| Autor |
Zpráva |
Lea
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:19
- Nahlásit
Hm, tak my máme rodinou firmu, tak to mám na talíři i mimo pracovní dobu...aspoň že na to léto se utrhnu a jezdím průvodcovat. Chudák mám, ta je už z těch lidí v krámě vynervená, to by jeden nevěřil,s čím jsou ty lidi schopný přijít.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:21
- Nahlásit
Lea
Mě to jako práce děsně bavilo, ale přecejenom bejt tam tři dny tejdně 4-5 hodin a jedbnou tejdně 9 devět hodin je při škole a psovi trochu moc, zvlášť když školu i tu práci jsem měla přes hodinu od domova....
když budete potřebovat někdy výpomoc, tak se s velkym nadšenim nabízim
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:40
- Nahlásit
To by jsme teda potřebovali, jenže nemůžeme mít zaměstnance ani nic jinýho, protože nemáme zázemí (hlavně záchod), krám je v našem baráku. Ani bráchu nemám, že bys patřila do rodiny, tak jedině tě adoptovat Ale to už by chudák pantáta se třemi dcerami asi nerozdejchal
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:42
- Nahlásit
Lea
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 22:13
- Nahlásit
Jdu už na kutě, dneska se tu dobře pokecalo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Led 2006 07:58
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s ROBORANEM - je to přípravek na srst?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Led 2006 09:34
- Nahlásit
monika
Jééé ahóój? Jak se máte? Co děláte? Naše Agátka hárá a je úplně bláznivá. Hormony pracujou.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Led 2006 09:51
- Nahlásit
Lea
A kde máte obchůdek, v Praze? Máte nějaké stránky? Teda jestli se to sem může psát...
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:42
- Nahlásit
Anonymní
Obchod máme na Praze 6,Bílé Hoře. Naše stránky jsou www.granulegohome.cz
|
pospa-eva
|
# Zasláno: 20 Led 2006 09:20
- Nahlásit
Lea
Ahojky,mohla bys mi dát pár rad co se týče rozjetí
prodejny s krmivy?Na jaře chci udělat prodejnu s potřebami
a krmivy pro psy a kočky v Olomouci a potřebuji se poradit s někým kdo tomu rozumí a dělá v tom.Myslíš že bys mi mohla dát na sebe kontakt třeba na mail?Díky.Kontakt na mě je
:wink ospa-eva@seznam.cz
|
pospa-eva
|
# Zasláno: 20 Led 2006 09:22
- Nahlásit
Lea
Ten mail na mě je pospa-eva@seznam.cz
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 17:17
- Nahlásit
pospa-eva
Ahoj, tak ti držím palce. Hlavní "rada" zní: nečekej, že tě samotný krámek v poho uživí, o zbohatnutí ani nemluvim. Je to záhul od rána do večera. Nás ten krám v obležení snad úplně všech supermarketů násobeno 2x v okruhu 5km2 uživí jen díky tomu, že máme velkoobchod, neplatíme nájem a můžeme tudíž nabídnout lepší ceny.
Měj v krámě vždy od nejlevnějších po nejdražší, lidi se taky rádi hrabou v hračkách a spoustu mlsek. Snaž se lidi na něco si naučit, abys pořád netápala, co koupit. Lidi jsou dost často děsný konzervy. O krmení psů se snaž naučit co možná nejvíc, neomezuj se na naučení se informací z letáčků. Musíš těm lidem umět poradit, hodně jim ale i říkat to, co chtějí slyšet a tak. Je to někdy dost hrozný, když vidíš, co ty lidi s těmi psy vyvádějí, chce to pevný nervy.
Co se týká dodavatelů, je to dneska mnohem snazší, než když jsme začínali před 15 lety. Všechno si v podstatě můžeš najít na netu. Tak já nevim, co ještě, tak držím palce
|
Zdeňka
|
# Zasláno: 23 Led 2006 10:58
- Nahlásit
já krmím eukanubou, dávám vitamíny s mořs. řasami a jiank spráská co se dá a je to sametovka, jestli to třeba není i tím mrazem venku
|
kikina
|
# Zasláno: 24 Led 2006 19:47
- Nahlásit
Já dávám rybí tuk ( do granulí ) , je ale divné , že by v zimě měla "špatnou" srst . Není to tím , že jsi jí začala dávat nějáké nekvalitní granule , můj pes také nemá lesklou srst po tom "svinctvu" , kterému říkají granule .
|