelson bude zase frajer! no mozna si i Abbyna da priste kdyz ji bude otravovat rict
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 07:46
- Nahlásit
younglady
Ahojky, jasny, dekuju moc, vsak ono to zas tolik nespecha. Diky moc!
Bassi
JJ, to jsem taky slysela, ze maji pamet jako slon, ale tak doufam, ze jednou na to vsechno zapomene a zjisti, ze v tobe ma tu nejvetsi oporu Tak drzim palecky!
nels
Ahoooj, cetla jsem tu, ze si Nelson udelal bebi na brichu... Uz je to dobry???
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit
Bublinka
Ahoj , uz je to v poradku, dekujeme. minuly tyden mu vybrali svorky a ted uz je opet ready pro kazdou spatnost
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit
co třeba japonského pudlíka? URL
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:08
- Nahlásit
blanulinka1
ja bych ho brala,potrebujeme totiz posekat na zahrade travu
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit
nels
Tak to je super Me uplne zatrnulo pri predstave, ze se mi vrati baf s dirou v brise... Tak hlavne, ze uz je to OK!
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit
Bublinka
no ja taky byla na infarkt
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:20
- Nahlásit
nels
tak Nelsí už je OK? to jsem ráda...A co ty? co hlava?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:23
- Nahlásit
nels
my jsme taky "sousedky" co? to je ostuda s náma Teď ale budeme vynechávat pár cvičáků, kvůli tomu hárání, takže bude víc času takže se snad domluvíme...Já teď budu mít v pondělí volno, takže budu 4 dny v kuse doma a to by v tom byl čert, aby jsme se zase neshodly...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:58
- Nahlásit
blanulinka1
Nelson uz je uplne ok,dnes jsme se byli koupat na Ovcarech a plaval jak pravej retrivr ja jsem ok taky,po tom vikendu na horach kde jsem sla nervozni jak prase jsem uz opet total v klidu - nelson totiz nikoho nesezral,neutekl,oba dva zijem...no naaadhera
k tem sousedkam - ja vidim castejc moje rodice z Kosic nez tebe.asi tolik ti k tomu reknu )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:28
- Nahlásit
nels
no..já vidím skoro častěji svoje kamarády z Portugalska než tebe takhle to řeknu já tobě Sem ti to říkala...aby jsme se pak poznaly, až ty budeš mít fialovej přeliv a šedivýho RR a já se budu po "devítce" belhat o hůlce s přepapaným jezevcem a kolem nás budou běhat naše fousatý vnoučata
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:32
- Nahlásit
blanulinka1
hele to bude tezka pohoda,vis kolik novych kamaradu z rad duchodcu si urcite najdem. budem takova nova super parta, pokecame pred barakem - chapej,ja uz na stary kolena prece nebudu to psisko chodit nekam vencit,pred barakem ma snad mista na vycurani dost,ne?!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit
nels
jasně...a z důchodů, pokud vůbec nějaký dostaneme..., jim stejně nebudeme moc koupit kvalitní žrádlo, takže fyzička nebude tak nic moc ... Maximálně, bych obešla blok...na chodníku na hovna místa dost...a ulízet to nebudu, bo kdo se k tomu bude s bolevejma zádama a kloubama sklánět... Ale Autobus do Tesca, když bude levnej cukr, doběhnu raz dva
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:56
- Nahlásit
blanulinka1
tak jestli na me zazvonis tak ja pobezim s tebou,chces? nebo tam muzem poslat ty nase fousaty parchanty
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:13
- Nahlásit
nels
ty parchanti budou hrát na "gejmbojích" ty se nám na cukr víš co To radějc poběžíme spolu, aspoň voprudíme víc lidí...když budeme dvě
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit
blanulinka1
to je fakt,tak jestli chces muzem spolu chodit i k doktorovi,tam se vzdycky dobre povida. na postu uz ale pujdu asi sama,ono taky musim mit nekdy moznost pomluvit i tebe,vis jak to chodi... ty uz se na to zacinam tesit!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:38
- Nahlásit
nels
poj "ke mě" jsme úplně OT...
|
baghira
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit
jak může někdo o tose říct, že tosy jsou krvelačné? ano, jsou původně spíše bojové, ale nikdo neví pro jaký typ zápasů. teď si nevzpomenu jak se mu v kynilogii říká, ale je to obdoba sumo, takže žádná krev, ale převálcování protivníka. ano, tosa je úžasná, pokud jsou ve správných rukou, ale sama píšeš, že je sebevědomá a inteligentní a právě proto bych moc nedoporučovala nezkušenému pejskaři, kterým jsi. možná jsi dobrá v teorii, ale praxe je úplně jiná. uděláš jednu chybu a je tvého snažení konec. ona si to bude pamatovat. prostě je to pan pes a má svou hlavu. několikrát to na tebe zkusí a co se bude zdát tobě jako roztomilé gesto, tak od ní to bude něco jako testování tě. fakt bych ti jí vůbec nedoporučovala.
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
baghira> Méně teorie a více praxe ! Tosa Inu rozhodně není pes "jedné chyby" na vychování , naopak promine spoustu chyb a i potom se při správném přístupu dá docela lehce "umravnit" . Je to dokonce i pes (a fena ještě lépe) kterého zvládne i začátečník (samozřejmě začátečník který má chuť se učit) stačí mít na paměti ze pes obzvlášť ale i fena se rádi perou .. .
|