| Autor |
Zpráva |
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 19:56
- Nahlásit
jowana
Obě Praha 5 -Smíchov
younglady
Btw. Bassinek,Gapa a Bolka dnes pěkně "lovili" . Těm dvoum ženskejm se dokonce povedl zakousnout zajiček Bassin dostal strach že dostane přes dřžku a té totální fáze se díkybohu nezúčastnil. Jajajaj,paráda co ?
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 19:56
- Nahlásit
Ahojky, muzu se vam sem vternout? Ja si totiz taky chci poridit stene RR... A taky na nej cekam strasne dlouho, taky to bude muj prvni pes...
Younglady: psala jsem ti mailik ohledne jedne chs, jak jsi psala, ze se kamaradka vyzna, kdybys byla tak hodna... kujiii
Bassi: muzu se zeptat, jaky chyby jsi udelala konkretne? Jako treba ze jsi byla moc tvrda nebo naopak moc mekka... nejaky priklad, cemu se da treba vyhnout...
Ja teda musim rict, ze jsem zatim narazila taky jen na lidicky, co maji s RR dobrou zkusenost, jako je tam nejaky ALE... ale kde neni
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit
Fakt? Myslíte, že by šlo se s váma někdy setkat? Na Andělu jsem každý den, mám 5min.odtamtud školu..
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit
Bublinka
mno konkrétně jsem si ho třeba nechala v 5ti měsících nejdřív napadnout retrívrem (on to teda není retrívr ,ale spíš medvěd) a hlavně jsem se zachovala špatně,nenašel " u mě ochranu" ,pak jsem si ho nechala pokousat 2 NO a prostě od té doby tyto psi nesnáší,brble a nedejbože se mu dostat NO nebo retrívr k čenichu,zvlášť když má za zadkem mě
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:02
- Nahlásit
jowana
Klidně,denně jsem s ním venku,takže klidně můžeš s náma nebo tě s sebou vezmeme na cvičák . Jako já nikoho nechci odrazovat od koupě RR ,jsou úžasní,je to opravdu moje srdeční záležitost a nedám na ně dopustit,ale zase mě docela štve,když vidím,jak někdo toto plemeno prasí a pak se veřejnost chová,tak jak se chová a pak se můžeme divit,že pan Kořistka má na seznamu "bojových plemen " i RR
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:04
- Nahlásit
To budu moc ráda, na ten cvičák chodíte až navečer po 17h. nebo dřív?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:05
- Nahlásit
Bublinka
Plus ještě to,že jakmile se k sobě dostane se sobě rovným,tak je z toho ětšinou "bitka" , pokud včas nezasáhneme nebo tomu nepředejdeme
Taky jsem ho "zklamala" že jsem ho nechala na 2 měsíce (cca) u našich (byla jsem na rehabce) a doma mi teď kňourá a je schopen výt i 5 hodin v kuse,protže si myslí,že jsem ho zase opustila a nevrátím se mu. Ale naštěstí ho můžu mít v práci,takže to teď není až takovej problém.
Navíc oni jsou vážně tací,že ti tu zradu dlouho neodpustí
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:06
- Nahlásit
jowana
Teď je většinou až kolem 18h
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
Tak to by bylo úplně fajn. Chodíte i ve čtvrtek?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:10
- Nahlásit
jowana
jj teď zrovna je ..koukej http://www.hafbezobav.cz/vav.php?akce=showcv
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:11
- Nahlásit
younglady
jsi tu ještě? jaký máš icq? potřebovala bych kredit,že bych ti penízky pak dala .. už nemám a chci cvičit
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:13
- Nahlásit
A to jdetev 17h nebo v těch 18h.?
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:14
- Nahlásit
A to jdetev 17h nebo v těch 18h.?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:14
- Nahlásit
jowana
Ta na těch 18 Al je právě Younglady . Já půjdu na 17 na dospěláky a pak i na štěnata k Younglady,abych ho pořádně unavila ..
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:16
- Nahlásit
Vy už obě pracujete, nebo copak děláte?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit
jowana
younglady studuje a má brigády. Já už pracuju a příští rok budu ještě dálkově dodělávat školu
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit
A jak máte starý hafany?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:21
- Nahlásit
jowana
Bassinovi budou v cervnu 2 roky a Younglady ma Abby starou myslim 1 rok a 4 mesice,ale nevím jestli nekecam
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:22
- Nahlásit
Mě by víc vyhovovalo na tu 18h.a younglady už tady neni. Ale zas tak moc to nespěchá, tak bych se s váma pak domluvila na jindy, pokud by vám to nevadilo..
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:24
- Nahlásit
jowana
Zatím se mi nejvíce líbí tosa inu a RR, myslíte, že by do bytu šli?
podle čeho se ti líbí?
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:24
- Nahlásit
Ještě jdu na večerní procházku, tak se zatím měj a zas se tady ukaž..Já tady budu asi zítra večer. Tak ahoj.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:25
- Nahlásit
jowana
Younglady kouká na bednu .-) ta má Abby přihlášenou tak y na 17h k Martině,takže to taky asi nic
Jasný to nevadí,stačí napsat,kdy budeš chtít.
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:26
- Nahlásit
Tosa se mi líbí jak povahou-budí respekt, ale má být milá oddáná v rodině a hlavně vzhledově..obřík s krásnou hlavou a kukučem a ta zvrásněná kůže na hlavě, macatá hlava..prostě celá..
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:26
- Nahlásit
jowana
JJ měj se,já mám psa vyřízenýho ,takže nikam nemusím ))) díkybohu za ty dary
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:28
- Nahlásit
jowana
Ja tosa inu neznám,abych se přiznala ,ale ta oddanost rodině myslím bude taky nečím "vykoupená" , např. neoddaností cizím ale jak říkám,nevím takže to netvrdím,to si jen myslím .
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit
http://www.tosainu.cz/soucasnost.htm
http://www.tosainu.cz/stenata/AE_Vic%20nez%20uplne %20nove/dokument_068.jpg
Tady je trochu na představu..
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:34
- Nahlásit
jowana
No jsou nadherny
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:36
- Nahlásit
To jsou, nejhorší je, že mě se líbí každej pes, hlavně když je štěně a hned bych si je brala domu..Zrovna teď o víkendy jsme se byli podívat u známé na agrentíny, taky krasný..
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:39
- Nahlásit
Už musím běžet, než bude venku úplná tma..Tak se měj hezky pa
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit
existují 2 druhy tosa inu - 1)pohovkový pes - tlustý (majitelé rádi říkají mohutný) , klidný pes který ovšem bude mít řadu zdravotních problémů .2)trénovaný pes - štíhlí , dobře osvalený , extrémně rychlý a silný .
varianta 1) vyměníš původní určení plemene za jeho zdravý a stejně ti bude útočit na větší psy .
varianta 2)- extrémně náročný na kvalitu jídla a čas strávený při tréninku , máš na to hooodně dobrou fyzičku ? protože síla psa bude obrovská a chuť bojovat také ... . Dále máš dostatek peněz na správné krmení ? cca 2000 až 2500 /měsíc .
------------
Pokud máš stále zájem můžeme pokračovat , mám tosu (varianta 2) tak se klidně ptej.
|