| Autor |
Zpráva |
Frog
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:14
- Nahlásit
Mojí fence se začaly dělat lupy a srst jí zmatněla, nevíte nějakou fintu jak ji dostat opět do krásy? Za měsíc jdeme na výstavu, tak bych potřebovala, aby byla opět ve formě.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:17
- Nahlásit
Frog
Nám vyhovuje pupalkový olej nebo olivový olej.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:20
- Nahlásit
fromeli
A dáváš ho do žrádla nebo na srst? Nesměj se mi ,pokud se ptám jako blbec.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:21
- Nahlásit
Já dávám taky olivový olej,taky jsem slyšela že je dobré syrové vejce,ale nevím,jestli to nejsou "babské"pověry
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:22
- Nahlásit
rybí tuk do jídla, a vajčka jsou taky fajn
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:22
- Nahlásit
Frog
mě se na tohle osvědčí na veterině koupit tubu Calopetu až když jí hafan vypapá tak je zas vyleštěnej jak má být
|
Frog
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:23
- Nahlásit
Super o pupalkovým oleji jsem slyšela taky, ale nevím dávkování.A myslíš, že zmizí i ty lupy???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:24
- Nahlásit
A nevíte někdo, jak zmírnit línání... Mám pocit, že se moje retrieverka ulíná k smrti...
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:25
- Nahlásit
Olivový olej, rybičky v oleji a žloutky..do jídla. Taky nám pomohla změna granulí, teď už prakticky nemusíme přidávat nic a srst je nádherná.
|
Frog
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:25
- Nahlásit
Anonymní
Calopet jí dávám teďka, tak doufám,že to zabere i na ty lupy.Nevíš zda mohu dávat zároveň i pupalkovej olej? Všeho moc totiž škodí, tak bych ju nerada "předávkovala".
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:26
- Nahlásit
Anonymní
Dobrej typ. díky. Vejce dostává, odpoledne skočím pro ten rybí tuk.
|
viky
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:28
- Nahlásit
vajicka, olej i slunecnicovy a lneny seminko.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 10:41
- Nahlásit
Frog
tak to nevím olej jsem nikdy nedávala
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:58
- Nahlásit
Olivový olej i pupalkový olej dávám na lžičku a špageta ho slízne.
Když je problém větší, třeba v létě měla vysušený uši, dávala jsem lžici, jina dávám lžičku.
Na lupy by to zabrat mělo, celkově to promastí kůži a srst se začne lesknout.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 10:59 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Frog
já dávám buď jedno nebo druhý.
Jinak u toho pupalkovýho pozor, některý obsahuje betakaroten, u jezevčíkový to neva, ale srst jde potom krásně do rez.
Ale maj i pupalkový bez betakarotenu.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:00
- Nahlásit
Jandula
My změnili granule na Purinu Proplan s lososem a srst je nádherná a čemu se hodně divím, ač máme labradorku v bytě . vůůůbec nelíná. Když ji vyčesávám, kartáč je skoro prázdný......
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:04
- Nahlásit
Frog
Já dávám Pangamin. Normálně ten pro lidi. Taky žloutek (pozor! ne vajíčko, ale pouze žloutek!!!) a občas nějaký ty sardinky!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:07
- Nahlásit
ola
pangamín dávám teď taky, konkrétně pangamín bifi plus, který tu pupalku má taky, ale myslím, že po oleji bude ten nástup účinku rychlejší.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:09
- Nahlásit
wensday
No jenže já jí krmím speciálníma granulema od Hillsu pro psy s artrózou, takže to nechci měnit...
Někdo říká, že se mají dávat mořské řasy, co vy na to?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:11 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
O těch mořských řasách jsem myslím někde četla, že se dávaj na posílení nebo zvýraznění pigmentu.
www.nutripets.cz uvádí : zvýraznění pigmentace kůže, srsti, okrajů očních víček, očí, nosu, drápů, nášlapných polštářků tlapek atd
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:20
- Nahlásit
Ahojky moje stará fenečka měla lupi a šedou srst-měla probléma s nohama.Veterinář mi dal nějaké tablety s chrupavkou-kromě toho že se nohy úplně zlepšili,tak se ji srst leskla jak nějakému mladému výstavnímu šampionovi.Lupy,všechno prostě bylo pryč.bylo to sice na klouby ale může se používat i na srst.Stála ta kůra na půl roku 250Kč a pes byl jak o 8let mladší. Teď mám nového,je to plemeno,které vůbec nelíná.1měsíc krmím Purinou ProPlan,protože to je prý jednička a pes začíná línat a ztrácet lesk.Tak nevím co se děje.V Olomouci mi paní řekla,že taky krmila a pes dostal alergii a do 2měsíců opelichal-je to vůbec možné? Myslela jsem si že to je nejlepší z nejlepších.
|
Endy
|
# Zasláno: 18 Led 2006 11:41
- Nahlásit
Anu
To si mě moc nepotěšila.Malá mi taky nadměrně líná a zrovna se chystám přejít na lososovou Proplanku.Asi nezbývá než zkoušet.
Na srst je výborný biotin v kombinaci s mořskou řasou,jen ho ještě sehnat.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:44
- Nahlásit
Třeba to je jen u mého psa,já nevím. Každý si ho chválí,jenže můj pes doposavad žádné granule nežral jen maso a leskl jak z alabastu,pak jsem zkusila ProPlan-pes se po něm může umlátit a najednu si ho vezmu do ruky a plná hrst chlupů-u psa,který nelíná ani při výměně ročního období.Jinak si to lososový,ale moc chválí,tak nevím jestli mám jen já takovýho exota
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:49
- Nahlásit
Anu
může mu nesedět nějaká složka těch granulí, to chce ozkoušet.
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:51
- Nahlásit
Jo, rybí olej neboli dostatek nenasycené kyseliny Omega 3, to je to. A mě se ještě osvědčil Biotin+Zinek od Fitminu, vysoké dávky. Fena měla v létě štěňata, vylínala na kůži a v listopadu měla srst ještě lepší než před štěňatama
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:53
- Nahlásit
Kolegyně si taky moc chválila od fitminu PRO SRST, když jí fena vylínala na kůži.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:56
- Nahlásit
Frog
nemáš náhodou německou dogu?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:59
- Nahlásit
Konečným efektem sice není lesklá srst, ovšem na vylínání je to opravdu zaručená věc. Vyzkoušená. Žádná klamavá reklama. Fakt zkuste...
...holící strojek.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 12:00
- Nahlásit
Jandula
známí dávají pro rychlejší přelínání a osrstění berňákům Giom v prášku, tak třeba by to pomohlo i u labrouše ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:21
- Nahlásit
já dávám pupalkový olej, lněné semínko a rybí tuk (ne všechno najednou) a pes vypadá jako z reklamy na šampón
|